GEVERIFIEERDE KLANTENRECENSIES & GETUIGENISSEN

Froothie is trots op het leveren van geweldige diensten en kwaliteitsproducten. Onze apparaten worden gebruikt in keukens, cafés en bedrijven over de gehele wereld en zijn getest en bewezen als een van de beste merken. Optimum is een van de meest erkende merken van Australië. Lees de onafhankelijke beoordelingen hieronder en zie hoe we als nr. 1 zijn bestempeld.

PRODUCTBEOORDELING AUSTRALIË

ProductReview.com.au is de eerste en meest uitgebreide site met consumentenbeoordelingen in Australië, die sinds mei 2003 online beschikbaar is. Als een consumentenplatform beoordelen mensen producten en de bedrijven waar zij aankopen doen. ProductReview.com.au biedt real-life meningen en stemmen rechtstreeks van Australiërs.

Zoals hieronder te zien is, staat het merk Optimum continu in de Top 3 van de blendercategorie, zoals gestemd door consumenten:

 

proven-logo
Al onze recensies zijn geverifieerd en waar

Om de trend van valse recensies die mometeel rondgaan op het internet tegen te gaan, werkt Froothie sinds kort samen met Proven Credible. Zij zijn een derde partij bedrijf dat zich specialiseert in het verifieeren van recensies om te verzekeren dat deze geverifieerd en gerechtvaard zijn. 

Dit is een andere stap waarmee wij onze verplichtingen in het naleven van Sectie 29 van de Competitie en Klanten Act2010 demonstreren. Deze act zegt dat een persoon geen valse of misleidende testimonials kan schrijven of dat een persoon valse of misleidende recensies kan schrijven namens een bedrijf.

Kalntrecensies over producten en diensten kunnen ook worden teruggevonden op onze Facebook pagina door hier te klikken.

 

Onze klanten Testimonials

"Ik probeerde reeds enkele verschillende hoge snelheid blenders en weet nu zeker naar welk toestel mijn voorkeur gaat. Ik raad u ten zeerste aan de Optimum 9400 te kopen. I kebruikte reeds een grote commerciële Blendtec en deze was niet zo goed als de Optimum 9400 (1/4 van de prijs!)." Lees de volledige recensie op: Kimmithgone NZ Hempseed Oil
-Kim Renshaw
 
 
"De reden waarom ik voor de Optimum 9400 kocht (en vervolgens besloot het distributeren naar jullie) is dat na het doen van wat onderzoek op vlak van prijs, kwaliteit, verscheidenheid, na verkoop service en garanties de Optimum bovenaan mijn lijstje stond." Lees de volledige recensie op: Health Yeah
-Hannah Horton
 
 
"Ik wou een blender vinden die ik kon verkopen op mijn online website. Het moest dezelfde dingen kunnen doen als de Vitmix, met dezelfde kwaliteit, maar aan een meer betaalbare prijs. Ik wou er ook voor zorgen dat ik achter iets goeds stond. Zeker wetende hoe vaak wij dit soort blenders gebruiken!" Lees de volledige recensie op: The Raw Food Mum
-Sarah Nolan
 
 
"Het bewijs zit in het resultaat, in dit geval, de Optimum. Het maakt een lekker, zacht zoete appel en wortel sap dat ik vaak drink als een belonging voor mezelf." Lees de volledige recentie op: T3 Magazine
-Max Parker
 
 
"Ik ben onder de indruk van de Optimum 400 slow juicer en de Optimum 9400 blender. Zo zeer dat ik zelfs brand ambassador werd van deze producten." Lees de volledige recentie op: Natural Juice Junkie
-Neil Martin
 
 
Ik probeerde reeds verschillende merken en prijzen en de Optimum is met kop en staart de beste." Lees de volledige recentie op: Food For Thought (Health Coach)
-Samantha Baird
 
 
Laat ik mijn recentie starten met het zeggen dat de Optimum 9200 - 2e Generatie de beste blender is die ik ooit heb gekocht... En ik heb er al redelijk veel gekocht."Lees de volledige recentie op: Om Nom Ally
-Alison Murray
 
 
Ik moet zeggen, dat voor een persoon die net startte met juicen, dat dit een uitstekende juicer is! Ik gebruik de Optimum 400 voor bijna een maand nu! Ik maakte reeds sappen met elk soort bladgroenten op de markt en een heleboel groenten die wij dagelijks eten!" Lees de volledige recentie op: Review on the Optimum 400
-Sarah The Raw Food Mum
 
 
“Verbaasd! Ik bestelde de 9400 op woensdagochtend en het kwam aan op maandagochtend! Ik hou van dit toestel”

 

 

 
 
