Hoge kwaliteit keukenapparatuur
voor u ontworpen en ontwikkeld in Australië
 
Zoals een oud gezegde zegt: "Je betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT gaat eeuwig mee" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

CircuPlus Bloedsomloop Verbeteraar - Australië # 1 Revitive Concurrent Door Gerenommeerd Australisch merk: Optimum

circuplus
circuplus circuplus circuplus circuplus circuplus circuplus

CircuPlus Bloedsomloop Verbeteraar - Australië # 1 Revitive Concurrent Door Gerenommeerd Australisch merk: Optimum

Adviesprijs: € 400

€ 249

DE CIRCUPLUS BEVAT:

 • 30 Dagen Geld Terug Garantie
 • 4x elektrodenpads
 • Afstandsbediening
 • Handleiding

HIERONDER EEN FUNCTIONELE VERGELIJKING TUSSEN DE:

  CircuPlus   Revitive IX

Intensiteitsniveaus:
 
1-99
 
1-99

Stimulatie Technologie:
 
EMS
 
EMS

Variabele Puls-golfvormen:
 
25
 
15

Thermische Verwarming Voetzolen:
 
Ja, tot 40 ° C
 
Nee

Controlepaneel:
 
Digitaal display en bedieningsknoppen
 
Digitaal display en bedieningsknoppen

Timer:
 
1-90 minutes
 
1-30 minutesAfstandsbediening:
 
Ja
 
Ja

Lichaamselektrodenpads:
 
2 paar
 
2 paar

Garantie:
 
2 jaar thuis
 
2 jaar
Stroomvoorziening:: 12V (Netstroom), 6V (4 x 1,5AA Batterijen)
EMS Puls-golfvormen: 16
Programma Instellingen: Auto/Handmatig
Intensiteitsniveaus: 1-99
Timer: 1-90 minutes
Controlepaneel: Digitaal display en bedieningsknoppen
Afstandsbediening: Ja
Thermische Verwarmingsfunctie: Ja, tot 40 ° C
Lichaamselektrodenpads: 2 paar
Productafmetingen: 38x38x7,5 cm
Product Gewicht: 2kg

Verbetert Bloedcirculatie

Een slechte bloedsomloop is een algeheel probleem bij ouderen en mensen, die lijden aan veel voorkomende medische aandoeningen, zoals diabetes en hoge bloeddruk, die vaak niet in staat om deel te nemen aan normaal lichaamsbeweging. De EMS-technologie achter CircuPlus heeft aangetoond, dat de bloedcirculatie tot 4 keer wordt verhoogd om bloedophoping, die stijfheid en zwelling van langdurige inactiviteit veroorzaakt, te verminderen, terwijl de thermische verwarmingsfunctie op de voetzolen verdere ondersteuning en hulp biedt aan de bloedsomloopsproblemen.

Verlicht Pijn & Zwelling

Zwelling wordt vaak veroorzaakt door slechte circulatie en kan leiden tot pijn in het opgezwollen gebied. Door CircuPlus, kunt u het optreden van pijn en zwelling verminderen en uw mobiliteit en bewegingsbereik verhogen door de effecten van elektrische spierstimulatie.

Vermindert Kramp & Ongemakken

Als u gevoelig bent voor beenkrampen en ongemak, kan een betere bloedsomloop het probleem verbeteren. CircuPlus gebruikt rustgevende elektrische spierstimulatie om de bloedstroom naar de benen te verhogen en krampen en ongemak te verbeteren door consistent gebruik.

Geavanceerde EMS Technologie

Elektrische Spierstimulatie (EMS) Technologie veroorzaakt reflexspiercontracties in de onderbenen en voeten om de beweging van het bloed te bevorderen en gespannen spieren los te maken. EMS is een wetenschappelijk bewezen technologie die de natuurlijke neuromusculaire signalen van onze lichaam nabootst om de spierstimulatie effectief te activeren, de circulatie, flexibiliteit en spierkracht te verhogen.

