Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

VIBROFIT 3D – GEAVANCEERDE 3D MULTIDIRECTIONEEL TRILPLAAT FITNESSTOESTEL

 

HORIZONTALE- EN OSCILLATIETECHNOLOGIE GEBRUIKT DOOR NASA, ZIEKENHUIZEN EN FITNESSCENTRA

 

De VibroFit 3D biedt zowel Draaibare en Horizontale Vibratie. Uit een studie gepubliceerd in het Journal of Physical Therapy Science, is gebleken dat horizontale vibratie het evenwicht en de angst voor het vallen van ouderen verbetert. Horizontale Vibratie wordt ook gebruikt door ziekenhuizen en fitnesscentra om het lichaamsgewicht en evenwicht van ouderen te verbeteren, waaronder hemiplegische patiënten (eenzijdig verlamming van het lichaam). Vanwege het bijbehorende gewichtsverlieseffect door trillingstraining, kunnen ook vaak voorkomende aandoeningen zoals diabetes en hart- en vaatziekten bij ouderen worden verbeterd bij langdurig gebruik.

Vibratietechnologie is een eeuwenoude wetenschappelijke toepassing voor gezondheid en welzijn. Voor het eerst gebruikt in het Russisch Ruimteprogramma en later gepopulariseerd door NASA, is Whole Body Vibration (WBV) het wat astronauten mogelijk maakt bot- en spierverlies tijdens gewichtloosheid te negeren en in de ruimte te blijven voor langere perioden.


GEZONDHEIDSVOORDELEN BEWEZEN DOOR ONDERZOEKERS"Totale lichaamstrilling kan even effectief zijn als gewone training"

“Onze studie is de eerste, die laat zien dat totale lichaamsvibratie net zo effectief is als training bij het bestrijden van enkele negatieve gevolgen van obesitas en diabetes” Meghan E. McGee-Lawrence, PhD, Augusta University

De bevindingen suggereren dat WBV een nuttige aanvullende therapie kan zijn om metabolische dysfunctie te bestrijden bij patiënten met morbide obesitas.

De resultaten toonden aan, dat beide trillingsfrequenties significante verbeteringen in de bloedstroom van de huid binnen de eerste 4 minuten veroorzaken

De bevindingen suggereerden, dat deze verhoogde spieractiviteit resulteerden in een verbeterde botdichtheid in de lumbale ruggengraat bij postmenopauzale vrouwen.

De bevindingen suggereerden, dat deze verhoogde spieractiviteit resulteerden in een verbeterde botdichtheid in de lumbale ruggengraat bij postmenopauzale vrouwen.


VIBROFIT 3D – GEAVANCEERDE 3D MULTIDIRECTIONEEL TRILPLAAT FITNESSTOESTEL

Adviesprijs: € 600

50% KORTING: € 289

dE VIBROFIT 3D BEVAT:

 • 30 Dagen Geld Terug Garantie
 • Weerstandsgordels
 • Afstandsbediening
 • Gebruikshandleiding

 

HIERONDER IS EEN FUNCTIONELE VERGELIJKING TUSSEN DE:

  Vibrofit 3D   Vibroslim Radial 3D

Max. Motorvermogen:
 
350W + 350W
 
200W + 200W

Snelheidsbereik (elke modus):
 
1-99
 
1-20

Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (Draaibaar):
 
5
 
1

Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (Horizontaal):
 
5
 
1

Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (3D):
 
5
 
1

Handmatig Programma:
 
Ja
 
Ja

Trillingsfrequentie:
 
4-15Hz (horizontaal),
4-15Hz (centraal)
 
5-10Hz

Productgewicht:
 
21kg
 
22kg

Garantie:
 
