Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

VIBROFIT 3D – GEAVANCEERDE 3D MULTIDIRECTIONELe TRILPLAAT - FITNESSTOESTEL

 

HORIZONTALE- EN OSCILLATIETECHNOLOGIE GEBRUIKT DOOR NASA, ZIEKENHUIZEN EN FITNESSCENTRA

 

De VibroFit 3D biedt zowel Draaibare en Horizontale Vibratie. Uit een studie gepubliceerd in het Journal of Physical Therapy Science, is gebleken dat horizontale vibratie het evenwicht en de angst voor het vallen van ouderen verbetert. Horizontale Vibratie wordt ook gebruikt door ziekenhuizen en fitnesscentra om het lichaamsgewicht en evenwicht van ouderen te verbeteren, waaronder hemiplegische patiënten (eenzijdig verlamming van het lichaam). Vanwege het bijbehorende gewichtsverlieseffect door trillingstraining, kunnen ook vaak voorkomende aandoeningen zoals diabetes en hart- en vaatziekten bij ouderen worden verbeterd bij langdurig gebruik.

Vibratietechnologie is een eeuwenoude wetenschappelijke toepassing voor gezondheid en welzijn. Voor het eerst gebruikt in het Russisch Ruimteprogramma en later gepopulariseerd door NASA, is Whole Body Vibration (WBV) dat wat astronauten in staat stelt om bot- en spierverlies tijdens gewichtloosheid tegen te gaan en in de ruimte te blijven gedurende lange perioden.


GEZONDHEIDSVOORDELEN BEWEZEN DOOR ONDERZOEKERS"Totale lichaamstrilling kan even effectief zijn als gewone training"

“Onze studie is de eerste, die laat zien dat totale lichaamsvibratie net zo effectief is als training bij het bestrijden van enkele negatieve gevolgen van obesitas en diabetes” Meghan E. McGee-Lawrence, PhD, Augusta University

De bevindingen suggereren dat WBV een nuttige aanvullende therapie kan zijn om metabolische dysfunctie te bestrijden bij patiënten met morbide obesitas.

De resultaten toonden aan, dat beide trillingsfrequenties significante verbeteringen in de bloedstroom van de huid binnen de eerste 4 minuten veroorzaken

De bevindingen suggereerden, dat deze verhoogde spieractiviteit resulteerde in een verbeterde botdichtheid in de lumbale ruggengraat bij postmenopauzale vrouwen.

De bevindingen suggereerden, dat deze verhoogde spieractiviteit resulteerde in een verbeterde botdichtheid in de lumbale ruggengraat bij postmenopauzale vrouwen.


VIBROFIT 3D – GEAVANCEERDE 3D MULTIDIRECTIONELe TRILPLAAT - FITNESSTOESTEL

Adviesprijs: € 600

dE VIBROFIT 3D BEVAT:

 • 30 Dagen Geld Terug Garantie
 • Weerstandsgordels
 • Afstandsbediening
 • Gebruikshandleiding

 

HIERONDER IS EEN FUNCTIONELE VERGELIJKING TUSSEN DE:

  Vibrofit 3D   Vibroslim Radial 3D

Max. Motorvermogen:
 
350W + 350W
 
200W + 200W

Snelheidsbereik (elke modus):
 
1-99
 
1-20

Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (Draaibaar):
 
5
 
1

Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (Horizontaal):
 
5
 
1

Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (3D):
 
5
 
1

Handmatig Programma:
 
Ja
 
Ja

Trillingsfrequentie:
 
4-15Hz (horizontaal),
4-15Hz (centraal)
 
5-10Hz

Productgewicht:
 
21kg
 
22kg

Garantie:
 
4 jaar thuis
 
3 jaar
Max. Motorvermogen (Horizontaal): 350W
Max. Motorvermogen (Draaibaar): 350W
Nominaal Vermogen: 300W
Snelheidsbereik: 1-99
Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (Draaibaar): 5
Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (Horizontaal): 5
Aantal Voorgeprogrammeerde Programma’s (3D): 5
Amplitude (Horizontaal): 1-13mm
Amplitude (Draaibaar): 1-18mm
Frequentie (Horizontaal): 4-15Hz
Frequentie (Draaibaar): 4-15Hz
Timer: 1-10 minuten
Productgewicht Oscillerend, horizontaal, 3D
Bedieningspaneel: Digitale display en bedieningsknoppen
Maximaal Gebruikersgewicht: 120kg
Productafmetingen  80x45x15cm
Productgewicht 21kg

3D Vibratie: verbeterde spiercontractie effecten

De drie-planeaire (3D) trillingen leiden tot meer gevarieerde, geïntensiveerde spiercontracties en helpen betere resultaten te bereiken op een kortere termijn.