25 Gevarieerde Spierstimulatie Puls-golfvormen

Door een breder scala van diverse puls-golfvormen te integreren om het doelgebied elke sessie te stimuleren, wordt voorkomen dat consistente resultaten in spierstimulatie en bloedsomloop worden behaald (of gewenning, waarbij spieren gewend raken aan dezelfde contracties en de effecten van stimulatie geleidelijk verminderen). U kunt ervoor kiezen de automatische modus te activeren, die u door alle 25 puls-golfvormen brengt, of de handmatige modus selecteren en uw massage aan te passen met de door uw gewenste puls-golfvormen.

Lichaamselektrodenpads

Met extra elektrodenpads kunt u tegelijkertijd pijn en ongemak in andere delen van uw lichaam stimuleren en verbeteren, zoals de schouders, armen en rug, zodat u al uw probleemgebieden in slechts 30 minuten per dag kunt behandelen en kalmeren.

30 Dagen Geld Terug Garantie

free shipping

DE AANBIEDING EINDIGT OVER:
Dagen Uren Minuten Seconden
OF

Normale prijs: Adviesprijs:
€ 400

Aanbiedingsprijs: € 249

Prijs incl. BTW excl. € 11 verzendkosten

Pre-Lancering Productrecensies

Gemakkelijk te gebruiken - ik had resultaten binnen de eerste 2 weken. Mijn circulatie en mobiliteit verbeterde. (Geen pinnen en naalden en) Ik kan met gemak de trappen weer op en neer. Ik zou dit product zeker aanraden.

Annette

Als het kopen van twee nieuwe voeten; beste gezondheidsproduct dat ik ooit heb gekocht.

Arthur

Geweldig product. Het is al heel lang geleden, dat ik voelde dat ik gewoon kan opstaan ​​en gaan! Mijn circulatie is enorm verbeterd en ik heb geen rusteloze benen meer.

Mevrouw C.M. Sengupta

Ronduit fantastisch. Zowel mijn vrouw en ik gebruik het en we hebben geen krampen meer in de nacht en ook lopen gaat veel gemakkelijker.

Jim Davis

Mijn vrouw heeft een slechte bloedsomloop door MS, zij gebruikt het dagelijks en merkt voordelen in haar voeten & gezwollen onderbenen.

AberdeenshireONTWIKKELD & GETEST DOOR TOONAANGEVENDE INSTITUTENCircuPlus heeft klinisch bewezen de bloedsomloop te stimuleren om bloedophoping in de ledematen, veroorzaakt door langdurige inactiviteit, tegen te gaan.

 
WIJ GARANDEREN UW TEVREDENHEID - 30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE
KLIK HIER VOOR MEER INFO ... U ZULT VERSTELD STAAN!

MEEST UITGEBREIDE GARANTIE OMVAT MOTOR & ONDERDELEN, 24X7 GARANTIE & KLANTENONDERSTEUNING


 • Beschrijving

  Ook al willen we het niet toegeven, gezonde gewoontes zijn moeilijk aan te leren. We zitten en liggen langer dan we actief zijn, en gezonde voeding eten we het liefst niet. .

  Met CircuPlus, kunt u gemakkelijk een belangrijk gezondheidsvoordeel in uw levensstijl opnemen. Onbekend voor de meeste mensen, is dat de basis van een goede gezondheid gebouwd is op een gezonde bloedsomloop. Uw bloedcellen zijn verantwoordelijk voor het transporteren van zuurstof en voedingsstoffen door uw gehele lichaam en helpen bij het uitvoeren van alle mondiale lichaamsfuncties, die u vaak vanzelfsprekend vindt. Zonder actieve bloedcellen om uw lichaam optimaal te houden, zult u zich vaak lethargisch voelen, bevattelijk zijn om ziek te worden en het zal langer duren om wonden te genezen of virussen te bestrijden.

