Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

 

Kwaliteitsnormen

 

Fabrikanten

Bij Optimum® gebruiken wij de beste fabrikanten voor de productie van onze hoge kwaliteitsblenders, slowjuicers en keukenmachines. Dit gebeurt samen met onze fabriek van wereldklasse in Taiwan. Wij onderwerpen onze leveranciers aan de hoogste kwaliteit goedkeuring audits voordat wij een product introduceren. Onze fabriek is ISO9001 gecertificeerd en al onze producten hebben de UL, CE, EMC en IEC Accreditaties behaald.

Optimum is een gevestigd merk en onze fabrieken hebben een gecombineerde kennis en reputatie van meer dan 120 jaar in de industrie. Wij blijven streven naar de beste kwaliteit in ons bedrijf en zorgen ervoor dat onze producten voldoen aan onze veeleisende normen. Bij Optimum® werven wij alleen bekwaam personeel en werken wij samen met leveranciers met wederzijdse voordelige relaties. Door nauw samen te werken met onze leveranciers kunnen wij voldoen aan onze gezamenlijke doelstellingen “het leveren van kwalitatieve producten”.

 

Kwaliteit komt eerst

Wij zijn er trots op, dat wij een uitstekende en superieure prestatie in onze serie van producten kunnen leveren. Wij verkiezen te focussen op uitstekende kwaliteit voor zowel onze producten als onze diensten, in plaats van enkel een betaalbare prijs te garanderen. Wij hebben vertrouwen in ons product en bieden een betere garantie aan dan andere producten op de markt. Dit staat onze klanten toe een meer geïnformeerde keuze te maken, gebaseerd op betrouwbaarheid en de kosten van het product.

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten, met de grote diversiteit aan opties en onze uitstekende klantenondersteuning. Onze lijst van tevreden klanten blijft groeien. Wij zijn toegewijd om uw leven een beetje eenvoudiger, meer creatief en vol smaak te maken. Dit willen we bereiken door onze innovatieve stijl en functies van onze blenders en keukenmachines.

Onze focus op kwaliteit en duurzaamheid betekent, dat elk apparaat gefabriceerd wordt met precisie. Ze worden volledig getest in onze fabrieken, voordat ze worden verzonden naar onze distributeurs. Daarna worden zij een tweede keer getest, voordat zij naar onze klanten worden gestuurd. Onze ondersteuning na verkoop is niet te evenaren. Wij zijn zelfs bezig met de opening van 's werelds eerste online servicecentrum, die klanten directe ondersteuning biedt voor hun blenders.

 

Producttesten

Wij vereisen dat elke nieuwe leverancier alle certificaten van hun bedrijf voorlegt. Daarnaast  worden alle aspecten van hun bedrijf grondig getest voordat zij een goedgekeurde leverancier worden. Geüpdatete rapporten zijn noodzakelijk om de tweejaarlijks nieuwe CE en EMC's te verkrijgen voor Optimum®.

Onze strenge eisen vereisen, dat deze testen worden uitgevoerd in een wereldwijd herkend laboratorium en gecertificeerde partners om de beste kwaliteitsnormen te garanderen en behouden. Onze leveranciers geven ons ook jaarlijks een update met ISO9001 audit informatie om de beste kwaliteitscontrole normen te garanderen in hun eigen testen.

Onze aandacht voor details is onberispelijk. Van de kleinste schroef, tot de motoren in onze apparaten of de verpakking. Alles is methodisch gepland, bemonsterd en getest voor het product op de markt wordt gebracht.

 

Goedkeuringen

Wij vereisen, dat de kwaliteitsnormen en veiligheidstesten worden uitgevoerd door SGS. SGS is één van de grootste en meest gerespecteerde wereldwijde bedrijven, die de naleving van standaarden en normen uittest. Dit wordt gedaan aan de hand van onpartijdige rapporten van al onze producten. Geen kosten worden gespaard als het aankomt op de kwaliteit en veiligheid van onze producten, en dit niet alleen voor de nationale markt, maar op internationaal niveau.

 

Vergelijking

Wij investeren aanzienlijk in competitie analyses. Wij voeren gecontroleerde vergelijkingen uit tussen de producten van onze concurrenten en onze producten. Zo testen wij zelfs de motoren apart en testen wij specifieke aspecten zoals de weerstand en de langdurigheid van de apparaten. Alle resultaten van deze test zijn gebaseerd op accurate prestaties in een operatief milieu.

 

Ondersteuning

Optimum® start bij onze top klasse klantenondersteuning. Wij betrekken hierbij enkele primaire distributeurs die klantenondersteuning als hoofdfocus hebben. Wij zijn zo toegewijd aan het leveren van klantenondersteuning, dat wij regelmatig steekproeven houden en gebruik maken van mystery shoppers. Zo testen wij voortdurend onze klantenondersteuningsteam en hun kennis in onze producten.

 

Wij hebben ook de mogelijkheid om industrie leidende garanties aan te bieden voor onze producten. Dit zelfvertrouwen is afkomstig van onovertrefbare kwaliteit en de minimale retourzendingen en defecten. Indien een fabricagefout wordt gevonden, voeren wij een onderzoeksproces uit, die de aard van het probleem zal vaststellen om zo het defect te corrigeren en deze in de toekomst te vermijden.

 

Doorlopende verbeteringen

Wij willen niet alleen ons merk verbeteren, wij laten de producten die wij verkopen ook voor zichzelf spreken. De beloften die wij geven zijn gerechtvaardigd door de kwaliteit van onze producten en de toewijding van ons team. Zo verbeteren wij ons bedrijf continu in plaats van alleen een afdeling of het bedrijfsbeleid.

 

 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396

INSTAGRAM