Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

CircuPlus EMS STIMULATOR - THERMISCHE VERWARMING EMS Technologie van het gerenommeerde merk Optimum

circuplus
circuplus circuplus circuplus circuplus circuplus circuplus

CircuPlus EMS STIMULATOR - THERMISCHE VERWARMING EMS Technologie van het gerenommeerde merk Optimum

Adviesprijs: € 400

TIJDELIJKE AANBIEDING: € 149

DE CIRCUPLUS BEVAT:

 • EMS Gordel
 • 4 x Elektrodenkussentjes
 • Afstandsbediening
 • 2 x Kabel voor elektrodengelkussentjes
 • DC Adapter
 • Gebruikershandleiding
 • 24x7 Klantenservice & Garantie
 • Toegang tot deskundig ondersteuningsteam
Voeding: 9V, 1.2A
EMS Golfvormen: 25
Programmastanden: Automatisch/Handmatig
Intensiteitsniveaus: 1-99
Timer: 1-90 minutes
Bedieningspaneel: Digitaal display en druktoetsen
Afstandsbediening: Ja
Thermische verwarmingsfunctie: Tot 45℃
Elektrodenkussentjes: 4 paar
Productafmetingen: 38*38*7.5cm
Productgewicht: 2kg

Zou de bloedsomloop kunnen helpen verbeteren

Slechte doorbloeding is een veelvoorkomend probleem bij ouderen en mensen, die lijden aan bepaalde medische aandoeningen, waaronder diabetes en hoge bloeddruk – voor deze mensen is normale lichaamsbeweging vaak geen optie. De EMS-technologie achter CircuPlus simuleert normale lichaamsbeweging, waardoor de spieren in de onderbenen en voeten herhaaldelijk samentrekken en ontspannen – dit betekent, dat u profiteert van de resultaten van normale beweging terwijl u zittend geniet van een ontspannende beenmassage. Hierdoor kan de CircuPlus wellicht helpen de bloedcirculatie te stimuleren en kan het bloedstagnatie verminderen, wat stijfheid en zwelling bij langdurige inactiviteit veroorzaakt. De thermische verwarmingsfunctie op de voetkussentjes van de CircuPlus biedt verdere ondersteuning en verlichting, zodat u een algeheel gevoel van ontspanning en comfort ervaart.

Kan helpen om pijn & zwelling te verlichten

Zwellingen worden vaak veroorzaakt door een slechte bloedsomloop en kunnen vervolgens resulteren in pijn op de gezwollen plek. Met CircuPlus kunt u achterover leunen, genieten van de rustgevende warmte (thermische verwarming is mogelijk tot 45°C), en de ontspannende massage uw pijn laten kalmeren en mogelijk uw mobiliteit en bewegingsbereik laten verhogen door de effecten van elektrische spierstimulatie.

Zou krampen & ongemak kunnen verminderen

Als u gevoelig bent voor beenkrampen en -klachten, kan een betere bloedsomloop het probleem helpen verbeteren. As u verder gezond bent, maar langdurig achter een bureau werkt of een sedentaire levensstijl heeft, kan CircuPlus de doorbloeding in uw onderbenen helpen bevorderen.

Geavanceerde EMS technologie

Elektrische spierstimulatie (EMS) Technologie veroorzaakt spiersamentrekkingen in de onderbenen en voeten om de beweging van het bloed te bevorderen en gespannen spieren los te maken. Dit betekent dat, hoewel de CircuPlus niet moet worden gezien als een vervanging voor normale, actieve lichaamsbeweging, het wel degelijk een manier is de onderbenen passief te laten bewegen terwijl u zit of zich ontspant. Uw spieren zullen actief zijn, terwijl u een welverdiende massage krijgt.

25 verschillende golfvormen voor spierstimulatie

Door een breed scala aan verschillende golfvormen op te nemen om tijdens elke sessie het doelgebied te stimuleren, wordt conditionering (of gewenning, waarbij spieren wennen aan dezelfde samentrekkingen en de effecten van stimulatie in de loop van de tijd afnemen) vermeden. Op deze manier worden consistente resultaten bereikt met betrekking tot spierstimulatie. U kunt ervoor kiezen de auto-stand te activeren, die alle 25 golfvormen omvat, of de handmatige functie om uw massage te selecteren op basis van uw favoriete golfvormen.