  Als alles op u of uw dierbaren, van toepassing is, is het tijd aandacht te besteden aan uw circulatie om ervoor te zorgen dat u actief blijft om uw lichaam gezond te houden.

  Bij CircuPlus hoeft u slechts 20-30 minuten per dag te zitten - ja, dat is ongelooflijk makkelijk!

 • Voordelen

  Bloedcirculatie is de beweging van bloed in het lichaam, door de pompwerking van het hart om zuurstof door het gehele lichaam te verspreiden.

  Het rondpompen van het bloed naar de ledematen van het lichaam, zoals benen, voeten en handen, vereist meer werk. Daarom zijn de omringende spieren van aderen en slagaders nodig om het bloed te helpen verplaatsen. Bijvoorbeeld, als we lopen, helpen de spieren in onze voeten en benen het bloed naar boven te pompen, op dezelfde manier als u vloeistof door een buis zou knijpen.

  Bloedcirculatie verslechtert in het algemeen als we ouder worden. Door de sedentaire levensstijl van de meeste mensen zijn circulatieproblemen van invloed op iedereen die niet zo actief is als zij zou moeten zijn. Symptomen van slechte bloedsomloop zijn koude handen en voeten, spierkrampen en vermoeidheid, 'zware' of pijnlijke benen. Een gezonde levensstijl op basis van gezonde gewoontes, voldoende oefening en een evenwichtig dieet is nodig om de gezonde omloop te stimuleren.

  Als u niet altijd een gezonde en actieve levensstijl kunt handhaven, is de CircuPlus een goede manier om een gezonde bloedsomloop in uw lichaam te introduceren.

  Gemakkelijk en eenvoudig, alles wat u nodig heeft is uw voeten op de CircuPlus te plaatsen, te ontspannen en te genieten van de bloedsomloop stimulatie om spierpijn en zwelling in uw benen te verzachten.

 • WAAROM CIRCUPLUS

  CircuPlus is ontworpen om de bloedsomloop in de benen en voeten te verbeteren met behulp van Elektrische Spierstimulatie (EMS). EMS is een geavanceerde technologie, die gebruikt wordt om de neuromusculaire reacties in uw lichaam na te bootsen om onvrijwillige spiercontracties te veroorzaken. Met behulp van deze technologie kan de CircuPlus uw spieren in uw onderbenen stimuleren, waardoor de bloedsomloop wordt bevorderd. EMS heeft wetenschappelijk bewezen de bloedsomloop te verbeteren en zwelling te verminderen, terwijl de flexibiliteit wordt verhoogd (bewegingsbereik) en spierpijn wordt verminderd.

  Daarnaast is onze CircuPlus bloedsomloop verbeteraar ontworpen met 3 thermische verwarmingsmodi op de voetzolen om de bloedsomloop verder te ondersteunen en te verbeteren in een korter tijdsbestek. Daarnaast geniet u van de rustgevende warmte van onze thermische voetzolen tijdens uw EMS-voetmassage.

 • BELANG VAN BLOEDSOMLOOP

  Bloedsomloop is de beweging van uw bloedcellen door een netwerk van bloedvaten in uw lichaam. Al het zuurstofrijk bloed wordt vanuit het hart door de aderen gepompt, terwijl zuurstofarm bloed terugstroomt naar het hart voert om opnieuw te worden voorzien van zuurstof.

  Wanneer een gebied van uw lichaam een slechte bloedsomloop heeft, betekent dit dat uw bloedsomloop ergens wordt geblokkeerd. Uw lichaam is niet in staat om de benodigde zuurstof en voedingsstoffen te ontvangen en een langdurige slechte bloedsomloop kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals diabetes, hoge bloeddruk, duizeligheid, bloedstolsels en hart- en vaatziekten.

  In feite, een van de symptomen van diabetes is gezwollen voeten en enkels als gevolg van een slechte bloedsomloop. Zenuwschade, circulatieproblemen en infecties kunnen ernstige problemen opleveren voor mensen met diabetes. Soms kan zenuwbeschadiging uw voeten vervormen, waardoor drukpunten tot blaren of zweren leiden. Een slechte bloedsomloop kan ervoor zorgen dat deze verwondingen langzaam genezen, soms resulteren in amputatie van een teen, voet of been.

