Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

DE OPTIMUM 9200A (2E GENERATIE) VERSUS VITAMIX VERGELIJKING & RECENSIE

Gigantische Promotieverkoop! Ongeëvenaarde kwaliteitsonderdelen & materiaal - 2015 Meest Krachtige Model

Vitamix en deaarna Blendtec zijn de marktleiders op het gebied van kwalitatieve hogesnelheidsblenders. Deze Amerikaanse bedrijven leveren al jaren hoge kwaliteit. Vele merken hebben geprobeerd hun resultaten te vergelijken met Vitamix en Blendtec, maar zonder succes.

 

Het Australische Optimum Appliances heeft een stormachtige groei doorgemaakt. Met de introductie van de best verkochte Optimum 9200A (2E GENERATIE) , die door Choice Magazine en veel zelfstandige beoordelingen op de 1e plaats is gezet, boven de concurrentie, inclusief de populaire Vitamix. Door in te zetten op kwaliteit en prestatie, heeft Optimum© bewezen een leverancier van wereldklasse te zijn voor huishoudelijke en professionele blenders en juicers. Deze zijn tevens ontworpen met een langere levensduur en hogere prestaties dan de concurrentie.

 

Optimum Versus Vitamix - Geverifieerde Onafhankelijke Beoordelingen Optimum Beter Dan Vitamix

Optimum beter dan Vitamix

Qua prestaties zitten zij op hetzelfde niveau. Maar de Optimum 9200A (2E GENERATIE) levert een iets betere prestatie dan de Vitamix. Wij zijn eigenlijk onder de indruk

-Lees verder..

En De Winnaar Is...

Ik zit elke nacht uren op YouTube om blenders te bestuderen en het kwam neer op 2 blenders: Vitamix of Optimum. Uiteindelijk leek de Optimum 9200A (2E GENERATIE) het beste apparaat te zijn, dus kocht ik het! Letterlijk het beste product waar ik ooit geld aan heb uitgegeven!!

-Lees verder..

Froothie/Optimum Versus Vitamix

Persoonlijk was ik van plan de Nutribullet, Ninja en Vitamix te kopen. Maar iets kopen van een Australisch bedrijf dat 5 Jaar Huishoudelijk/1 Jaar Commercieel garantie biedt, heeft geholpen bij het maken van mijn keuze.

-Lees verder..

Verbazingwekkend Toestel!

Ik was van plan de Vitamix te kopen om een gezonder leven te starten. Na mezelf er wat in te verdiepen, kwam ik terecht bij Froothie en de Optimum 9200A (2E GENERATIE). Ik bekeek de video's en specificaties en besloot er eentje te kopen. Het is een verbazingwekkend apparaat!

-Lees verder..

Ik Hou Van Dit Product

Ik besloot dit product te kopen na veelvuldig onderzoek naar de Vitamix en de veel goedkopere Optimum, wat volgens velen hetzelfde apparaat was. Ik ben zo blij dat ik dit product kocht, een vriendin kocht een goedkoper alternatief dat lang niet zo goed is als de mijne.

-Lees verder..

Optimum Gebruikersreview

Ik gebruik nu de blender voor al mijn recepten die ik maakte met de Vitamix. Ik ben zeer blij en verrast dat de Optimum 9200A (2E GENERATIE) hetzelfde resultaat geeft en dezelfde bouwkwaliteit heeft als de Vitamix. De langere messen zijn ook effectief voor het malen en met extra snelheid was de klus sneller geklaard dan met mijn Vitamix in sommige gevallen (opmerking: Ik kocht nooit de Vitamix droge beker wat bij het malen hetzelfde resultaat zou hebben als de Optimum). Smoothies hebben een uitstekende consistentie, alles blendt in seconden.

-Lees verder..

Uitstekende Kwaliteit!

Ik wilde altijd een Vitamix kopen, maar ik ben zo blij dat ik in plaats daarrvan de Optimum heb gevonden. Deze is krachtiger (Mijn vriendin heeft een Vitamix voor de vergelijking) en ook gemakkelijk te gebruiken en te reinigen.

-Lees verder..

RIP De Oude Blenders

Uitstekende kwaliteit voor de prijs voor een blender die, naar mijn mening, de Vitamix verslaat op elke mogelijke manier en de taak uitvoert.

-Lees verder..

Mijn Familie Houdt Van De Optimum 9200A (2E GENERATIE)

Ik ben zo blij met onze Optimum 9200A (2E GENERATIE). Ik deed 2 jaar lang onderzoek voor ik voor de Optimum koos in plaats van de Amerikaanse Vitamix. De twee blenders zijn niet vergelijkbaar. De kwaliteit [van Optimum] verslaat alle andere blenders op de markt.

-Lees verder..

De Optimum 9200A (2E GENERATIE)

Ik ben zo blij met mijn Optimum 9200A (2E GENERATIE) , hij is snel, efficiënt en maakt 's werelds beste smoothies. Naar mijn mening is dit absoluut de beste kwaliteit voor deze prijs. Ik denk dat het een betere blender is dan de Kitchen Aid, Vitamix, Magimix en de Breville modellen in dezelfde of een hogere prijscategorie.

-Lees verder..

Middelpunt Van Mijn Keuken!

Robuust, geweldig (of zelfs beter) alternatief voor de Vitamix

-Lees verder..