Elektrodenkussentjes:

Extra elektrodenkussentjes kunnen u helpen pijn en zweren in andere delen van uw lichaam tegelijkertijd te stimuleren en te verbeteren, zoals de schouders, armen en rug, zodat u zich kunt richten op uw probleemgebieden en deze mogelijk kunt verzachten. Hier zijn slechts 30 minuten per dag voor nodig.

Voorraad Verwacht Eidn

DE AANBIEDING EINDIGT OVER:
Dagen Uren Minuten Seconden
OF

Normale prijs: Adviesprijs:
€ 400

TIJDELIJKE AANBIEDING:

Aanbiedingsprijs: € 149

Prijs incl. BTW excl. € 11 verzendkosten

Pre-Lancering Productrecensies

Gemakkelijk te gebruiken - ik had resultaten binnen de eerste 2 weken. Mijn circulatie en mobiliteit verbeterde (geen pinnen en naalden). Ik kan met gemak de trappen weer op en neer. Ik zou dit product zeker aanraden.

Annette

Als het kopen van twee nieuwe voeten; beste gezondheidsproduct dat ik ooit heb gekocht.

Arthur

Geweldig product. Het is al heel lang geleden, dat ik voelde dat ik gewoon kan opstaan ​​en gaan! Mijn circulatie is enorm verbeterd en ik heb geen rusteloze benen meer.

Mevrouw C.M. Sengupta

Ronduit fantastisch. Zowel mijn vrouw en ik gebruiken het en we hebben geen krampen meer in de nacht en ook lopen gaat veel gemakkelijker.

Jim Davis

Mijn vrouw heeft een slechte bloedsomloop door MS, zij gebruikt het dagelijks en merkt voordelen in haar voeten & gezwollen onderbenen.

AberdeenshireTECHNOLOGie ontwikkeld & getest door toonaangevende INSTellingenCircuPlus maakt gebruik van elektrische spierstimulatie om normale lichaamsbeweging te simuleren, een aangename warmte te genereren en de gebruiker efficiënt te masseren, wat resulteert in een algemeen gevoel van ontspanning en comfort. Het massage-effect van CircuPlus kan zere plekken en spanningen helpen verlichten en pijn verzachten.

 
WIJ GARANDEREN UW TEVREDENHEID - 30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE
KLIK HIER VOOR MEER INFO ... U ZULT VERSTELD STAAN!

MEEST UITGEBREIDE GARANTIE OMVAT MOTOR & ONDERDELEN, 24X7 GARANTIE & KLANTENONDERSTEUNING


 • Introductie

  Hoewel we het niet graag toegeven, zijn gezonde gewoonten moeilijk aan te leren. We zitten en liggen meer uren per dag dan we actief zijn, en voedsel dat goed voor ons is, schrikt ons meestal af.

  Met CircuPlus kunt u eenvoudig een zeer gezonde gewoonte in uw levensstijl inbouwen. De meeste mensen is het niet bekend, dat een goede gezondheid begint met een gezonde bloedsomloop. Uw bloedcellen zijn verantwoordelijk voor het transport van zuurstof en voedingsstoffen door uw hele lichaam om te helpen bij het uitvoeren van alle alledaagse lichaamsfuncties, die u vaak als vanzelfsprekend beschouwt. Zonder actieve bloedcellen om uw lichaam in topconditie te houden, zult u doorgaans merken dat u lusteloos bent, snel ziek wordt en dat het langer duurt voordat uw wonden helen en virussen worden bestreden.

  Als dit allemaal op u van toepassing is of op iemand die u dierbaar is, dan is het tijd om meer aandacht te besteden aan uw bloedsomloop om ervoor te zorgen dat u actief blijft om uw lichaam gezond te houden.

