Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Over Froothie

 

 


Froothie – Distribiteur van Optimum©

Froothie's avontuur begon met een klein Australisch bedrijf, dat gezonde groenten, fruit en apparatuur leverde aan café's en juice bars in Australië om hen aan te moedigen een gezond drankje "Froothie" genaamd te promoten - een woordspeling op de naam "Smoothie".

Dit eenvoudige idee ontwikkelde zich al snel in een obsessie voor het promoten van gezonde voeding in het algemeen - niet slechts af en toe. Al snel ontstonden er sterke associaties en een exclusieve strategische samenwerking met de wereldwijd erkende Australische Vortex blender en juicer leverancier: Optimum apparaten, om gezond eten en drinken te bevorderen in elk huishouden.

Vandaag de dag is onze missie eenvoudig en duidelijk: Mensen helpen met een gezonde levensstijl en om gelijktijdig onze exclusieve Optimum apparaten te promoten. Wij delen onze kennis en informatie voor een gezond leven via workshops, YouTube video's, onze nieuwe blog, verschillende massamedia en strategische partners in Australië en andere landen.

 

De Nieuwe Serie Optimum Apparaten – www.optimum-apliances.com

De Optimum© Vortex blenders worden wereldwijd gezien als één van de toonaangevendste merken voor duurzame, hoge snelheid blenders voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. De Optimum 9400 verwierf internationale lof van chefkoks en voedingliefhebbers als een product van uitstekende kwaliteit, waarmee u niet alleen smoothies en juices kunt maken, maar ook een scala aan functies zoals verwarmten, vriezen, kneden, malen, snijden, mixen en nog veel meer.

De Optimum serie koud persjuicers kreeg ook al snel wereldwijde lof voor zijn kwaliteit en prestatie. De Optimum 400 juicer haalde de eerste plaats in het Verenigd Koninkrijk in T3 Magazine. De nieuwe Optimum 600 is een gepatenteerde slowjuicer, die als eerste in de industrie groente en fruit juicet, zonder dat u de ingrediënten eerst in stukken moet snijden.

 

Huishoudelijk

Het succes van de Optimum Vortex blenders en juicers heeft geleid tot een grote verschuiving bij Froothie naar de huishoudelijke markt voor gezonde voeding, met wereldwijde groei en de oprichting van kantoren over de hele wereld. Alle apparaten zijn voorzien van Froothie's ongeëvenaarde garantie en wereldwijde servicecentra en een ondersteuningsteam voor dringende vragen.

De huidige groei in de markt voor gezonde voeding heeft geleid tot de oprichting van Froothie's eigen online gezonde voedingswinkel. De schaarsheid in kwaliteits producten op het gebied van raw organic foods en superfoods gecombineerd met de hoge prijzen van deze producten is de reden, dat Froothie een samenwerking is aangegaan met een grote groep telers en leveranciers om u de beste voedingsmiddelen tegen de laagste prijzen aan te bieden in onze one-stop-shop voor gezonde voeding!

 

Commercieel

Het doel van Froothie Australië is om cafés, juice bars en mobiele smoothie verkooppunten te helpen hun omzet van smoothies te verhogen door de introductie van nieuwe, opwindende en gezonde producten.

Ons ervaren team heeft geholpen bij het opzetten van juice bars, inclusief bekende franchiseketens. Hierdoor heeft Froothie waardevolle ervaring opgebouwd om ondernemers te helpen bij het introduceren van smoothies in hun bedrijf en de verkoop te stimuleren.

Het succes van Froothie sinds zijn lancering is overweldigend, café's die nooit eerder smoothies hadden verkocht, zagen een enorme groei en juice bars hebben hun omzet verdubbeld in minder dan 5 maanden.Dit wordt bereikt door Froothie's in het oog springende advertentiemateriaal, verrukkelijke gezonde smoothies en de groeiende bekendheid van de Froothie merknaam.

 

Voor meer informatie, klik hier als u een café bezit of klik hier als u een juice bar bezit.

 

 

 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

 

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 4, 173-181 Rooks Road
  Vermont VIC 3133
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396

INSTAGRAM