Optimum 9200A (2E GENERATIE) - De Redder In Nood

Ik besloot de Vitamix te bekijken en kwam deze tegen. Na ze te vergelijken en te beoordelen, vond ik dat de Optimum 9200A (2E GENERATIE) even goed of zelfs beter was, dus ik besloot deze een kans te geven. Ik sprak met hen online en scoorde een kleine freebie, waarna ik het product snel ontving. Ze hebben een erg deskundige klantenservice. Ik heb de blender geprobeerd en hij werkt.

-Lees verder..

Beste Blender Ooit

Ik belandde op de Froothie website en zag dat deze alles en meer kan doen dan de Vitamix. Dit is een kwaliteitsproduct met een lange levensduur Ik houd ongelooflijk veel van dit apparaat en het is zo makkelijk te reinigen en onderhouden – het enige wat je eigenlijk moet doen is omspoelen. Alles wat over dit product wordt gezegd, is waar.

-Lees verder..

Al Mijn Vragen Zijn Beantwoord!!

Deze blender is precies wat ik nodig had voor een betaalbare prijs - het uitstekende personeel in de live chat van Froothie beantwoordde al mijn vragen meteen en hielp me de beste keuze te maken. Wat een opluchting, na uren op het web surfen en merken vergelijken zoals de Vitamix. Ik gebruik hem elke dag!

-Lees verder..

Optimum 9200A (2E GENERATIE)

Goedkoper dan de Vitamix zonder verlies mbt de prestatie

-Lees verder..

Gebruik Hem Elke Dag

Ik was al een tijdje van plan de Vitamix te kopen, maar een vriendin vertelde me dit apparaat te kopen. Toen ik mijn 9200A (2E GENERATIE) ontving, maakte ik dagelijks groene smoothies waar ik zeer tevreden mee was. Ze smaken voortreffelijk en de smoothie zelf is zeer glad. Ik probeer nu een meer veganistisch dieet te volgen en ik maak dipsauzen, sauzen en veel bananenijs (gemaakt van alleen bevroren bananen - zo lekker).

-Lees verder..

Optimum 9200A (2E GENERATIE) Blender Is De Shizz!

Ik had een blender nodig aangezien mijn Kenwood de boerenkool niet fijn genoeg sneed voor groene smoothies. Ik deed wat onderzoek naar verschillende producten zoals de Vitamix, Ninja, etc. Uiteindelijk besloot ik dit product te kopen door de fabrikant en de prijs.)

-Lees verder..

Wat Een Geweldig Product!

Ik heb wat tijd besteed aan het vergelijken van verschillende producten op de markt, ik overwoog zelfs de Vitamix en de Blentech (beide erkende merken). Gelukkig kwam ik via enkele YouTube video's en forums terecht bij de Australische blenders van Froothie... Bedankt Froothie, dit product is gewoonweg fantastisch. Het uitstekende ontwerp, de kwaliteit en kracht van de Optimum 9200A (2E GENERATIE) tegen een betaalbare prijs, maken het een fantastisch product. Ik kan zeker zeggen dat de blender één van de, of zelfs dé beste blender is op de markt. Als iemand op zoek is naar een Australische blender met een uitstekende klantenservice, dan raad ik de Optimum 9200A (2E GENERATIE) van Froothie ten zeerste aan.

-Lees verder..

Beste Geld Ooit Uitgegeven!!!

Ik deed wat onderzoek naar de Vitamix en de Ninja Kitchen System, maar kwam daarna terecht bij de Optimum 9200A (2E GENERATIE) en was zeer onder de indruk. Deze leek uitstekende beoordelingen te hebben, dus kocht ik er een van Froothie voor bijna de helft van de prijs.

-Lees verder..

FANTASTISCH!!!

Als je op zoek bent naar een blender die concurreert met Vitamix tegen een fractie van de prijs... is dit je antwoord! Koop er nu een je zal er zeker geen spijt van krijgen!!

-Lees verder..

Overweeg NIETS Anders

Ik ben een hardwerkende professional en werkte met een Vitamix en een van deze blenders. Het was pas toen ik de specificaties vergeleek, dat ik er achter kwam dat ik MEER kreeg voor MINDER. Dit apparaat werkt harder, het is even duurzaam en het is stiller dan Vitamix machines van boven de $1,000AUD.

-Lees verder..

Uitstekende Blender!

Doet alles wat een Vitamix kan doen en meer. Het is één van de meest gebruikte apparaten in ons huis, samen met de waterkoker en de broodrooster!

-Lees verder..

Uitstekende Kwaliteit!

Zoals vele anderen hield ik lange tijd de Vitamix in de gaten, maar vond ik de prijs te hoog. De Optimum past in mijn budget en is een geweldig product, ik zou niet blijer kunnen zijn.

-Lees verder..

Wow Dat Is Een Goede Blender

De blender is ongeveer 1/2 van de prijs van het leidende merk (Vitamix) dat vele van mijn vrienden bezitten en zo ver ik weet is de Optimum stiller en een betere blender... Dus minder geld, een Australisch bedrijf en een betere blender...

-Lees verder..

Geweldige Blender En Service Van Froothie

Ik dacht dat een Vitamix mijn enige optie was als ik een apparaat wilde dat meer dan een jaar of twee zou werken. Ik ben zo blij met mijn Optimum - niet alleen kan deze alles blenden wat krachtige blenders kunnen blenden, hij doet dit vooreen realistische prijs, heeft 5 Jaar Huishoudelijke/1 Jaar Commerciele garantie en de service die ik van Brian kreeg was de beste die ik ooit ontving als klant.

