Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

DE OPTIMUM 600 (3e GENERATIE) KOUDE PERSJUICER MET RUIME VULOPENING!

NIEUW 2017! – Klein snijden niet nodig – De gepatenteerde ruime vulopening is geschikt voor grote stukken fruit & groenten – ongeëvenaarde kwaliteit & prestatie

Bij alle slowjuicers is het normaal gezien noodzakelijk het voedsel klein te snijden.


Optimum 600

DE OPTIMUM 600 (3e GENERATIE) KOUDE PERSJUICER MET RUIME VULOPENING!

Adviesprijs: € 459

DE OPTIMUM 600 (3e GENERATIE) BEVAT:

 • 50% grotere juice avegaar voor verbeterd sap en extractie van voedingsstoffen
 • Zeven - Grof en fijn voor veelzijdig sap
 • Juicer reinigingsborstel
 • Gedrukt receptenboek
 • 30 dagen geld terug garantie
 • Toegang tot deskundig ondersteuningsteam
 • 24x7 garantie & ondersteuning

Hieronder een functionele vergelijking tussen de enige 2 koude persjuicers met ruime vulopening in de wereld:

    Optimum 600 (3e Generatie) Slowjuicer   Kuvings B6000 Slowjuicer
 TPM (snelheid):  
43
 
54
 Gemiddeld geluid:  
40-60 dB
 
50-60 dB
 Watt:  
200 watt
 
240 watt
 Maximale inschakelduur:  
30-45 min (aanbevolen)
 
30 min (aanbevolen)
 Garantie:  
5 Jaar Huishoudelijk/
1 Jaar Commercieel
 
20 jaar motor 5 jaar onderdelen & arbeidsloon
 Inductiemotor:  
Ja
 
Ja
 Afmeting vulopening:  
8 cm vulopening met stamper
 
7,5 cm
 Aftapkraan:  
Ja
 
Ja
 Hulpmiddel voor roomijs & notenboter  
Nee
 
Nee
 Materiaal van beker & kom:  
Tritan (hogere kwaliteit)
 
Tritan (hogere kwaliteit)Wij verkopen geen Kuvings producten

Specificaties

Apparaatspecificaties:   Optimum 600 (3e Generatie)
 Motor:  
200 Watt
 Snelheid (TPM):  
43 TPM
 Productafmetingen:  
H50*L25*W20cm
 Productgewicht:  
7 kg
 Uitvoering:  
Huishoudelijk
 Intelligente omkeer  functie:  
Ja
 Automatische  resetknop:  
Ja
 Afmeting vulopening:  
8 cm vulopening met stamper
 Kleuren:  
zwart, rood en zilver
 Materiaal:  
Ultem, Tritan, ABS, PC
 Garantie:  
5 Jaar Huishoudelijk/
1 Jaar CommercieelWat wordt er geleverd?

2 juice kommen (1,2 liter)
Sap tap en anti-lek dop
Draaimand
GE Ultem zeef en Augur persschroef
240W borstelloze motorvoet
Receptenboek & Handleiding
Schoonmaakborstel
   
 

30 DAGEN - GELD TERUG GARANTIE

* Verplichte velden

€ 459

€ 459

Prijs incl. BTW excl. € 11 verzendkostenDe Meest uitgebreide garantie op Motor & Onderdelen, Arbeidsloon, Verzendkosten & Klantenservice

 

Uitgeroepen als nummer 1 juicer door T3 Magazine in het Verenigd Koninkrijk
Vergeleken met 17 andere merken, inclusief Hurom!


Sap van betere kwaliteit

Het proces van langzaam persen van de Optimum slowjuicers geeft een betere sap kwaliteit, beter van smaak, meer sap en ook nog gemakkelijk te reinigen! Hieronder een video die demonstreert hoe de Optimum 600 juicer grotere stukken verwerkt.

 

 

 • Optimum 400 versus Optimum 600

 • Optimum 600 Intro Clip

 

 

*Let op bovenstaande video's zijn gemaakt met onze Optimum 400 Koude Persjuicer en met onze Optimum 600 1e generatie, de eerste editie van de 600 Koude Persjuicer.

