Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Optimum veelgestelde vragen

  

Wat zijn de functies van de Optimum?

HUISHOUDELIJK GEBRUIK: Met een multifunctionele messenmontage en snelheden tot 48.000 tpm is de Optimum© Blender in staat heel veel voedselbereidingen uit te voeren zoals, blenden, snijden, pureren, malen, verwarmen, vriezen en (op)kloppen van verschillende ingrediënten. De Optimum kan alles mengen van fruit en groenten tot koffiebonen, ijs en verschillende kruiden malen en mixen. Daarnaast kan het ook vlees malen, warme soepen, ijs, een lekkere groene smoothie of een volledige maaltijd maken. Wat u ook wil bereiden, de Optimum kan het voor u doen. De krachtige motor en hogesnelheidsmessen kunnen bevroren en warm eten maken, evenals voeding op kamertemperatuur. De Optimum is een keukenapparaat, dat wordt gekenmerkt door uitmuntendheid en zich zeker onderscheidt van andere apparaten.

 

COMMERCIEEL GEBRUIK: De Optimum's 2.238 - 2.611 Watt motoren maken het mogelijk het apparaat te gebruiken voor zwaar werk, zoals in een juice bar of café. Het maalt ijs en maakt heerlijke smoothies en sappen in slechts enkele seconden. De Optimum blender laat geen stukjes achter. De snelheid en kracht van de motor maken uw sappen en smoothies erg glad. De Optimum is uitgerust met een 20, 35 en 45 seconden automatisch blendpaneel of een variabele snelheidsdraaiknop, waarmee de gebruiker met één druk op de knop een drankje kan maken. Eenvoudig en simpel.

 

 

Wat onderscheidt de Optimum van de andere huishoudelijke blenders?

De Optimum is een professionele kwaliteitsblender, die beter presteert en langer meegaat dan andere huishoudelijke blenders terwijl het juice barkwaliteit smoothies en restaurantkwaliteit maaltijden maakt.

Gewone huishoudelijke blenders hebben niet dezelfde kracht als de Optimum blenders en kunnen daardoor niet alle taken uitvoeren. Indien u een blender koopt, zijn er altijd 3 dingen waar u naar moet kijken: de kracht van de motor, de snelheid van de messen en het geluid dat het produceert. De Optimum motor heeft een grote motor, die tot 2.238 Watt kan oplopen. De messen kunnen draaien met een snelheid tot 44.000 tpm en het geluidsniveau is minimaal 80 decibel.

 

 

Wat gebeurt er wanneer de blender niet voldoet aan mijn eisen?

Het bedrijf biedt momenteel een testperiode aan klanten aan. Hiermee heeft u de kans het apparaat terug te sturen binnen 30 dagen vanaf de dag, dat u uw blender ontvangt en krijgt u uw geld terug. Dit geeft u de mogelijkheid de blender in uw eigen keuken te testen, voordat u de beslissing maakt het apparaat te houden. Dit demonstreert onze zekerheid in de kwaliteit en prestatie van onze blenders. Froothie geeft momenteel een korting van meer dan 40%. Deze prijsverlaging is bedoeld om de merkreputatie in Australië en het buitenland te verhogen. Het verkrijgen van herkenning is een belangrijke factor in deze monopolistische industrie.

 

 

Waarom is de Optimum duurder dan gewone huishoudelijke blenders?

De Optimum heeft een professionele kwaliteitsstatus, omdat het een zwaar uitgevoerde blender is. Met een prijskaartje van € 295 - € 712, is het misschien een beetje duurder dan de meeste huishoudelijke blenders, maar het heeft een betere kwaliteit en gaat levenslang mee (10-jaar huishoudelijke garantie). Het heeft zichzelf bewezen als uw nummer 1 partner in uw keuken. En zoals er al vaker werd gezegd "Bespaar geld, maar offer de kwaliteit niet op". De Optimum vertaalt dit concept zeker.

 

 

Hoe concurreert de Optimum met gewone keukenmachines?

De Optimum werd gedurende vele jaren ontwikkeld om te waarborgen, dat het meer bledingfuncties kan uitvoeren dan een gewone voedselverwerker, met als doel al uw verwachtingen te overtreffen. Het 6-bladige mes kan op duizelingwekkende snelheid draaien en zorgt ervoor, dat de Optimum voedselbereidingstaken volbrengt met uitstekende effectiviteit en bewijst, dat het gemakkelijk te reinigen en te bedienen is.

De optie van het hakken van voedsel is ook beschikbaar als u de Optimum gebruikt., door het voedsel geleidelijk te pulseren zonder te lang te blenden. 

 

Hoe werkt het hete/koude voedselbereidingsmechanisme in de Optimum?

De Optimum is een uniek apparaat wat zowel ijs kan vriezen of soep kan verwarmen. Voor warme voedselbereidingen, heeft de Optimum de optie om het voedsel tegen een zeer hoge snelheid te blenden. De 6-bladige roestvrijstalen messen roteren met een snelheid van 44.000 tpm om zo door wrijving warmte te produceren. Binnen een enkele minuten zal de soep of andere gerechten dampend warm worden geserveerd. Voor wat betreft bevroren ingrediënten, gebruikt de Optimum dezelfde snelle messen om de diepvriesproducten te malen op een ongelooflijke snelheid, waardoor het geen tijd heeft te smelten en het mengsel opnieuw kan worden ingevroren.