“Ik ontving net mijn Optimum 9400.. Ge-wel-dig.. Het maakt de beste smoothies ooit.. wortel..aardbeien... blauwe bessen.. sinaasappels...boerenkool...spinazie...proteïne poeder...ijs... Mixte het allemaal samen... en voila. Ik zou wel uit mijn vel kunnen springen, zo goed is het... Ik kijk er dus naar uit verder te experimenteren met dit toestel... Bedankt Froothie... Ik deel het niets zeker en vast..” ”

 

 
 
“Een snelle update....mijn Optimum 9400 werd ongeveer een maand geleden geleverd en ik gebruik het elke dag. Over het algemeen maak ik fruit/groenten smoothies maar ik ben van plan meer avontuurlijk te worden met mijn blender. In het begin was ik een beetje afgeschrikt door de prijs, maar ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. De kracht van dit toestel is geweldig!" "

 

 
 
“Hallo Froothie team, ik ontving net mijn 9400 blender en gebruikte het reeds voor een van de recepten uit het meegeleverde receptenboek. Het is een uitstekende blender! Bedank voor jullie uitstekende service en product. Ian Howell.”

 

 

 
 
“Wow - maakte de meest Geweldige frambozen plattekaastaart met mijn 9200 - 2e Generatie. Ik gebruikte een recept van The Rawtarian, en het is ongelooflijk lekker! En zo eenvoudig te maken met mijn blender :-) ”

 

 

 

 
 
“LOVE LOVE LOVE mijn optimum 9200 - 2e Generatie!! Dit is Maxi, mijn 8 maanden oude zoon. Hij houdt van zijn groene smoothies in de ochtend. Hij drinkt deze dagelijks voor een maand nu. Het is zijn dagelijkse vitamine supplement!”

 

 
 
“Mijn beest arriveerde vandaag. Het is hier koud en nat, dus ik besloot maïssoep te maken. Met dank aan de recepten op de Froothie website.”
-Em Bear

 

 

 
 
“Ik Houuuu van mijn Optimum 9400 :-)”
-Kylie Tilbrook

 

 
 
“Ik hou van mijn froothie! Bedankt team :-) Vele geweldige video's zullen volgen. http://www.youtube.com/watch?v=3FfuUIIaNic
-Freelee O Frugivore

 

 
 
“Ontbijt in minder dan 20 seconden!”
-Jocelyn Oconer-Bartolome

 

 

 
 
“Bedankt voor jullie uitstekende service tijdens de kerstperiode! De 'Kerst smoothie bar' als ontbijt was een groot succes. De blender is ongelooflijk snel, krachtig en maakt alles zeer smooth. Wij drinken nu dagelijks smoothies en de kinderen zijn er dol op. Opnieuw bedankt!!”
-Sally Maguire

 

 
 
“Froothie, jullie zijn geweldig. Ik werk in retail en wij krijgen weinig complimenten wanneer het neerkomt op klantenservice. Maar jullie verdienen het dubbel en dik.

Ik plaatste mijn bestelling voor de Optimum 9400 op 23 december. Ik was aangenaam verrast wanneer ik het pakket de volgende dag voor de deur zag staan. En dat op Kerstavond!

Ik hou van mijn nieuwe blender, het maakt de beste mango smoothies!”
-Chantae Quinlan

 

 

 
 
Ik schijf zelden recensies. Froothie zal een uitzondering zijn omdat hun klantenservice & hun producten fenomenaal zijn. Ik kocht een Optimum 9400. Ik heb het nu voor een 8-tal dagen. Het is zo efficiënt & de motor is zo krachtig. Er was een kleine scheur in het deksel & Froothie vervangde het zonder enig probleem. Het is zo veel makkelijker voor mij om rauwe, verse en onverwerkte voeding te consumeren. 
Ik weet dt mijn gezondheid zowel mentaal als lichaamlijk enkel kan verbeteren omdat dit product exact doet wat het beloofd. Mijn smoothies zijn smooth, het is ook zeer snel om voeding te verwerken. In tegenstelling tot mijn andere (dure) blender, de Optimum lijkt voedsel zeer snel te verwerken, zodat de inhoud zeer grondig mengt. Mijn oude blender kon de voeding aan de onderkant nooit blenden en moest ik water toevoegen - iets wat ik eigenlijk niet wilde doen. Het maakt amandelboter en melk moeiteloos. Het is hartverwarmend om te zien dat een bedrijf zo klantgericht kan zijn. Bedankt Froothie. Elizabeth
 
-Elizabeth Illari (Darlington, WA)
 
 
Ik raad deze blender aan iedereen aan sinds het vrijwel alles kan maken. Of u nu uw inname van rauwe voeding wil verhogen, uw eigen sauzen wil maken, lekkere desserts wil creëren of heerlijke fruitcocktails wil maken, dit toestel doet het voor u. Lees de volledige recentie op: Girl on Greens
-Mikayla Phiefer
 