4 jaar thuis
 
3 jaar
Max. Motorvermogen (Horizontaal): 350W
Max. Motorvermogen (Draaibaar): 350W
Nominaal Vermogen: 300W
Snelheidsbereik: 1-99
Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (Draaibaar): 5
Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (Horizontaal): 5
Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (3D): 5
Amplitude (Horizontaal): 1-13mm
Amplitude (Draaibaar): 1-18mm
Frequentie (Horizontaal): 4-15Hz
Frequentie (Draaibaar): 4-15Hz
Timer: 1-10 minuten
Productgewicht Oscillerend, horizontaal, 3D
Bedieningspaneel: Digitale display en bedieningsknoppen
Maximaal Gebruikersgewicht: 120kg
Productafmetingen  80x45x15cm
Productgewicht 21kg

3D Vibratie: verbeterde spiercontractie effecten

De drie-planeaire (3D) trillingen leiden tot meer gevarieerde, geïntensiveerde spiercontracties en helpen betere resultaten te bereiken op een kortere termijn.

Compact: Eenvoudig thuis op te bergen en te gebruiken

In tegenstelling tot conventionele trainingsapparaten, heeft de VibroFit 3D een slanke rechthoekige vorm, die gemakkelijk te gebruiken en op te bergen is, zodat u thuis een totale lichaamstraining kunt bereiken.

Verstevigd, vormt en verbrandt

Eenvoudige houdingen, door iedereen uit te voeren, is alles wat u nodig heeft voor een totale lichaamstraining, die u spieren verstevigd, uw lichaam vormt en ongewenste vetten verbrandt. U kunt het zelfs gebruiken om op te warmen, af te koelen en pijnlijke spieren te verlichten.

Ondersteunt de bloedsomloop en botdichtheid

De totale lichaamstraining heeft medisch bewezen de bloedsomloop en botdichtheid te verbeteren door slechts 10-15 minuten per dag te gebruiken. Verbeter uw gezondheid en revitaliseer uw lichaam zonder uw huis te verlaten.

Verbeterd evenwicht en mobiliteit

De meeste trainingen kunnen overbelasting of letsel veroorzaken. Het is bewezen, dat totale lichaamstraining de flexibiliteit en bewegingsbereik verbeterd vanaf het eerste gebruik. Perfect voor ouderen om hun lichaam te versterken en het evenwicht en de mobiliteit veilig te verbeteren.

Richt gelijktijdig op probleemgebieden

De vibratietechnologie richt zich gelijktijdig op elke spiergroep, waarbij de meest effectieve training in de helft van de tijd wordt bereikt. U ziet de versterkte effecten van uw cardio- of versterkingsoefeningen in gewichtsverlies en spierversteviging.

Na een lange dag op het werk is dit zo gemakkelijk in te plannen - Fifi50

Ik heb dit voor mezelf gekocht en mijn man vond, dat het weer een truc was, nou, hij heeft het geprobeerd en nu is hij om, hij is er helemaal weg van. Ik wilde mijn armen en benen verstevigen, daar is het geweldig voor. - Jac5006

Het is gemakkelijk te gebruiken en ik vind de Bluetooth geweldig, zodat ik mijn muziek kan kiezen, mijn kleindochter staat er ook op en roept sneller, sneller oma! Ze is nog maar 3, dus je hebt al een nieuw lid. Zo eenvoudig op te bergen en zo weer te gebruiken- Kimstclaire16

Beste fitnesstoestel die ik ooit heb gekocht (en ik heb er veel). Ik kon het effect al na het eerste gebruik voelen. Bedankt Ideale Wereld. - Sophie2121

Mijn vrouw vindt dit de beste uitvinding sinds gesneden brood, ze is er weg van. Mijn vrouw is al gespierder, zij voelt het verschil sinds ze het gebruikt.- Nigelk

Solide en goed ontworpen. Ik gebruik het nog niet lang en heb nog niet alle programma's geprobeerd en ben nog steeds aan het experimenteren! Het is gemakkelijk in te plannen, want het duurt slechts 10 minuten per dag. - JohnC58