-Lees verder..

Geweldig

Zoals vermeld door het Froothie team stond ik sceptisch tegenover de Optimum, Ik wilde al jaren een Vitamix kopen, maar die was wat duur. Alles wat ik kan zeggen is dat ik super blij en helemaal verkocht ben. Dit toestel doet alles wat men zegt dat het kan. Het maakt uitstekende groene smoothies, lekkere notenboter en rauwe desserts, eenvoudige notenmelk en heerlijke notenboters.

-Lees verder..

Zeer Goed

Wij kochten ongeveer 2 maanden geleden een Optimum 9200A (2E GENERATIE) en ik gebruik deze sindsdien iedere dag. Mijn voorkeur ging uit naar de Vitamix, maar voor twee keer de prijs [van de Optimum] is de prijs/kwaliteit verhouding niet goed.

-Lees verder..

 
 

 

Review van Choice

 

CHOICE conclusie

De Vitamix en Optimum bieden je allebei eindeloze mogelijkheden op het gebied van gezond en voedzaam eten. Hun krachtige motors zijn in staat grotere porties te verwerken dan andere standaard blenders. In vergelijking met de blenders die wij reeds hebben getest, is de Vitamix één van de best scorende modellen en staat het zeker op onze 'Wat te kopen lijst'. Na een hertest met de Optimum, staat deze ook hoog op ons lijstje.


Lees meer:
 http://www.choice.com.au/reviews-and-tests/household/kitchen/benchtop-appliances/vitamix-first-look.aspx#ixzz33Ok8XF8p

DE OPTIMUM 9200A (2E GENERATIE) VERSUS VITAMIX VERGELIJKING & RECENSIE

Adviesprijs: € 610

€ 292

De Optimum 9200 - 2e Generatie bevat:

 • 30 dagen geld terug garantie
 • UL, CE en FDA goedgekeurd Eastman Tritan Copolyester BPA Vrije beker met deksel
 • Natte en droge multifunctionele 6-bladige roestvrijstalen messen
 • Stevig uitgevoerde stamper
 • Toegang tot deskundig ondersteuningsteam
 • Internationale Garantie

Hieronder een functionele vergelijking tussen de:

    VITAMIX 5200   THE OPTIMUM 9200A (2E GENERATIE)
 Motor:   1.492 Watt   2.611 Watt
 Snelheid:   37.000 tpm   48.000 tpm
 Geluid:   110 dB   80 dB
 Uitvoering:   Huishoudelijk   Huishoudelijk & Professioneel
 Messen:   4-bladige messen   6-bladige messen
 Messenkwaliteit:   Roestvrijstaal   Roestvrijstaal
 Mengbeker geschikt voor:   Apart nat/droog   1 beker nat/droog
 Garantie:   7 jaar   5 Jaar Huishoudelijk/
1 Jaar Commercieel


2015 Bestverkochte Vitamix Rivaal
Wij verkopen geen Vitamix producten 

Hieronder een functionele vergelijking tussen de:

    DE OPTIMUM 9200A (2E GENERATIE)   DE NINJA MEGA
KITCHEN SERIE
 Motor:   2.611 Watt   1.500 Watt
 Snelheid:   48.000 tpm   24.000 tpm
 Geluid:   80 dB   Niet vermeld
 Uitvoering:   Huishoudelijk & Professioneel   Huishoudelijk
 Messenkwaliteit:   Roestvrijstaal   Roestvrij staal
 Mengbeker geschikt voor:  
Een beker nat/droog
(BPA Vrij)
 
Apart nat/droog
(veel aparte onderdelen)
 Garantie:   5 Jaar Huishoudelijk/
1 Jaar Commercieel
  5 jaar
 Mengbekerkoppeling:   Metaal   Plastic
 Mengbeker/voetkoppeling:   Metaal   Plastic


2015 Bestverkochte Ninja Mega Kitchen Serie Rivaal
 Wij verkopen geen Ninja Mega Kitchen Serie producten

*De snelheid van de Optimum is gemeten bij 254,40 Volt, snelheid is contactloos gemeten zonder het gebruik van de accessoires.
   • Krachtige industriële hogesnelheid 3 PK motor - De meest krachtige motor voor elke blender.

 

   • Ongelooflijke snelheid van 48.000 tpm, waardoor je ijs kan vriezen en warme soepen kunt maken

 

   • High, Med, Low Snelheden & Pulse Functie

 

   • Hitte bestendige BPA Vrije Beker - Geschikt voor natte & droge ingrediënten

 

   • Goedgekeurd door FDA, UL en de Europese Commissie voor voedselveiligheid

 

   • Stevig uitgevoerde stamper

 

   • Twee-in-een roestvrijstalen 6-bladige messen - Gemalen ijs, noten en fruit in seconden

 

   • Ingebouwde sensor om oververhitting te voorkomen; waardoor de levensduur van de motor wordt verlengd

 

