Wij accepteren de volgende betaalmethoden
Creditcards / debitcard
PayPal
Bankoverschrijving

VERZENDING

Onze producten kunnen alleen in Duitsland worden geleverd als u bestelt via www.froothie.de. Zie hier voor verzending naar andere landen: http://froothieinternational.com/.

Na ontvangst van uw bestelling en bevestiging van betaling, wordt uw bestelling, binnen 24-uur, doorgestuurd naar het magazijn.

Uw bestelling wordt binnen 24-uur verwerkt door het magazijn. Zodra de bestelling vanuit het magazijn is verzonden, ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens.
Voornamelijk werken wij met DHL en GLS voor de bezorging. In speciale gevallen bezorgen wij ook pakketten met Fedex of andere koeriers.
Een gemiddelde levering duurt meestal 2-5 werkdagen.

Als er een bezorgpoging wordt gedaan en u bent niet thuis, dan wordt er meestal een bericht achtergelaten aan uw deur of in uw brievenbus.

Let op: helaas kunnen we niet garanderen dat uw pakket wordt afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor of pakketstation. Meestal is dit het geval, maar helaas hebben we geen controle over de koeriers. We willen ons bij voorbaat verontschuldigen als uw pakket ooit op een ander postkantoor wordt afgeleverd. Helaas kunnen we, in dit geval, niet regelen dat uw pakket naar het postkantoor van uw voorkeur wordt verzonden.