* Verplichte velden

Normale prijs: Adviesprijs:
€ 600

50% KORTING:

Aanbiedingsprijs: € 289

free shipping

DE AANBIEDING EINDIGT OVER:
Dagen Uren Minuten Seconden

Normale prijs: Adviesprijs:
€ 600

50% KORTING:

Aanbiedingsprijs: € 289

Prijs incl. BTW excl. € 11 verzendkosten

 

PRODUCT REVIEWS

"Na een lange dag op het werk is dit zo gemakkelijk in te plannen"

by Fifi50

"Ik heb dit voor mezelf gekocht en mijn man vond, dat het weer een truc was, nou, hij heeft het geprobeerd en nu is hij om, hij is er helemaal weg van. Ik wilde mijn armen en benen verstevigen, daar is het geweldig voor."

by Jac5006

"Het is gemakkelijk te gebruiken en ik vind de Bluetooth geweldig, zodat ik mijn muziek kan kiezen, mijn kleindochter staat er ook op en roept sneller, sneller oma! Ze is nog maar 3, dus je hebt al een nieuw lid. Zo eenvoudig op te bergen en zo weer te gebruiken"

by Kimstclaire16

"Beste fitnesstoestel die ik ooit heb gekocht (en ik heb er veel). Ik kon het effect al na het eerste gebruik voelen. Bedankt Ideale Wereld. "

by Sophie2121

"Mijn vrouw vindt dit de beste uitvinding sinds gesneden brood, ze is er weg van. Mijn vrouw is al gespierder, zij voelt het verschil sinds ze het gebruikt."

by Nigelk

"Solide en goed ontworpen. Ik gebruik het nog niet lang en heb nog niet alle programma's geprobeerd en ben nog steeds aan het experimenteren! Het is gemakkelijk in te plannen, want het duurt slechts 10 minuten per dag. "

by JohnC58 
 
 
 

WAAROM TRILPLATEN DE BESTE TRAININGSMACHINE IS VOOR GEZONDHEID EN WELZIJN -
LEES MEER

 

 • INTRODUCTIE

  De VibroFit 3D is alles waar u van gedroomd heeft en meer. Gewapend met 3 verschillende trillingsmodi en aangedreven door dubbele 350W motoren, zal de VibroFit 3D de bloedsomloop stimuleren, spierpijn verlichten, flexibiliteit verhogen, slankere spieren en sterkere botten opbouwen en u helpen sneller vet te verbranden, met grotere effectiviteit.

  Vibratietechnologie is een eeuwenoude wetenschappelijke toepassing voor gezondheid en welzijn. Voor het eerst gebruikt in het Russisch Ruimteprogramma en later gepopulariseerd door NASA, is Whole Body Vibration (WBV) het wat astronauten mogelijk maakt bot- en spierverlies tijdens gewichtloosheid te negeren en in de ruimte te blijven voor langere perioden.

  Onze VibroFit 3D trilplaat heeft als doel u te helpen uw gezondheid te verbeteren door middel van fitness in kortere tijd en moeite op aarde. Door de aangeboden gevarieerde trillingsmodi en intensiteitsniveaus , is de VibroFit 3D geschikt voor de hele familie, maar vooral effectief voor mensen, die betere trainingsresultaten willen bereiken.

 • UNIEKE HORIZONTALE VIBRATIEMODUS

  In tegenstelling tot veel andere trillingsplaten, die lineaire (verticale unidirectionale beweging) of elliptische (in hoofdzaak lineaire vibratie met meer horizontale dan verticale beweging) vibratie bieden, biedt de VibroFit 3D horizontale vibratie, gepubliceerd in een studie in het Journal of Physical Therapy Science ter verbetering van het evenwicht en de angst om te vallen bij ouderen. Horizontale trillingen worden ook gebruikt in ziekenhuizen en fitnesscentra om ouderen te helpen hun lichaamsgewicht en evenwicht te verbeteren, waaronder hemiplegische patiënten (eenzijdige verlamming van het lichaam). Vanwege het bijbehorende gewichtsverlieseffect door trillingstraining, kunnen ook vaak voorkomende aandoeningen zoals diabetes en hart- en vaatziekten bij ouderen worden verbeterd bij langdurig gebruik.