  • Koolborstelmotor gebruikt alleen het gevraagde vermogen

HUISHOUDELIJKE FUNCTIES

  • Fruit smoothies De Optimum is ontworpen om de beste fruit smoothies in zowel een professionele als huishoudelijke omgeving te maken. Het maalt ijs en fruit in seconden.
  • Groene smoothies Boerenkool, sla, selderij, spinazie, munt, komkommer, bananen of wortelen, de Optimum zal ervoor zorgen dat uw groene smoothie zeer glad is.
  • Malen van noten en granen De Optimum's 6-bladige messen hebben geen probleem met het malen van granen, bonen, rijst en het kneden van deeg. 
  • Gemalen ijs De professionele 3 PK motor staat de Optimum toe een grote hoeveelheid ijs te malen in seconden. Ideaal voor smoothies, slush en roomijs.
  • Notenboters Chocolade, hazelnoot, pindakaas, amandelboter...  noem maar op! De Optimum zal de lekkerste notenboters maken met slechts 1 ingrediënt.
  • Notenmelk Blend noten met wat water, filter en serveer voor een natuurlijke zuivelvrij kommetje melk.
  • Roomijs van bevroren fruit De Optimum tovert uw favoriete fruit om in vetvrij roomijs, zonder er schuldgevoelens over te hebben.
  • Warme soepen Dezelfde blender die bevroren roomijs kan maken, maakt ook warme soep van natuurlijke ingrediënten in minder dan 10 minuten! Dit wordt bereikt door de ongelooflijke snelheid van 48.000 tpm, waardoor de blender de inhoud in een mum van tijd kan opwarmen.
  • Spreads en dipsauzen Of u nu een fan bent van romige humus of een hartige tomatensalsa, de Optimum staat klaar om u te helpen en kan heerlijke spreads en dipsauzen voor u maken.
  • Verse fruitsappen De Optimum heeft de mogelijkheid om fruit en groenten in zijn geheel te blenden, ongeschild en niet gesneden, waardoor u gezonde sappen krijgt boordevol vezels. Het beste van alles... er gaat niets verloren en het apparaat is zo weer schoongemaakt.
  • Cocktails Cocktails kunnen worden geschud, geroerd of geblend met ijs voor een bevroren beloning in slechts enkele seconden.
  • Omeletten Op dezelfde manier dat de Optimum dampende soep kan maken, kan het ook heerlijke omeletten maken in slechts enkele minuten!

PROFESSIONELE FUNCTIES

  • Gemalen ijs in seconden De Optimum is een krachtige professionele blender, die een snelheid van 48.000 tpm (toeren per minuut) kan bereiken, waardoor het ijs in slechts enkele seconden gemalen kan worden. Zo krijgt u keer op keer drankjes zonder stukjes.
  • Makkelijk te repareren en onderhouden Hoge kwaliteit duurzame onderdelen vervaardigd door één van de meest gerenommeerde blenderfabrikanten in de wereld maken de Optimum geschikt voor het intensieve gebruik in een juice bar of café. Hoewel het onwaarschijnlijk is kan er altijd iets misgaan. De reserve onderdelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar en niet duur. Het repareren van de blender is eenvoudig, in tegenstelling tot de meeste andere concurrenten. Er is altijd een reparatiecentra in de buurt indien snelle reparatie noodzakelijk is.
  • Efficiënte en duurzame koolborstelmotor De unieke Optimum motor varieert het elektrisch vermogen gebaseerd op de noodzakelijke kracht. Hierdoor heeft de blender een veel langere levensduur dan de concurrentie.
  • Roestvrijstalen 6-bladige messenset Voorzien van messen van Japans staal, kan de Optimum zonder problemen zelfs de hardste ingrediënten verwerken.
  • Intelligente Overbelastingsbescherming Voor extra duurzaamheid heeft de Optimum een ingebouwde sensor, welke de motor automatisch afschakelt wanneer deze wordt overbelast. Dit verlengt de levensduur van uw Optimum en voorkomt storingen en gebreken. Mocht de blender uitschakelen, kunt u het gewoon weer inschakelen.
  • Reputatie Gebruikt in juice bars, café's en franchisebedrijven in geheel Australië en de rest van de wereld, heeft de Optimum zich bewezen  als een hoge kwaliteit professionele blender, en heeft hiermee het vertrouwen gewonnen van ondernemers over de gehele wereld. De fabrikant van de Optimum is ook zeer gerespecteerd, met meer als 30 jaar ervaring in de industrie.
  • Froothie Ondersteuning Froothie heeft zich gespecialiseerd in het opstarten en ontwikkelen van juice bars en café's rondom Australië en Nieuw-Zeeland, waardoor wij veel ervaring in de juice en smoothie industrie hebben opgebouwd. Als klant en trotse eigenaar zult u een gratis smoothie receptenboek krijgen en individueel advies over het ontwikkelen van uw juice bar en krijgt u tips over hoe u de verkoop kunt verhogen.

Alle klantbeoordelingen zijn geverifieerd door Proven Credible. Klik hier voor meer informatie.