 

Let op: de Optimum's professionele blendfuncties van 20, 35 of 45 seconden zijn nodig om drankjes, zoals smoothies en sappen te maken zonder de inhoud op te warmen. Deze functie, alleen beschikbaar bij de commerciële blenders, zorgt ervoor, dat de Optimum werkt bij verschillende snelheden, automatisch kan vertragen en versnellen om ervoor te zorgen, dat er geen wrijvingswarmte optreedt.

 

Wat zijn de reinigingsinstructies voor de Optimum?

De Optimum is een zeer eenvoudig te reinigen apparaat. Voor juice bars, die drankjes en smoothies maken, is snel spoelen met water het enige wat nodig is. Na het maken van meer verfijnde gerechten zoals soepen of dipsauzen zet u het apparaat op hogesnelheid voor ongeveer 30 tot 60 seconden, terwijl de beker gevuld is met warm water en afwasmiddel. Daarna afspoelen en laten drogen.

De rest van het apparaat kan eenvoudig met een natte doek worden schoongemaakt. Houd er rekening mee, dat de Optimum niet vaatwasser geschikt is en vermijdt gebruik van schuurmiddelen of schuursponsen.

 

Zijn er recepten beschikbaar voor de Optimum?

Gezien het feit, dat u een krachtig kookapparaat in uw handen heeft aangeschaft, verstrekt Froothie aan alle klanten een enorm 83-pagina's receptenboek gevuld met de lekkerste drankjes en maaltijden binnen handbereik. Uw Optimum kan allerlei gerechten produceren, van heerlijke notenpasta ,gastronomisch ijs, warme sauzen en hete soepen, tot een voedingsrijke smoothie voor iedere dag van het jaar. Geen berg is te hoog en zonder uw culinaire avonturen te belemmeren, zal het Froothie receptenboek uw smaakpapillen tot het uiterste prikkelen, met elk recept speciaal ontworpen voor de Optimum.

Voor commerciële kopers verstrekt Froothie een geweldig en eenvoudig receptenboek, dat gebruikt wordt als gids in juice bars en café's voor het maken van fantastische smoothies en het malen van ijs. De recepten zijn ontwikkeld door onze meest ervaren leden, die hebben geholpen met het ontwikkelen van franchiseoranisaties zoals Boost Juice en Pure Natural. 

 

Breekt de Optimum celwanden om de enzymen vrij te laten?

Ja, de Optimum breekt de celwanden open van rauwe voeding om de enzymen beschikbaar te maken, zonder de grote moleculen van uw voeding te breken. Zo wordt er meer energie opgenomen en geconcentreerd in uw organen, die ziek of besmet kunnen zijn. Dit zal het herstel bevorderen. Waardevolle voedingsstoffen aanwezig in pulp, schil of zaden van fruit en groenten kunnen niet worden opgenomen als wij voeding niet goed kauwen. De Optimum breekt deze voeding in microscopische deeltjes, zodat ze goed kunnen worden opgenomen, maar ook hun lekkere smaak vrijgeven.

  

Wat is het verschil tussen de verschillende Optimum modellen?

De Optimum 9200 - 2e Generatie is perfect voor het maken van smoothies, sappen, notenpasta, warme soepen, ijs, salsa's, dipsauzen etc. De Optimum 9200 - 2e Generatie komt ook met een optionele garantie van 10 jaar en is een professionele blender. Hierdoor gaat het jarenlang mee zonder enige problemen.

 

De Optimum 9400 is identiek aan de Optimum 9200 - 2e Generatie, vervaardigd uit dezelfde kwalitatieve en duurzame onderdelen. Het belangrijkste verschil is de functionaliteit een draaiknop (9400) tegenover toetsen (9200 - 2e Generatie). De voordelen van de 9400 draaiknop is meer controle en het voordeel van de 9200 - 2e Generatie toetsen is de automatische timer-functie, die uitstekend geschikt is voor smoothies en sappen om mee te nemen. De 6-bladige messen van beide modellen zijn langer dan die van elke andere blender, waardoor het superieure mogelijkheden heeft voor hakken, snijden en malen, perfect voor huishoudelijk gebruik. De timer-functie van de 9200 - 2e Generatie is een andere handige functie voor mensen, die snel een smoothie willen maken!

 

De Optimum 9900/9900Ais een professionele krachtpatser voor juice bars, die meer dan honderd drankjes per dag maken. De 9900/9900A is sterker en sneller dan elke andere blender op de markt en heeft dezelfde functies als bovenstaande apparaten, echter met een iets hogere snelheid. De extra kracht zal geen verschil maken bij huishoudelijk gebruik, maar is wel een voordeel voor grote zakelijke klanten. De snelheid (44.000 tegen 48.000 tpm) zal geen groot verschil maken in het blendproces. De 9900/9900A is voornamelijk ontworpen voor het maken van drankjes, maar ondanks dat het dezelfde functies heeft als de 9200 - 2e Generatie en de 9400, is deze niet ontworpen voor huishoudelijk gebruik.

 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396

INSTAGRAM