Compact: Eenvoudig thuis op te bergen en te gebruiken

In tegenstelling tot conventionele trainingsapparaten, heeft de VibroFit 3D een slanke rechthoekige vorm, die gemakkelijk te gebruiken en op te bergen is, zodat u thuis een totale lichaamstraining kunt realiseren.

Verstevigt, vormt en verbrandt

Eenvoudige houdingen, door iedereen uit te voeren, zijn alles wat u nodig heeft voor een totale lichaamstraining, die u spieren verstevigt, uw lichaam vormt en ongewenste vetten verbrandt. U kunt het zelfs gebruiken om op te warmen, af te koelen en pijnlijke spieren te verlichten.

Ondersteunt de bloedsomloop en botdichtheid

Het is medisch bewezen dat de totale lichaamstraining de bloedsomloop en botdichtheid verbetert, bij slechts 10-15 minuten gebruik per dag. Verbeter uw gezondheid en revitaliseer uw lichaam zonder uw huis te verlaten.

Verbetert evenwicht en mobiliteit

De meeste trainingen kunnen overbelasting of letsel veroorzaken. Het is bewezen, dat totale lichaamstraining de flexibiliteit en het bewegingsbereik verbeteren vanaf het eerste gebruik. Perfect voor ouderen om hun lichaam te versterken en hun evenwicht en mobiliteit veilig te verbeteren.

Gelijktijdig op probleemgebieden gericht

De vibratietechnologie richt zich gelijktijdig op elke spiergroep, waarbij de meest effectieve training in de helft van de tijd wordt bereikt. U ziet de versterkte effecten van uw cardio- of versterkingsoefeningen terug in gewichtsverlies en spierversteviging.

Na een lange dag op het werk is dit zo gemakkelijk in te plannen - Fifi50

Ik heb dit voor mezelf gekocht en mijn man vond, dat het weer een truc was, nou, hij heeft het geprobeerd en nu is hij om, hij is er helemaal weg van. Ik wilde mijn armen en benen verstevigen, daar is het geweldig voor. - Jac5006

Het is gemakkelijk te gebruiken en ik vind de Bluetooth geweldig, zodat ik mijn muziek kan kiezen, mijn kleindochter staat er ook op en roept sneller, sneller oma! Ze is nog maar 3, dus je hebt al een nieuw lid. Zo eenvoudig op te bergen en zo weer te gebruiken- Kimstclaire16

Beste fitnesstoestel dat ik ooit heb gekocht (en ik heb er veel). Ik kon het effect al na het eerste gebruik voelen. Bedankt Ideale Wereld. - Sophie2121

Mijn vrouw vindt dit de beste uitvinding sinds gesneden brood, ze is er weg van. Mijn vrouw is al gespierder, zij voelt het verschil sinds ze het gebruikt.- Nigelk

Solide en goed ontworpen. Ik gebruik het nog niet lang en heb nog niet alle programma's geprobeerd en ben nog steeds aan het experimenteren! Het is gemakkelijk in te plannen, want het duurt slechts 10 minuten per dag. - JohnC58

* Verplichte velden

€ 600

€ 600

Prijs incl. BTW excl. € 11 verzendkosten

 

PRODUCT REVIEWS

"Na een lange dag op het werk is dit zo gemakkelijk in te plannen"

by Fifi50

"Ik heb dit voor mezelf gekocht en mijn man vond, dat het weer een truc was, nou, hij heeft het geprobeerd en nu is hij om, hij is er helemaal weg van. Ik wilde mijn armen en benen verstevigen, daar is het geweldig voor."

by Jac5006

"Het is gemakkelijk te gebruiken en ik vind de Bluetooth geweldig, zodat ik mijn muziek kan kiezen, mijn kleindochter staat er ook op en roept sneller, sneller oma! Ze is nog maar 3, dus je hebt al een nieuw lid. Zo eenvoudig op te bergen en zo weer te gebruiken"

by Kimstclaire16

"Beste fitnesstoestel dat ik ooit heb gekocht (en ik heb er veel). Ik kon het effect al na het eerste gebruik voelen. Bedankt Ideale Wereld"

by Sophie2121

"Mijn vrouw vindt dit de beste uitvinding sinds gesneden brood, ze is er weg van. Mijn vrouw is al gespierder, zij voelt het verschil sinds ze het gebruikt."

by Nigelk

"Solide en goed ontworpen. Ik gebruik het nog niet lang en heb nog niet alle programma's geprobeerd en ben nog steeds aan het experimenteren! Het is gemakkelijk in te plannen, want het duurt slechts 10 minuten per dag. "

by JohnC58 
 
 
 

WAAROM EEN TRILPLAAT DE BESTE TRAININGSMACHINE IS VOOR GEZONDHEID EN WELZIJN -
LEES MEER

 

 • INTRODUCTIE

  De VibroFit 3D is alles waar u van gedroomd heeft en meer. Voorzien van 3 verschillende trillingsmodi en aangedreven door dubbele 350W motoren, zal de VibroFit 3D de bloedsomloop stimuleren, spierpijn verlichten, flexibiliteit verhogen, slankere spieren en sterkere botten opbouwen en u helpen sneller vet te verbranden, met grotere effectiviteit.