  • Als veganist houd ik van eenvoudige en gezonde smoothies met veel fruit, noten, dadels en groenten. Mijn vorige blender kon niet alle ingrediënten goed verwerken, alles bleef brokkelig! De Optimum blendt het perfect en snel. Bovendien ziet hij er goed uit, hij is niet gehorig en gemakkelijk schoon te maken. De Optimum is geweldig!
   Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)
 
  • Hallo Roy en team van Athena Solutions, ik wil jullie graag laten weten, dat ik mijn Optimum heb ontvangen en de hulp en ondersteuning van jullie team vond ik erg geruststellend. De blender doet het erg goed. Hij blendt prachtig, maakt geweldige smoothies en zelfs hete soep. Ik heb een Vitamix van mijn dochter geleend, terwijl ik nadacht welke blender ik zou kopen en de Optimum bleek even goed. Hij kan alles wat de Vitamix kan, dus ik heel blij met het resultaat en de prijs is veel lager, en met de zelfde 7 jaar garantie. Dank u wel.
   Rosetta en Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)
 
  • Allereerst wil ik u bedanken voor uw geweldige klantenservice. Vanaf het begin waren jullie zeer behulpzaam met al jullie informatie en advies. Ik waardeer het ook, dat jullie zo gemakkelijk bereikbaar zijn. Ten tweede, zou ik willen zeggen hoe blij ik ben met mijn Optimum. Voorheen gebruikte ik een standaard blender, die ik nieuw had gekocht en na een maand gebruik al kapot ging. Ik maak heel veel smoothies en had een duurzaam apparaat nodig. Toen ik de Optimum voor het eerst gebruikte, was ik erg blij met zijn snelheid en gemak. De smoothies kwamen er glad en romig uit en smaakten geweldig. Hij bespaart me tijd en nodigt uit om regelmatig te gebruiken. Ik maak zo de heerlijkste dingen en wil daarna graag weer iets maken. Ik ben er helemaal gek op en schep graag op over dit apparaat sinds ik hem heb. Ik drink zelfs nu een smoothie, terwijl ik deze recensie schrijf. Toen ik vanmorgen alle ingrediënten aan het blenden was, kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. Het is zo gemakkelijk en snel en uitnodigend om te zien. Ik heb het altijd druk en tijd is kostbaar. Mijn vriendin was ook geïnteresseerd in een nieuwe blender, toen ze mijn nieuwe Optimum had gezien, kocht ze deze de volgende dag zelf. Ik ben er zeker van, dat iedereen die een Optimum koopt er zeer tevreden mee zal zijn net als ik. Opnieuw bedankt.
   Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)

 

  • Beste Froothie, bedankt voor de snelle levering van onze nieuwe Optimum blenders. Wij waren zeer onder de indruk van jullie geweldige klantenservice en wij raden iedereen Athena Solutions ten zeerste aan. De communicatie met zowel jullie als Roy was uitstekend. Al onze verzoeken om informatie en alle vragen werden direct beantwoord. Het was verfrissend om te werken met een bedrijf, dat zo goed met zijn klanten omgaat.
   Gary Griffith (Floreat, WA)
 
  • Bedankt voor de blender, ik ben er dol op... Ik was eigenlijk van plan een Vitamix te kopen, maar na op jullie website te hebben gekeken, besloot ik er één bij jullie te kopen. Ik ben erg blij, hij doet hetzelfde als de Vitamix. Ik heb al sapjes gemaakt, notenboter en smoothies. Hij is geweldig, we gebruiken hem elke dag.
   Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)
 
  • Ik houd van mijn Optimum!! Ik wil jullie enorm bedanken voor de verkoop van zo'n geweldig apparaat. Ik houd zo veel van mijn blender, ik ben er veel gezonder door gaan eten.
   Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)

 

  • Hallo, ik heb zojuist de blender ontvangen, de doos voelde erg licht aan en ik was bang, dat het een klein apparaat zou zijn, toen ik de doos opende was ik blij verrast door de grootte van de voet. Ik kon bijna niet wachten om hem uit te proberen, dus maakte ik mijn favoriete bananenmilkshake, geen probleem... De grote stukken banaan met 200 ml melk deed ik 35 seconden in de blender; ik was onder de indruk, er zaten geen enkele stukjes meer in, dit is het beste resultaat dat ik ooit had in slechts 35 seconden. Erg onder de indruk, ik kan niet wachten om dit weekend enkele cocktails uit te proberen.
   P.S. Gemakkelijk schoon te maken, wat water erin, 10 seconden aanzetten, leeggieten en laten drogen.
   Anthony Butler (Bendigo, VIC)

 

  • Ik ben blij jullie te kunnen meedelen, dat de blender vandaag bezorgd is! Hij is absoluut fantastisch! Ik ben zeer tevreden over de uitstekende klantenservice - Ik kan de Optimum of Froothie/Athena Solutions bij iedereen van harte aanbevelen! Bedankt voor jullie hulp.
   Rebecca en Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)

  • Beste Roy,
   Ik heb op donderdag mijn blender (geleverd op mijn werk) ontvangen. Het hele kantoor wist, dat hij eraan kwam - Ik kon mijn enthousiasme niet verbergen. Tijdens mijn lunchpauze rende ik naar de markt en kocht wat groenten en fruit om te blenden. De verwachtingen waren hoog gespannen. Ik blendde twee sapjes om te delen met mijn collega's. De ene een geweldig Popeye-drankje gemaakt van komkommer, groene appel, gember, munt, limoen en spinazie; het andere was gemaakt van papaya, mango, druiven en munt. Beide waren heerlijk en verbazingwekkend glad.

   Ik kon niet wachten tot ik thuis was om iets te blenden met ijs. Eenmaal thuis maakte ik een ander groentensapje, een fruitfrappé en een Freddo Espresso. Een Freddo Espresso is gemaakt van een of twee scheutjes espresso, suiker of honing en ijs. Geweldig!Ik kon niet wachten tot ik thuis was om iets te blenden met ijs. Eenmaal thuis maakte ik een ander groentensapje, een fruitfrappé en een Freddo Espresso. Een Freddo Espresso is gemaakt van een of twee scheutjes espresso, suiker of honing en ijs. Geweldig!
   Ik ben zeer tevreden met de Optimum en kan niet wachten meer recepten uit te proberen. Alsjeblieft stuur mij de PDF, zodra deze beschikbaar is.

