Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Acai Bessen

Acaibessen (uitgesproken als ah-sigh-ee) is het fruit van een palmboom (Euterpe oleracea) dat groeit in uiterwaarden van de Amazonebekken.

 

Acai bessen zijn vrij klein, met een diameter van slechts 1-2 centimeter. Enkel 10% is eetbaar, meer bepaald de schil en het pulp. Maar deze bessen zijn zeer voedzaam. Zij maken reeds eeuwen een belangrijk deel uit van het Braziliaanse dieet. In feite, de ontdekking van de bessen is een legende.

Acai voedingswaarden:

Acai bessen zijn boordevol voedingswaarden en gezondheid voordelen. Hier zijn enkele hoogtepunten. Maar voor de volledige opsomming, download de Acai bessen Voedingswaarde Gids.

 

Acai bessen zijn een extreem rijke bron van een groep antioxidanten, anthocyanins genaamd. Dit zijn verbindingen die de effecten van vrije radicalen compenseert. Dit verminderd hun volatiliteit en limiteert de schade dat zij kunnen aanrichten.

De antioxidanten activiteit van de anthocyanins in acai bessen bevat vitamine E, een belangrijke antioxidant, en de mineralen ijzer, calcium en magnesium.

Acai poeder is een waardevolle bron van vetzuren en is vooral rijk aan Omega9 vetten, Het heeft voordelen voor uw huid, uw hart en bloedvaten, maar ook de rest van uw lichaam. Het kan u zelfs beschermen tegen enkele gezondheidsproblemen.

acai bessen zijn een uitstekende vrucht als basis van uw ontbijt. Dit doordat zij een lage glycaemic index (GI) hebben. De koolhydraten worden omgezet in glucose wat uw lichaam stabiel houdt.

 Start uw dag met duurzame energie

Goede vezels die u voldaan doen voelen en uw boeksuikers helpen stabiliseren. Dit verminderd de eetlust, wat u met de controle van uw gewicht kan helpen.

Acai Bessen Fruit Bars en Fruit Flakes

Uw dagelijks portie antioxidanten vereenvoudigd! Wij stoppen al het goede van Acai in een zeer lekkere snack, dat op elk moment van de dag kan worden gegeten. De snack bevat alle krachten van de Acai bessen uit het Amazone regenwoud in Brazilië.

Tambor Acai

Froothie levert het Tambor merk van Acai. Dit is de naam van 's werelds beste kwaliteit organische bevroren Acai pulp merk. Het is ook een van de enige bevroren organische Acai dat momenteel verkrijgbaar is in Australië.

Verschillende van de meeste Acai producten op de Australische markt, Tambor Acai is gepresenteerd in de traditionele Braziliaanse puree vorm. Dit verzekert dat de Acai zijn natuurlijke voedingswaarden behoud!

Of u nu een smoothie drinks als ontbijt, u neerzit bij een kommetje Braziliaanse lunch of u het mixt in uw favoriete ijs of yoghurt dessert, Acai is uitstekend voor iedereen op elk gegeven moment van de dag.Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396

INSTAGRAM