  Vibratietechnologie is een eeuwenoude wetenschappelijke toepassing voor gezondheid en welzijn. Voor het eerst gebruikt in het Russisch Ruimteprogramma en later gepopulariseerd door NASA, is Whole Body Vibration (WBV) dat wat astronauten in staat stelt om bot- en spierverlies tijdens gewichtloosheid tegen te gaan en in de ruimte te blijven gedurende lange perioden.

  Onze VibroFit 3D trilplaat heeft als doel u te helpen uw gezondheid op aarde te verbeteren door een kort fitness programma dat weinig moeite kost, mogelijk te maken. Door de aangeboden gevarieerde trillingsmodi en intensiteitsniveaus, is de VibroFit 3D geschikt voor de hele familie, maar vooral effectief voor mensen, die betere trainingsresultaten willen bereiken.

 • UNIEKE HORIZONTALE VIBRATIEMODUS

  In tegenstelling tot veel andere trilplaten, die lineaire (verticale unidirectionale beweging) of elliptische (in hoofdzaak lineaire vibratie met meer horizontale dan verticale beweging) vibratie bieden, biedt de VibroFit 3D horizontale vibratie, gepubliceerd in een studie in het Journal of Physical Therapy Science ter verbetering van het evenwicht en de angst om te vallen bij ouderen. Horizontale trillingen worden ook gebruikt in ziekenhuizen en fitnesscentra om ouderen te helpen hun lichaamsgewicht en evenwicht te verbeteren, waaronder hemiplegische patiënten (eenzijdige verlamming van het lichaam). Vanwege het bijbehorende effect van gewichtsverlies door trillingstraining, kunnen ook veel voorkomende aandoeningen zoals diabetes en hart- en vaatziekten bij ouderen worden tegengegaan bij langdurig gebruik.

  De VibroFit 3D is 3-dimensionaal, omdat het draaibare en horizontale trillingen biedt voor een effectieve, afgeronde training. Door te vibreren langs een bredere combinatie van assen, stimuleert de VibroFit 3D nog meer spiercontracties, vooral belangrijk als u op zoek bent naar een trilplaat die u echt helpt bij het opbouwen van hogere botdichtheid en sterkere spieren.

  Verticale platen zijn vaak effectief bij de opbouw van botdichtheid en spieren, vooral bij bodybuilders en professionele atleten. Echter, deze trillingen kunnen zeer ongemakkelijk zijn voor de gebruiker, die hier niet aan gewend is, meestal door hogere intensiteitsniveaus en verhoogde trillingen. Elliptische platen worden vaak op de markt gebracht als unieke apparaten. In werkelijkheid is dit soort trilling een techniekkoppeling, die wordt gebruikt om hogere kosten van extra hardware te besparen, om ongewenste horizontale bewegingen uit te sluiten en lineaire trillingen te bereiken. Dit type trillingen is dus populair onder goedkopere modellen, maar heeft geen significante gebruikersvoordelen, afgezien van de standaardeffecten van WBV.

 • WAAROM DE VIBROFIT 3D

  De VibroFit 3D is 3-dimensionaal, omdat dit apparaat draaibare en horizontale trillingen biedt voor een effectieve, afgeronde training. Door te vibreren langs een bredere combinatie van assen, stimuleert de VibroFit 3D nog meer spiercontracties, vooral belangrijk als u op zoek bent naar een trilplaat die u echt helpt bij het opbouwen van hogere botdichtheid en sterkere spieren.

 • Voordelen
  Gelijktijdig op meerdere probleemgebieden gericht

  Door aerobics en versterkingsoefeningen te doen op de VibroFit 3D, kunt u de effecten van gewichtsverliestrainingen versterken en effectief spieren in uw lichaam opbouwen om de vetverbranding te helpen, zelfs tijdens het zitten. De vibratietechnologie richt zich gelijktijdig op elke spiergroep, waardoor u de meest effectieve training in een druk schema kunt inpassen.

  Verbetert evenwicht en mobiliteit

  In tegenstelling tot veel trainingen, die overbelasting of letsel kunnen veroorzaken, is het bewezen dat totale lichaamsvibratietraining de flexibiliteit en het bewegingsbereik verbetert vanaf het eerste gebruik. Vooral de horizontale modus is ideaal voor ouderen of personen die niet in staat zijn een conventiele training te volgen om het evenwicht en de mobiliteit te verbeteren.