   Het malen van koffiebonen of amandelpasta moet ik nog proberen, maar ik zal je laten weten hoe dit gaat. De amandelpasta wordt heel speciaal als het me lukt. Het is geïnspireerd op Amalou - een beleg gemaakt van Arganpitten uit Marokko - dezelfde pitten, die ook geperst worden voor cosmetische Marokkaanse olie. Het bevat pitten, kaneel en ik denk ook tahini. Dus hartelijk bedankt.
   Tina Loppacher (Haymarket, NSW)

  • Ja, tot nu toe prima. Ik gebruikte hem de eerste dag al om een gemengde notenpasta te maken van amandelen, cashews en paranoten. Ik gebruikte hiervoor de laagste snelheid. Ik vond het mooi te zien hoe de blender een draaikolk creëerde en de kleverige mix langs de zijkanten omhoog ging en door het midden weer naar beneden ging, tot het een gladde massa was. Er zijn andere merken, die dat niet kunnen, bij een kleverige mix blijven er dan stukjes op de randen en in hoekjes zitten.
   Andrew Healey (Mansfield, Queensland)

  • Hallo Froothie,
   Ja, alles is goed. Ik ben onder de indruk van de blender.. Eigenlijk wil ik hem meer vergelijken met mijn vorige apparaat.. deze lijkt heel erg op de Vitamix. Het is handig om programma's te hebben, maar het is ook goed om zelf de keuze te hebben voor aan of uit en kort of lang, net zoals ik dat wil. Hij blendt heel glad.. Nogmaals bedankt voor al jullie hulp.
   Kurt Vogt (Caringbah, NSW)

  • Deze blender is fantastisch. Een vriendin van mijn vrouw heeft de VITAMIX 5200 en zij was erg onder de indruk van de kwaliteit en de prijs!
   Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)

  • Omdat mijn partner voor lange perioden ver van huis werkt en wij zo blij zijn met de Optimum, hebben we een tweede gekocht, zodat we er allebei één hebben om elke dag te gebruiken!
   Fiona Crowe (Nedlands, WA)

  • Hallo Roy,
   Ik wilde je gewoon even laten weten, dat ik van onze blender HOUD. Ik kon niet geloven hoe snel deze werd geleverd! Ik maak dagelijks groene smoothies voor het ontbijt. Ik moet zeggen, dat ik volledige bekeerd ben! De smoothies zijn glad en romig en mijn ontbijt duurt minder dan 30 seconden om te maken. Ik ben in de Froothie hemel, 
   Harlene Hercules (Ormond, Victoria NSW)

  • Goedemorgen Mirna,
   WOW!!!!!!
   Ik maakte zojuist mijn eerste smoothie met 300 ml suikervrije Cottee’s Cordial, een schepje Max's Super Shred Proteïnepoeder en 2 handen versgemaakte fruitsalade... ECHT EEN GEWELDIG APPARAAT!!! Al zeg ik het zelf, één van de beste smoothies die ik ooit heb gedronken!!! Zeker het wachten waard!!!!! Dit apparaat is voor huishoudelijk gebruik en ik ben het aan het overwegen er eentje voor het werk te kopen, omdat ik daar veel tijd doorbreng!!! Ik zou graag een kortingsbon willen ontvangen voor volgend jaar!!! Bedankt voor je uitstekende klantenservice!!! Ik wens jullie het beste voor jullie bedrijf in het komende jaar!!!! Zalig Kerstmis en een gelukkig nieuwjaar!!! Met vriendelijke groet,
   Rob Jakovich (Aspendale, Victoria)

  • "Ik gebruikte mijn blender vanochtend, ter vermelding, de beste smoothie ooit. Vertelde iedereen op FB er eentje te kopen!!!" 
   Melissa Kelly (Gidgegannup, WA)

* Verplichte velden

Normale prijs: Adviesprijs:
€ 610

Aanbiedingsprijs: € 292

free shipping

DE AANBIEDING EINDIGT OVER:
Dagen Uren Minuten Seconden

Normale prijs: Adviesprijs:
€ 610

Aanbiedingsprijs: € 292

Prijs incl. BTW excl. € 11 verzendkostenDE OPTIMUM 9200A (2E GEN) IS EEN SUPERIEUR PRODUCT VERGELEKEN MET DE VORIGE BESTVERKOCHTE OPTIMUM 9200 - STERKER, BETER & DUURZAMER!

WIJ GARANDEREN UW TEVREDENHEID
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE... U ZULT VERRAST ZIJN!

De Meest uitgebreide garantie op Motor & Onderdelen, Arbeidsloon, Verzendkosten & Klantenservice

 • MAALT STENEN IN ENKELE SECONDEN!


 • 1 BLENDER – 15 FUNCTIES!