 

KLEIN SNIJDEN VAN GROENTEN EN FRUIT NIET NODIG!

Dit is het hoogtepunt van de Optimum 600 1E Generatie Slowjuicer: het heeft een ruime vulopening! Wie heeft er nou geen hekel aan het voorbereiden van ingrediënten? Eindelijk is er een slowjuicer beschikbaar, die hele appels, sinaasappels en meer veel meer kan verwerken zonder klein snijden. Een revolutionaire verbetering ten opzichte van het concept van langzaam sap maken.

 • INTRODUCTIE

  Met het enorme succes van de Optimum blenderserie, heeft Optimum Appliances gewerkt met een aantal van de meest gerenommeerde fabrikanten van de wereld om een hoge kwaliteit, duurzame juicer met lagere snelheid en betere extractie te introduceren dan concurrenten. Het ontwerp, testen en goedkeuringsproces heeft Optimum meer dan een jaar geduurd. Elk onderdeel is ontworpen om te concurreren met de beste merken ter wereld, en is ontworpen om langer mee te gaan en is voorzien van een uitgebreide garantie van 10 jaar op de motor. Met € XXX is de Optimum slowjuicer een dure aanschaf, maar we kunnen u verzekeren dat dit apparaat de investering meer dan waard is. Zeg hallo tegen de langverwachte Optimum 600 (3e Generatie).

  Deze voor intensief gebruik geschikte, efficiënte, veelzijdige, masticerende verticale juicer maakt voedingsrijk sap in slechts een paar minuten. De, met geen warmte en minder wrijving juicen, van de Optimum 600 (3e Generatie) juicer heeft bewezen dat meer vitaminen, mineralen en enzymen intact blijven vergeleken met hogesnelheidsjuicers. Meer levende enzymen betekent, dat sap gemaakt in de Optimum beter is voor uw gezondheid en vitaliteit.


 • Wat maakt de Optimum 600 (3e GENERATIE) de Beste

  Na meer dan een jaar ontwerpen en testen om perfectie te creëren, ziet u hieronder een lijst wat dit apparaat tot een juicer van wereldformaat maakt:

  • Lage tpm - Slechts 43 tpm
  • Ontworpen voor een lange levensduur, hoge kwaliteit met SGS goedgekeurde onderdelen
  • Inductiemotor ontworpen voor een lange levensduur, 10 jaar uitgebreide garantie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk schoon te maken (zelfreinigende functie)
  • Weinig geluid 30 dB
  • De smaak van de ingrediënten worden behouden, dankzij de langzame snelheid
  • Meer voedingswaarden, vitaminen, mineralen en enzymen
  • Minder scheiding & 35% meer sap dan sapcentrifuges
  • Veiligheid sensor
  • CE en SGS goedgekeurd

   

 • WAAROM EEN OPTIMUM SLOWJUICER

  De Optimum 600 opereert via een masticatiemethode (kauwmethode) om een hoge kwaliteit sap te produceren. In tegenstelling tot de scheurende extractie en hoge snelheden van sapcentrifuges, werken slowjuicers bij lagere snelheden en persen ze voorzichtig sap uit fruit en groenten. De Optimum is de beste juicer op de markt met slechts 65 tpm.

  De avegaar perst de ingrediënten, waardoor alle voedingsstoffen en enzymen vrijkomen. Het sap heeft een mooiere kleur en bevat een veel vitaminen en mineralen, omdat de fytonutriënten vrijkomen. Oxidatie en scheiding worden verminderd door de integriteit van de cellen van de ingrediënten in deze methode.

  James Colquhoun & Laurentine ten Bosch, de regisseurs van "FOOD MATTERS" & "HUNGRY FOR CHANGE" zeggen dat: "Verticale koude persjuicers zijn de meest superieure juicers op de markt! Koude persjuicers maken 35% meer sap uit uw verse ingrediënten. Dit betekent, dat u geld bespaart vanaf het moment dat u deze juicer gaat gebruiken!"