  De VibroFit 3D is 3-dimensionaal, omdat het draaibare en horizontale trillingen biedt voor een effectieve, afgeronde training. Door te vibreren langs een bredere combinatie van assen, stimuleert de VibroFit 3D nog meer spiercontracties, vooral belangrijk als u op zoek bent naar een trillingsplaat die u echt helpt bij het opbouwen van hogere botdichtheid en sterkere spieren.

  Verticale platen zijn vaak effectief bij de opbouw van botdichtheid en spieren, vooral bij bodybuilders en professionele atleten. Echter deze trillingen kunnen zeer ongemakkelijk zijn voor de gebruiker, die hier niet aan gewend is, meestal door hogere intensiteitsniveaus en verhoogde trillingen. Elliptische platen worden vaak op de markt gebracht als een uniek kenmerk. In werkelijkheid is dit soort trilling een techniekkoppeling, dat wordt gebruikt om hogere kosten van additionele hardware te besparen, om ongewenste horizontale bewegingen uit te sluiten en lineaire trillingen te bereiken. Populair onder goedkopere modellen, echter geeft dit type trillingen geen significante gebruikersvoordelen, afgezien van de standaardeffecten van WBV.

 • WAAROM DE VIBROFIT 3D

  De VibroFit 3D is 3-dimensionaal, omdat het draaibare en horizontale trillingen biedt voor een effectieve, afgeronde training. Door te vibreren langs een bredere combinatie van assen, stimuleert de VibroFit 3D nog meer spiercontracties, vooral belangrijk als u op zoek bent naar een trillingsplaat die u echt helpt bij het opbouwen van hogere botdichtheid en sterkere spieren.

 • Voordelen
  Richt gelijktijdig op meerdere probleemgebieden

  Door aerobics en versterkingsoefeningen op te nemen op de VibroFit 3D, kunt u de effecten van gewichtsverliestrainingen versterken en effectief spieren in uw lichaam opbouwen om de vetverbranding te helpen, zelfs tijdens het zitten. De vibratietechnologie richt zich gelijktijdig op elke spiergroep, waardoor u de meest effectieve training in een druk schema kunt inpassen.

  Verbeterd evenwicht en mobiliteit

  In tegenstelling tot veel trainingen, die overbelasting of letsel kunnen veroorzaken, heeft totale lichaamsvibratietraining bewezen de flexibiliteit en bewegingsbereik te verbeteren vanaf het eerste gebruik. Speciaal de horizontale modus is ideaal voor ouderen of personen, die niet in staat zijn een conventiele training uit te voeren om het evenwicht en de mobiliteit te verbeteren.

  3D Vibratie: verbeterde spiercontractie effecten

  De aan ons assortiment toegevoegde VibroFit 3D gaat uw training verder revolutioneren, waardoor u meer veelzijdigheid en intensiteit krijgt, voor een nog bredere volledige lichaamstraining. De drie-planeaire (3D) trillingen leiden tot meer gevarieerde, geïntensiveerde spiercontracties en helpen betere resultaten te bereiken op een kortere termijn.

  Compact: Eenvoudig thuis op te bergen en te gebruiken

  In tegenstelling tot conventionele trainingsapparaten, zoals fietsen, loopbanden of roeimachines, heeft de VibroFit 3D een slanke rechthoekige vorm, die gemakkelijk te gebruiken en op te bergen is, zodat u thuis een totale lichaamstraining kunt bereiken. U hoeft niet te investeren in dure sportschoollidmaatschappen of omslachtige oefenapparatuur om de training te krijgen, die u nodig heeft.