 • OPTIMUM 9200A BLENDER VS BLENDTEC

 • OPTIMUM 9200A VS BLENDTEC - EEN GROENE SMOOTHIE MAKEN

 • RAUWE RODE PAPRIKA EN BASILICUM SOEP, GEMAAKT IN DE OPTIMUM 9200A 2E GEN

 • INTRODUCTIE

  Froothie is de enige distributeur van de Optimum Vortex Blender in 30 landen, meer details hier. Het Optimum merk is een samenwerking van verschillende, gerespecteerde fabrikanten en leveranciers, als ook de exclusieve fabriek voor Optimum Apparaten in Taiwan. Al onze toestellen zijn gemaakt met onderdelen van hoge kwaliteit, ontworpen met een lange levensduur.

  De kwaliteit van de onderdelen gebruikt in het fabricageproces is wat de blender zo geweldig maakt. Optimum is trots op hun oog voor detail, er worden kosten noch moeite gespaard als het aankomt op kwaliteit en duurzaamheid van de apparaten. Dit wordt nog eens onderstreept door de ongeëvenaarde 10 jaar garantie.  De professionele Optimum wordt aanbevolen en gebruikt door diverse organisaties en franchises, nadat ze gezien waren op diverse bekende mediakanalen zoals Channel 7, Channel 9, USA Herald, Indy Postte en Segment, waardoor zij bekend werden als Australië's meest gerespecteerde merk. Klik hier voor onze klantbeoordelingen en hier voor Froothie TV.

  De blender wordt geleverd met een unieke 30 dagen geld terug garantie zonder opgaaf van redenen. • Motor

  De Optimum 9200A (2E GENERATIE) heeft een uitzonderlijke 3 PK motor waardoor het gemakkelijk door de moeilijkste ingrediënten gaat en een langere levensduur heeft dan andere huishoudelijke blenders. Door zijn enorme snelheid tot 48.000 tpm kan de Optimum ook worden gebruikt om granen en ijs te malen.

  Voor professioneel gebruik, in tegenstelling tot gelijksoortige blenders, kan de krachtige professionele motor van de Optimum gemakkelijk het zware gebruik van juice bars en café's aan. De 2.611 Watt samen met de 20, 35 en 45 seconden blendfuncties, zorgt ervoor dat het maken van smoothies en milkshakes een eenvoudige taak voor deze duurzame professionele blender is. De met koolborstels zelf-compenserende motor zorgt niet alleen voor een efficiënt energieverbruik, waardoor het mengproces gelijkmatiger verloopt, iets wat niet kan worden aangeboden door de meeste andere hogesnelheidsblenders. Doordat de motor sneller koelt, heeft deze blender een lange levensduur.

   

 • Messen

  De 6-bladige messenset van de Optimum, een op maat gemaakte legering van speciaal roestvrijstaal vervaardigd in Japan en Taiwan, is speciaal ontwikkeld voor een snellere, soepelere en effectievere verwerking van de ingrediënten. Terwijl de meeste blenders een 2-bladige of 4-bladige messenset hebben heeft de Optimum een unieke 6-bladige messenset, waardoor het alles eenvoudig kan blenden. Als bijzonderheid zijn 2 van de 6 messen naar beneden gericht, zo ontworpen zodat voedsel niet vast komt te zitten in de blender en het creëert als het ware een vacuüm aan de onderkant van de mengbeker.

  De messenset is veilig gemonteerd aan de onderzijde van de mengbeker en verbonden met de aandrijfas van de Optimum motor. De 6-bladige messenset zorgt ervoor, dat de gebruiker gemakkelijk droge en natte ingrediënten kan combineren. Door deze superieure, veelzijdige messenset heeft de Optimum meer mogelijkheden dan zijn concurrentie en zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring.

 • Duurzaamheid

  Gewone blenders hebben motoren, die altijd op maximale kracht werken, hierdoor slijt de motor sneller. De Optimum gebruikt een gepatenteerde koolborstelmotor, die de noodzakelijke energie aanpast aan het gebruik. Zo wordt de levensduur van de motor verlengd. Dit component is één van de redenen, dat Froothie kun klanten de optie voor een 10-jarige garantie aanbiedt, ondersteund door Athena Solutions Pty Ltd en de fabrikant van Optimum Apparaten Australië.

  Naast deze functies, heeft de Optimum motor ook een overbelasting schakelaar, waardoor de motor beschermd word in het geval van overbelasting. Dit gaat verder dan de bescherming tegen oververhitting, die u aantreft op de meeste andere professionele blenders. Dit betekent dat u langer kan blijven mengen, zonder dat de motor eerst moet afkoelen en uitgeschakeld moet worden. Door andere blenders ongeëvenaarde technologie is de Optimum met zijn koolborstelmotor uitstekend geschikt voor het bereiden van voeding voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik.

  Het apparaat produceert een geluidsniveau van slechts 80-85 dB. Dit is een zeer belangrijk gegeven, wanneer u de blender gebruikt in een huiselijke omgeving of in een rustig café/restaurant.

 • Optimum vs. Vitamix

  De Vitamix TNC 5200, net als andere Vitamix modellen, is een kwalitatieve blender met een verbluffende reputatie. Concurreren met zo'n merk is niet eenvoudig, zeker als je een nieuw merk introduceert op de markt.

  Om hier tegen op te kunnen, is Optimum© gaan samenwerken met wereldwijd erkende fabrikanten om een werkelijk unieke en krachtige blender te creëren, terwijl het zijn klanten de best mogelijke garantie geeft: Een 30 dagen geld terug garantie, zonder opgaaf van redenen, met gratis verzendkosten. Dit heeft geresulteerd in een enorm succes voor het Optimum merk, die de verwachtingen hebben overschreden.