  3D Vibratie: verbeterde spiercontractie effecten

  De aan ons assortiment toegevoegde VibroFit 3D verbetert uw trainingsroutine op revolutionaire wijze, door deze veelzijdiger en intensiever te maken, voor een nog bredere, volledige lichaamstraining. De drie-planeaire (3D) trillingen leiden tot meer gevarieerde, geïntensiveerde spiercontracties en helpen betere resultaten te bereiken op kortere termijn.

  Compact: Eenvoudig thuis op te bergen en te gebruiken

  In tegenstelling tot conventionele trainingsapparaten, zoals fietsen, loopbanden of roeimachines, heeft de VibroFit 3D een slanke, rechthoekige vorm, die gemakkelijk te gebruiken en op te bergen is, zodat u thuis een totale lichaamstraining kunt realiseren. U hoeft niet te investeren in dure sportschoollidmaatschappen of omslachtige oefenapparatuur om de lichaamsbeweging te krijgen, die u nodig heeft.

  Verstevigt, vormt en verbrandt

  Met de VibroFit 3D, zijn eenvoudige houdingen die iedereen uit kan voeren, alles wat u nodig heeft voor een totale lichaamstraining, die u spieren verstevigt, uw lichaam vormt en ongewenste vetten verbrandt. U kunt het apparaat zelfs gebruiken om op te warmen, af te koelen en pijnlijke spieren te verlichten – perfect voor mensen die kantoorgebonden zijn en die op zoek zijn naar een snelle manier om lichaamsbewegingop te nemen in hun dagelijkse routine.

  Ondersteunt de bloedsomloop en botdichtheid

  Training bevordert de bloedsomloop, botdichtheid en algemene gezondheid. U moet dagelijks echter ongeveer 3,5 km lopen om de gewenste resultaten te behalen. De totale lichaamsvibratietraining heeft medisch bewezen de bloedsomloop en botdichtheid te verbeteren bij gebruik van slechts 10-15 minuten per dag. Verbeter uw gezondheid en revitaliseer uw lichaam zonder uw huis te verlaten.

 • PAST IN ELKE LEVENSSTIJL, GESCHIKT VOOR ALLE LEEFTIJDEN

  VibroFit 3D is geschikt voor alle leeftijden en iedereen in het gezin door de geboden oscillerende, horizontale en drie-planeaire (3D) trillingsmodi. Trillingstraining is niet-inspannend, en bovendien uiterst gemakkelijk te doen en op te nemen in uw trainingsroutine. De VibroFit 3D is een nuttige en handige aanvulling op elk huishouden, veilig en effectief voor ouderen, mensen die aan verwondingen en kwalen lijden, of mensen die net starten met training.

  Voor de gevorderde sporter en professionele atleten, is de VibroFit 3D een perfecte aanvulling op de trainingsroutine, omdat het trainingseffecten versterkt door 3D-trillingsassen te bieden om uw training te optimaliseren. Onderzoeken hebben aangetoond, dat totale lichaamsvibratietraining met een amplitude van 10mm of meer effectief werkt op bodybuilding en het creëren van een hogere botdichtheid. Bovendien zal de totale lichaamsvibratietraining risico op letsel verminderen en de flexibiliteit en mobiliteit verbeteren, terwijl u spiermassa opbouwt en uw trainingsresultaten verbetert.
  VibroFit 3D is alles wat u en uw familie nodig heeft om gezonder, sterker en gelukkiger te worden.

 • CONTRA-INDICATIES

  Wij adviseren u om uw arts te raadplegen, voordat u een nieuw fitnessroutine instelt. U mag geen vibratiemachine gebruiken als één van de onderstaande gezondheidscondities op u van toepassing is:

  Als u niet zeker bent, of als u nog vragen heeft over onze vibratiemachines, dan helpen wij u graag! Aarzel niet om ons te bellen, te e-mailen of gebruik te maken van onze online chatfaciliteiten.

 • SAMENVATTING

  De VibroFit 3D is een compact, drie-planeair (3D) trillingsysteem, dat u een effectieve en afgeronde totale lichaamstraining thuis biedt. De drie-planeaire (3D) trilplaat vibreert tussen 4-12 Hz, tot 13mm in de horizontale modus, terwijl de verticale modus vibreert tussen 4-15 Hz, tot 18mm. Aangedreven door dubbele 350W motoren om verschillende trillingsmodi te bieden, is de VibroFit een krachtige trainingsmachine verpakt in een strak, compact exterieur.

  Het bedieningspaneel beschikt over een digitaal beeldscherm en bedieningsknoppen met 5 voorgeprogrammeerde functies voor elke trillingsmodus, evenals de mogelijkheid tot handmatige programmering, zodat u met één druk op de knop kunt beginnen. Uw VibroFit 3D is voorzien van weerstandsbanden, zodat u uw training kunt aanpassen aan de door u gewenste intensiteit.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396

INSTAGRAM