Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Website: www.food4health.com
Facebook: huntergathererhealthnut
Mobile: 0431252585

Blenderrecencies:

Hallo, voor degenen die mij niet kennen, ik ben Samantha Baird, eigenaar van Food for thought. Ik word voortdurend gevraagd aan welke blender ik mijn voorkeur geef en ik deel graag mijn mening en mijn ervaring met u.

Sinds ik een voedingscoach ben, geef ik continu voedingsdemonstraties voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik. Laten we stellen, dat mijn blenders dagelijks veelvoudig worden gebruikt. Dit jaar alleen spendeerde ik heel veel geld aan verschillende blenders, dus hier is mijn rapport:

Eén van mijn eerste blenders was de Breville. Het deed zijn werk voor een bepaalde tijd. Ik vond dat het maken van een eenvoudige smoothie met een banaan, wat honing en rijstmelk geen probleem was, maar als ik wat bladgroenten toevoegde, bevatte het geheel stukken.(Als u net zoveel van smoothies houdt als ik, weet u ook dat stukken een groot minpunt zijn). Deze blender was niet wat ik wilde. Toen ik ijs toevoegde, werkte de blender niet meer.

Philips 1000W Compact 3-in-1 Setup 3,4 liter kom keukenmachine. Alweer een goedkopere optie. Het keukenmachine component van dit toestel is goed. Maar de blender kan geen ijs aan en het had opnieuw moeite om smoothies zonder stukken te maken. Het kan veel taken van een hogesnelheidsblender niet uitvoeren.

Breville - All in One. Ik houd van dit kleine apparaat. Maar het is niet echt een blender, het is meer een mini-keukenmachine en een staafmixer. Het is snel en eenvoudig te gebruiken en ik gebruik het nu nog steeds voor aardappelpuree of pompoensoep als het nog in de pan zit. Het is niet heel krachtig, dus kunt u er geen groene smoothie, notenboter, notenmelk, etc. mee kunnen maken.

De Vita Easy was mijn volgende grote aankoop. Het is vrij duur met een prijskaartje van € 708. Dit was het eerste obstakel. Het apparaat zag er ongeveer hetzelfde uit als de Vitamix, dus dacht ik dat het zijn geld wel waard zou zijn. Vita Easy adverteert ermee, dat u volledig fruit kunt verwerken en beweert dat het vrijwel alle taken kan uitvoeren als een hogesnelheidsblender. In het begin bleek het een zeer krachtig apparaat te zijn. Maar na een tijdje was het niet zo effectief meer en taken werden steeds moeilijker uit te voeren en dit slechts na enkele weken gebruik. De blender raakte oververhit en de zekeringen sprongen kapot, waardoor ik het apparaat niet langer kon gebruiken. Jammer genoeg, na het retourneren van de blender en nadat het 3 maal werd vervangen, kwam ik tot de conclusie dat deze blender niet aan mijn verwachtingen voldeed. Na de derde vervanging, suggereerde het ondersteuningsteam van Vita Easy dat het aan de gebruiker zou liggen en vervingen ze mijn blender niet meer. Het was tijd om een beter alternatief te zoeken met uitstekende klantenondersteuning dat een effectief product kan ondersteunen.

Zo kwam ik terecht bij de Optimum blender van Froothie. Mijn nieuwe favoriet is de Optimum 9400. Ik vind, dat de blender voldoet aan al mijn eisen en wensen. Bovendien is het verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Ik houd van deze blender. Het prijskaartje is minder dan € 500 en het feit, dat het een Australisch product is, is gewoonweg een leuke bonus. Wanneer ik groene smoothies maak, weet ik zeker dat het een gladde smoothie zal zijn, elke keer opnieuw. Ik kan wortelen, bieten, aubergines en bladgroenten in de blender plaatsen met ijs en het blend zonder enig probleem. Ik maakte ook al warme soepen, bliss- en proteïneballen, notenmelk en notenboters en dit apparaat doet het allemaal. Van warme soep tot bevroren sorbets en alles er tussenin. En wat het geheel nog beter maakt, is dat u de keuze heeft de garantie van het toestel te verlengen. Het heeft een veiligheidsstop en een schakelaar, die het apparaat stopt als het te vol is. Dus kan de blender niet meer ontploffen :) Als ik deze blenders bestel, is de klantenondersteuning uitstekend. Het team doet er alles aan mijn bestelling zo snel mogelijk te verzenden en zij leveren zelfs uitstekende ondersteuning na verkoop. Zo kan ik op elk gegeven moment bij hen terecht als ik een dringende vraag heb. Ik kan niet gelukkiger zijn met mijn keuze en ik raad deze blenders ten zeerste aan voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik. Het is een apparaat dat u in huis MOET hebben!

Heeft u een vraag, twijfel er dan niet aan om contact met mij op te nemen!

 

Samantha Baird

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396

INSTAGRAM