  Bovenaan deze pagina vindt u een functionele vergelijking tussen de Vitamix TNC 5200 en de Optimum. U mag zelf beslissen welke blender u koopt, heeft u vragen dan staan wij u graag te woord. Voor contact klik hier. Wij kunnen u één ding beloven: alles wat de Vitamix kan maken, of het nu warme soep, een groene smoothie of een notenboter is, de Optimum doet hetzelfde zonder problemen.

 • PROFESSIONEEL GEBRUIK

  Gebruikt door vele juice bars en café's door het hele land, inclusief franchises zoals Wendy's en Gloria Jeans, heeft de Optimum blender zijn positie gevestigd als een duurzaam professioneel apparaat gefabriceerd door fabrieken van wereldklasse (ISO9000 en ISO9001 gecertificeerd) met gebruik van hoogste kwaliteit onderdelen.

  De Optimum is ontworpen om voortdurend de meest populaire drankjes te maken in slechts enkele seconden. De blender produceert perfecte gladde drankjes zonder stukjes.

  De Optimum is uitgerust met een zelf-compenserende energie efficiënte motor, die een kracht van 2.611 Watt en een snelheid van 48.000 tpm kan bereiken. De 6-bladige roestvrijstalen messenset is ideaal om ijs te malen in slechts enkele seconden. Bovendien maakt het de beste smoothies en milkshakes. Door de zelf-compenserende motor vermindert het energieverbruik, waardoor de blender het zware gebruik in café's en juice bars kan weerstaan. Naast deze functies, heeft de Optimum motor ook een overbelasting schakelaar, waardoor de motor beschermd word in het geval van overbelasting. Dit gaat verder dan de bescherming tegen oververhitting, die u aantreft op de meeste andere professionele blenders. Dit betekent dat u langer kan blijven mengen, zonder dat de motor eerst moet afkoelen en uitgeschakeld moet worden. Door andere blenders ongeëvenaarde technologie is de Optimum met zijn koolborstelmotor uitstekend geschikt voor het bereiden van voeding voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik.

 • De fabrikanten

  De Optimum© fabriek is gevestigd in Taiwan, maar is in Australische handen; meer informatie kun u hier vinden: www.optimum-appliances.com. De meeste onderdelen worden in de fabriek gemaakt, maar een aantal onderdelen worden geïmporteerd uit Europa. Deze worden met de hand geassembleerd met precisietechnologie en aandacht voor detail. Elke blender wordt in de fabriek 5 minuten getest als onderdeel van de strikte kwaliteitscontrole. 

  Optimum Apparaten werkt ook samen met toeleveranciers met tientallen jaren ervaring in de fabricage van onderdelen voor 's werelds meest gerespecteerde merken.

  Alle toeleveranciers maken gebruik van hoogwaardige apparatuur en ontwerpen. De meeste onderdelen zijn afkomstig uit Duitsland, Taiwan of Japan. Dit ziet u onder andere terug in het hoogwaardig roestvrijstaal dat wordt gebruikt voor diverse Optimum onderdelen en de zelf-compenserende efficiënte motor.

  Hoewel er veel kopie blenders op de markt zijn, wordt de Optimum blender gefabriceerd met onderdelen van de hoogste kwaliteit ontworpen om gebruikt te worden in de professionele en huishoudelijke omgeving.

 • ONZE BELOFTE

  Als u de beslissing heeft genomen een blender te kopen, of het nu een Optimum is of een ander merk, houdt onze relatie met u niet op. Blenders zijn unieke complexe apparaten en om hier het beste van te maken, heeft u gerichte adviezen en aanbevelingen nodig.

  Onze Froothie klantenondersteuning staat voor u klaar op maandag t/m donderdag tussen 10.00 - 16.00 uur en op vrijdag tussen 10.00 – 13.00 uur. Wij werken eraan ons ondersteuningscentrum uit te breiden om aan de groeiende vraag te voldoen.

  Froothie is ook bezig een eigen online gezondheidswinkel te openen. Deze winkel zal alles verkopen, dat u nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven. Of dit nu chiazaad is voor uw smoothie, rauwe organische olijven voor uw maaltijd of rauwe chocolade voor uw dessert.

  Voor juice bars en café's is Froothie de perfect partner om u te helpen met het succes van uw smoothiebar (inclusief mobiele verkooppunten). Wij werken met Australië's meest bekende franchisers en onze kennis- en distributienetwerk zal een groot aanwinst zijn voor uw bedrijf.

 • SAMENVATTING

  Zoals u kunt zien in de bovenstaande specificaties en aan de kwaliteit van onze onderdelen, is de Optimum een bijzondere blender en Froothie is dan ook trots de enige distribiteur te zijn van deze blenders in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Singapore. De groei van Optimum als een wereldwijd herkend merk, dat concurreert met merken zoals Vitamix en Blendtec is fenomenaal. Wij werken samen met enkele van de beste fabrikanten in de industrie om betaalbare en kwalitatieve apparaten te ontwerpen, die geschikt zijn voor de verfijnde keuken en het intensieve gebruik in een juice bar. Dit geeft onze klanten een duurzaam product, waarmee ze langdurig de beste drankjes kunnen maken.

Voor meer informatie

Al onze recencies zijn geverifieerd en waar

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396

INSTAGRAM