  Met CircuPlus kan echter een geweldige stap worden gezet om een gezonde bloedsomloop te bereiken, door slechts 20-30 minuten per dag te zitten - ja, het is ongelooflijk gemakkelijk!

 • Voordelen

  De bloedsomloop omvat de beweging van het bloed in het lichaam, door de pompwerking van het hart om zuurstofrijk bloed door het lichaam te laten stromen.

  Voor het transport van bloed van en naar de ledematen van het lichaam, zoals benen, voeten en handen, is meer werk nodig. Vandaar dat de omliggende spieren van de aders en slagaders moeten helpen bij het voortstuwen van het bloed. Wanneer we bijvoorbeeld lopen, helpen spieren in onze voeten en benen het bloed naar boven te pompen, net zoals wanneer u vloeistof langs een buis zou persen.

  De bloedsomloop verslechtert over het algemeen naarmate we ouder worden. Echter, vanwege de overwegend sedentaire levensstijl van de meeste mensen, kunnen bloedsomloopproblemen optreden bij iedereen die niet zo actief is als eigenlijk zou moeten. Symptomen van slechte bloedsomloop zijn koude handen en voeten, spierkrampen en vermoeide, 'zware' of pijnlijke benen. Een gezonde levensstijl gebaseerd op gezonde gewoonten, voldoende lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd dieet zijn vereist om een gezonde bloedsomloop te garanderen.

  Als u niet in staat bent er continu een gezonde en actieve levensstijl op na te houden, kan de CircuPlus een geweldige manier zijn om uw bloedsomloop te verbeteren, terwijl u geniet van een ontspannende, warme massage die uw lichaam en geest kalmeert en in evenwicht brengt.

  Eenvoudig en handig, u hoeft alleen maar uw voeten op de CircuPlus te plaatsen, achterover te leunen en te genieten van het algehele gevoel van comfort en ontspanning.

 • WAAROM CIRCUPLUS

  CircuPlus is ontworpen als een effectieve, ontspannende stimulator die de bloedsomloop in de benen en voeten zou kunnen bevorderen met behulp van elektrische spierstimulatie (EMS). EMS is een geavanceerde technologie, die wordt gebruikt om de neuromusculaire reacties in uw lichaam na te bootsen om onwillekeurige spiersamentrekkingen te veroorzaken. Met behulp van deze technologie kan de CircuPlus mogelijk een 'pompende' actie in uw onderbenen veroorzaken door de spieren in uw onderbenen te 'misleiden', zodat de bloedvaten rondom de spieren worden 'aangeknepen', waardoor de bloedcirculatie zou kunnen worden bevorderd. EMS technologie simuleert normale lichaamsbeweging, waardoor de spieren in de onderbenen en voeten herhaaldelijk samentrekken en ontspannen - wat betekent dat u profiteert van de resultaten van normale lichaamsbeweging terwijl u zittend van een ontspannende massage geniet.

  Bovendien is onze CircuPlus ontworpen met 3 thermische verwarmingsmodi op de voetkussentjes om betere resultaten te behalen in een kortere tijd. Kies op elk moment tijdens uw EMS voetmassage een verwarmingsstand van 37°C, 40,5°C of 45°C om te genieten van de rustgevende warmte van onze verwarmde voetkussentjes.

 • BELANG VAN BLOEDSOMLOOP

  De bloedsomloop omvat de beweging van uw bloedcellen door het netwerk van bloedvaten in uw lichaam. Al het zuurstofrijke bloed wordt door slagaderen uit het hart gepompt, terwijl zuurstofarm bloed door aderen naar het hart terugvloeit om weer van zuurstof te worden voorzien.

  Wanneer de doorbloeding in een deel van uw lichaam niet goed is, betekent dit dat de bloedstroom ergens geblokkeerd wordt. Uw lichaam zal niet in staat zijn voldoende zuurstof en voedingsstoffen te ontvangen en op de lange termijn kan slechte doorbloeding leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder diabetes, hoge bloeddruk, duizeligheid, bloedklonters en hart- en vaatziekten.

