Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Juice Bars en Café's

Klik hier voor meer informatie: Welkomstpakket (pdf, 962KB)

Froothie werkt hand in hand met de uit Australië meest ervaren Juice bar leveranciers. Dit heeft ons geholpen een uniek systeem te ontwikkelen, waarmee wij nieuwe juice bars helpen bij het opstarten en bestaande juice bars helpen met het verhogen van hun verkoopcijfers. Hieronder kunt u lezen hoe wij dit doen:

Ons Fruit:

Bestaande Juice bars zijn steeds op zoek naar fruit van een betere kwaliteit tegen betere prijzen. Dit is net hetgeen, dat Froothie aanbied. Wij hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen, dat al onze leveranciers voldoen aan onze kwaliteitseisen en onze koopkracht geeft ons eveneens de mogelijkheid om de beste prijzen aan te bieden op de markt. .

Ons Advertentiemateriaal:

In korte tijd groeide Froothie uit tot een nationaal merk en ontwikkelde een zeer loyaal klantenbestand, waardoor wij zelf kunnen concurreren met de dominerende Boost Juice bars. Als Juice bar hebt u de optie onze merknaam en ons advertentiemateriaal te gebruiken om uw verkoopcijfers te verhogen.

 

Onze Ervaring:

Het Froothie Team heeft jarenlange ervaring met het opstarten van enkele van de grootste franchise in Australië. Deze kennis is belangrijk als u wilt groeien en u zich wilt aanpassen aan de huidige markt. Wij bieden advies en ondersteuning in verband met het ontwerp, uw marketing aanpak, de smoothierecepten, die u gebruikt en andere belangrijke factoren die u nodig heeft om een succesvolle Juice bar te hebben. Klik hier voor meer details over de door ons verleende diensten.

Wilt u uw eigen Juice bar opstarten?
Wij zijn uw one-stop-shop voor al uw benodigdheden, klik hier voor meer details.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396

INSTAGRAM