  Verstevigd, vormt en verbrandt

  Met de VibroFit 3D, zijn eenvoudige houdingen, door iedereen uit te voeren, alles wat u nodig heeft voor een totale lichaamstraining, die u spieren verstevigd, uw lichaam vormt en ongewenste vetten verbrandt. U kunt het zelfs gebruiken om op te warmen, af te koelen en pijnlijke spieren te verlichten – perfect voor degenen die kantoorgebonden zijn en zoeken naar een snelle manier om training op te nemen in hun dagelijkse routine.

  Ondersteunt de bloedsomloop en botdichtheid

  Training bevordert de bloedsomloop, botdichtheid en algemene gezondheid. Echter moet u dagelijks ongeveer 3,5 km lopen om de gewenste resultaten te behalen. De totale lichaamsvibratietraining heeft medisch bewezen de bloedsomloop en botdichtheid te verbeteren door slechts 10-15 minuten per dag te gebruiken. Verbeter uw gezondheid en revitaliseer uw lichaam zonder uw huis te verlaten.

 • PAST IN ELKE LEVENSSTIJL, GESCHIKT VOOR ALLE LEEFTIJDEN

  VibroFit 3D is geschikt voor alle leeftijden en iedereen in het gezin door de geboden oscillerende, horizontale en drie-planeaire (3D) trillingsmodi. Trillingstraining is niet alleen niet-inspannend, maar uiterst gemakkelijk te gebruiken en op te nemen in uw oefenroutine. De VibroFit 3D is een nuttige en gunstige aanvulling op elk huishouden, veilig en effectief voor ouderen, mensen die aan verwondingen en kwalen lijden, of mensen die net starten met training.

  Voor de gevorderde sporter en professionele atleten, is de VibroFit 3D een perfecte aanvulling op de trainingsroutine, omdat het trainingseffecten verhoogd door 3D-trillingsassen te bieden om uw training te optimaliseren. Onderzoeken hebben aangetoond, dat totale lichaamsvibratietraining met een amplitude van 10mm of meer effectief weken op bodybuilding en het creëren van een hogere botdichtheid. Bovendien zal de totale lichaamsvibratietraining risico op letsel verminderen en de flexibiliteit en mobiliteit verbeteren, terwijl u spiermassa opbouwt en uw trainingsresultaten vergroot.

  VibroFit 3D is alles dat u en uw familie nodig heeft om gezonder, sterker en gelukkiger te worden.

 • CONTRA-INDICATIES

  Wij adviseren uw arts te raadplegen, voordat u een nieuw fitnessroutine instelt. U mag geen vibratiemachine gebruiken als u één van de onderstaande gezondheidscondities heeft:

  Als u nog niet zeker bent, of als u nog vragen heeft over onze vibratiemachines, dan helpen wij u graag! Aarzel niet om ons te bellen, te emailen of gebruik te maken van onze online chatfaciliteiten.

 • SAMENVATTING

  De VibroFit 3D is een compacte drie-planeaire (3D) trillingsysteem, dat u een effectieve en afgeronde totale lichaamstraining thuis biedt. De drie-planeaire (3D) trilplaat vibreert tussen 4-12 Hz, tot 13mm in de horizontale modus, terwijl de verticale modus vibreert tussen 4-15 Hz, tot 18mm. Aangedreven door dubbele 350W motoren om verschillende trillingsmodi te bieden, is de VibroFit een krachtige trainingsmachine verpakt in een strak, compact exterieur.

  Het bedieningspaneel beschikt over een digitaal beeldscherm en bedieningsknoppen met 5 voorafingestelde programma’s voor elke trillingsmodi en mogelijkheid tot handmatige programmering, zodat u met één druk op de knop kunt beginnen. Uw VibroFit 3D is voorzien van weerstandsbanden, zodat u uw training kunt aanpassen aan uw gewenste intensiteit.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396