  Een van de symptomen van diabetes is de zwelling van voeten en enkels als gevolg van slechte doorbloeding. Zenuwbeschadiging, doorbloedingsproblemen en infecties kunnen ernstige voetproblemen veroorzaken bij mensen met diabetes. Soms kan zenuwbeschadiging uw voeten vervormen, waardoor drukpunten in blaren, wonden of zweren veranderen. Een slechte doorbloeding kan ertoe leiden, dat deze aandoeningen slechts langzaam genezen, soms resulterend in amputatie van een teen, voet of been.

  Symptomen van slechte doorbloeding zijn onder meer het hebben van koude voeten en handen, spierpijn, verrekkingen en krampen, en gevoelloosheid door een beperkte bloedtoevoer. Deze problemen kunnen worden verbeterd door de doorbloeding in de onderbenen te verbeteren.

  Mensen die lijden aan perifere vaatziekten hebben ook inherent last van een verminderde bloedtoevoer naar de ledematen, meestal met betrekking tot de benen. Perifere vaatziekten worden in het algemeen veroorzaakt door atheromatose, een opeenhoping van vetafzettingen (plaque) in de vaatwanden.

  Als slechte doorbloeding niet wordt behandeld, kunnen enkele ernstige aandoeningen ontstaan die leiden tot spataderen, nierschade en beroerte.

 • ONZE BELOFTE

  Uw relatie met ons eindigt niet bij uw aankoop van de CircuPlus. Hoewel de CircuPlus is ontworpen voor eenvoudige bediening, is het een geavanceerd apparaat waar u voortdurend ondersteuning en advies voor wilt, om u te helpen er het beste uit te halen.

  Dat is de reden waarom we ervoor zorgen, dat ons Froothie klantenserviceteam slechts een telefoontje of e-mail van u verwijderd is.

 • SAMENVATTING

  De CircuPlus is ideaal voor mensen die een gezondere en meer actieve levensstijl willen leiden zonder enorme aanpassingen in hun drukke levensstijl, of gezondheidsproblemen hebben die hun vermogen om actief te blijven, in gevaar brengen.

  20-30 minuten per dag is alles wat u nodig heeft om het bloed in uw benen en voeten te laten stromen, om ervoor te zorgen dat u de juiste hoeveelheid zuurstof en voedingsstoffen over uw lichaam verdeeld krijgt.

  De gemakkelijk te gebruiken EMS bloedsomloop verbeteraar heeft 99 intensiteitsniveaus, 25 variabele EMS puls-golfvormen, een 90 minuten verstelbare timer en een thermische verwarmingsfunctie om ervoor te zorgen dat het apparaat past bij de verschillende behoeften van iedereen in het gezin. Met de extra elektrodenkussentjes kunt u ook andere gebieden naast uw benen en voeten behandelen om de totale bloedsomloop te verbeteren. Dankzij de veelzijdige AC- of batterijfunctie kunt u waar u ook wilt een benodigde EMS-voetmassage ontvangen, en wordt u niet door een netsnoer of stekker beperkt.

  Het is ontzettend gemakkelijk maar opmerkelijk effectief, u kunt ontspannen en genieten van een goed televisieprogramma of een boek, terwijl de CircuPlus uw bloedcellen opnieuw tot leven brengt!

  Elke aankoop van de CircuPlus wordt geleverd met 2 jaar leveranciersgarantie en een 30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE.

"FITNESS IS IN DE LOOP VAN DUIZENDEN JAREN MAAR MINIMAAL VERANDERD; GEWICHTHEFFEN WERD BIJVOORBEELD UITGEOEFEND IN KLASSIEKE EGYPTISCHE EN GRIEKSE SAMENLEVINGEN
WIJ WILLEN DEZE STATUS QUO RADICAAL VERANDEREN, MET WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN TECHNOLOGIEËN OM FITNESS MAKKELIJKER EN EFFECTIEVER TE MAKEN VOOR PROFESSIONELE ATLETEN EN VOOR EEN BREED PUBLIEK. "

- Francois Nassif, Algemeen Directeur

Aangedreven door

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396

INSTAGRAM