  Symptoms of having poor circulation, include having cold feet and hands, muscle aches, strains and cramps, and experiencing numbness due to restricted blood flow. These problems can be improved through improving circulation in the lower leg.

  Mensen met een perifere arteriële aandoening hebben een inherente verminderde bloedstroom naar de ledematen, die meestal de benen beïnvloeden. Perifere arteriële aandoening wordt doorgaans veroorzaakt door atherosclerose (slagaderverkalking).

  Een onbehandelde slechte bloedsomloop kan leiden tot ernstige aandoeningen zoals spataderen, nierbeschadiging en een beroerte.

 • ONZE BELOFTE

  Uw relatie met ons eindigt niet met uw aankoop van de CircuPlus. Al is het ontworpen voor eenvoudige bediening, de CircuPlus is een geavanceerd apparaat. Indien u ondersteuning en advies nodig heeft staat onze Froothie klantondersteuning voor u klaar.

  Bovendien, zoals hierboven vermeld, kunt u profiteren van onze unieke, gegarandeerde, gratis testperiode van één maand. Als u niet tevreden bent met uw CircuPlus, laat het ons binnen 30 dagen na ontvangst weten en wij geven u een volledige, onvoorwaardelijke, zonder opgaaf van redenen terugbetaling.

 • SAMENVATTING

  De CircuPlus is ideaal voor iedereen die een gezondere en meer actieve levensstijl willen leiden zonder enorme aanpassingen in hun drukke levensstijl, of gezondheidsproblemen hebben die hun vermogen om actief te blijven, in gevaar brengen.

  20-30 minuten per dag is alles wat u nodig heeft het bloed in uw benen en voeten te laten stromen om ervoor te zorgen dat u de juiste zuurstof en voedingsstoffen door uw lichaam krijgt.

  De gemakkelijk te gebruiken EMS bloedsomloop verbeteraar heeft 99 intensiteitsniveaus, 25 variabele EMS puls-golfvormen, 90 minuten verstelbare timer en thermische verwarmingsfunctie om ervoor te zorgen dat het past bij de verschillende behoeften van iedereen in het gezin. Met de extra elektrodenpads kunt u ook andere gebieden naast uw benen en voeten behandelen om de totale bloedsomloop te verbeteren. Met de veelzijdige AC- of batterijfunctie kunt u uw benodigde EMS-voetmassage overal waar u maar wilt gebruiken, en wordt het niet door een netsnoer of stekker beperkt.

  Het is ontzettend gemakkelijk maar opmerkelijk effectief, u kunt ontspannen en genieten van een goed televisieprogramma of boek, terwijl CircuPlus uw bloedcellen opnieuw tot leven brengt!

  Elke aankoop van de CircuPlus wordt geleverd met 2 jaar leveranciersgarantie en een 30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE.

"FITNESS IS IN DE LAATSTE MILLENNIA NAUWELIJKS VERANDERD; ZOALS BIJVOORBEELD HET GEWICHTHEFFEN BIJ DE OUDE EGYPTENAREN EN GRIEKEN
HET IS ONS DOEL OM HET BEOEFENEN VAN FITNESS GEMAKKELIJKER EN EFFECTIEVER TE LATEN ZIJN VOOR ZOWEL PROFESSIONELE SPORTBEOEFENAARS EN HET GEWONE PUBLIEK"

- Francois Nassif, General Manager

Mogelijk gemaakt door

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Trotse distributeur van de serie Optimum apparaten in Nederland

PayPal Logo

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 4, 173-181 Rooks Road
  Vermont VIC 3133
  Australia
 • BTW-nummer: NL 824103099B01
  Klantenservice : [email protected]
  Telefoonnummer : 085 - 888 0396