  Voedingswaardetesten* (tussen een koude persjuicer en een sapcentrifuge) toonden aan, dat de koude persjuicer 35 tot 50% meer sap maakt met 42% meer vitamine C en 60% meer vitamine A.

  * Testresultaten van Michelson Laboratories Inc., Korean Food Research Institute (KRFI), en interne laboratoria.

  Een hoge kwaliteit koude persjuicer zoals de Optimum 600 (ook bekend als een masticerende of langzame juicer), zal zeker een superieure kwaliteit sap maken en u haalt meer uit uw fruit en groenten (vergeleken met een sapcentrifuge), niet alleen in sapopbrengst (waardoor u geld bespaart op de lange termijn), maar ook voor het behoud van vitale enzymen en voedingsstoffen en natuurlijk de verse heerlijke smaak.

 • WAAROM JUICEN MET DE OPTIMUM SLOWJUICER

  Er zijn veel redenen op te noemen, waarom u vers sap, vooral plantaardig sap zou moeten toevoegen aan uw dagelijkse voeding.

  Verandering van spijs doet eten. Juicing stelt u in staat, om grote hoeveelheden fruit en groenten te consumeren op een gemakkelijke manier. Door het drinken van verse sappen bereikt u gemakkelijk uw minimale inname van groeten en fruit (2+5).

  Het drinken van verse sappen heeft veel gezondheidsvoordelen. Een groot percentage van de bevolking krijgt niet genoeg voedingsstoffen uit fruit en groenten, ten gevolge van een verstoorde spijsvertering veroorzaakt door ouderdom, allergiën of zelfs ongezonde eetgewoonten. Gekochte sappen zijn meestal gepasteuriseerd en bevatten daardoor een minimale hoeveelheid voedingsstoffen. Verse sappen bevatten veel voedingsstoffen en mineralen, die in minder dan 20 minuten in de bloedstroom terechtkomen.

  Gezondsheidsvoordelen in overvloed. Groene sappen zijn zeer alkaliserend, wat de energie, spijsvertering en mentale gezondheid bevorderd. Het juicen van alkalische voeding helpt ook om de natuurlijke pH in uw lichaam te behouden, waardoor u een stralende huid krijgt, een betere algemene gezondheid en welzijn. Als u serieus bent over uw gezondheid is het consumeren van hoge kwaliteit voedingsstoffen uw eerste prioriteit.

  HOE BESPAART U GELD  - Afkomstig van Food Matters

  Laten we een voorbeeld gebruiken. Als u per week zo'n €100 aan vers fruit en groenten en fruit met een perst in een koude persjuice tegenover een sapcentrifuge krijg je 35% meer sap. Dit betekent dat je dus €35 bespaard!

  Dus als u een jaar lang sap maakt met een koude persjuicer kunt u tot € 1.820 besparen!!! (Dit betekent, dat u uw juicer meerdere malen terugverdiend met uw besparingen!) Dit omdat, de koude persjuicer veel drogere pulp produceert dan sapcentrifuges, wat betekent, dat de hoogst mogelijke hoeveelheid voedingsstoffen wordt onttrokken aan het fruit en groenten en u over het algemeen minder voedingsstoffen verspild. Koude persjuicers werken bij langzamere snelheden (Optimum 600 65tpm), waardoor er minder warmte ontstaat. Dit zorgt ervoor, dat het sap niet alleen lekker smaakt, maar er ook minder schuim ontstaat en de enzymen en voedingsstoffen worden bewaard. Dit komt ten goede van uw lichaam en gezondheid.

   

 • Juicen van een gember slammer in de Optimum 600 Koude Persjuicer met ruime vulopening
 • Juicen ten behoeve van een zoete aardappeltaart in de Optimum 600 Koude Persjuicer met ruime vulopening
 • Juicen van bladgroenten in de Optimum 600 Koude Persjuicer met ruime vulopening
 • Het eenvoudig maken van een groene SMOOTHIE in de Optimum 600 Koude Persjuicer met ruime vulopening

Voor meer Informatie

Al onze recencies zijn geverifieerd en waar

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396

INSTAGRAM