 
Als vegan hou ik van eenvoudige en gezonde smoothies met veel fruit, noten, dadels en groenten. mijn vorige blender kon niet al deze producten verwerken! De Optimum mixt hen perfect in geen tijd. Plus het ziet er goed uit, maakt niet veel geluid en het is super makkelijk schoon te maken. De Optimum rockt!
-Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)
 
 
Hallo Roy en team van Athena Solutions, Ik wil u graag laten weten dat ik mijn Optimum heb ontvangen en dat de hulp en ondersteuning van uw team zeer geruststellend was. De blender verricht uitstekend werk. Het mixt zeer goed, maakt groene smoothies en zelfs warme soep. Ik had een Vitamix van mijn dochter voor ik besloot de Optimum te kopen en de Optimum is zeker en vast even goed. Het doet precies wat de Vitamix. Ik ben zo blij met het resultaat en de prijs is zeer aantrekkelijk met een garantie van 7 jaar. Dank u wel.
-Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)
 
 
Ik zou graag de uitstekende klantenservice willen bedanken. Vanaf het begin waren jullie zeer hulpzaam met al jullie informatie en advies. Ik apprecieer ook hoe contactbaar jullie bedrijf is.
Ten tweede, ik ben zeer blij met mijn Optimum. Ik gebruikte eerder een standaard blender dat nog steeds in de box zat. Na het een keer te gebruiken, ontplofte het. Ik maak vrij veel smoothies en had nood aan iets duurzamers. Nadat ik de Optimum voor de eerste keer gebruikte was ik zeer tevreden met hoe eenvoudig het te gebruiken was. De smoothies waren zo smooth en romig en smaakten overheerlijk. Het bespaarde mij veel tijd en zorgt ervoor dat ik het meer gebruik. Ik schep graag op over dit toestel sinds ik het heb. Ik drink zelfs nu een smoothie terwijl ik deze recensie schrijf. Ik kon de glimlach niet van mijn gezicht vegen deze ochtend wanneer IK een en boel dingen mixte. Zeker omdat mijn tijd zeer kostbaar is. Mijn vriend heeft ook interesse in het kopen van een nieuwe blender, nadat hij mijn nieuwe Optimum zag, kocht hij er meteen ook een. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die een Optimum koopt er zeer tevreden mee is.
Opnieuw bedankt.
-Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)
 
 
Beste Froothie, Bedankt voor jullie snelle levering van onze nieuwe Optimum blenders. Wij zijn zeer onder de indruk met jullie uitstekende klantenservice en wij raden Athena Solutions ten zeerste aan. De communicatie van zowel jullie en Roy was  uitstekend. Al onze vragen werden meteen beantwoord en het was zeer leuk te werken met een bedrijf dat zulke geweldige klantenservice heeft.
-Gary Griffith (Floreat, WA)
 
 
Bedankt voor mijn blender, ik hou ervan... Ik was van plan de Vitamix te kopen, maar wanneer ik jullie site bezocht, besloot ik een van jullie blenders te kopen. Ik ben zeer blij met mijn keuze. Het doet alles wat de Vitamix kan doen. Nu maak ik dagelijks sappen, noten boters, smoothies en zij smaken elke dag even lekker.
-Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)
 
 
Ik hou van mijn Optimum!! Ik zou jullie graag willen bedanken voor de verkoop van zulk geweldig toestel. Ik hou zo veel van mijn blender dat ik nu veel gezonder eet.
-Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)
 
 
Hallo, ik heb net mijn blender ontvangen. Het voelde zeer licht aan in de box en ik maakte mij zorgen dat het te klein zou zijn. Maar wanneer ik de box opende was ik aangenaam verrast met de grootte van de basis. Ik kon niet wachten om het toestel uit te proberen, dus probeerde ik mijn favoriete bananen milkshake als test. Ik brak grote stukken banaan en 200ml melk in de blender en mixte het voor 30 seconden. Ik was zeer onder de indruk... Het was het beste resultaat wat ik ooit heb gehad en dat na slechts 30 seconden. Ik kan niet wachten om dit weekend cocktails te maken.
P.S.: Zeer makkelijk te reinigen, vul met water en zet het aan voor 10 seconden. Verwijder het water en laat het drogen op het aanrecht.
-Anthony Butler (Bendigo, VIC)
 
 
Ik ben zeer blij jullie te laten weten dat mijn blender vandaag is aangekomen! Het is fenomenaal! Ik ben ook onder de indruk van de klantenservice die ik ontving - Ik twijfel er niet aan om de Optimum of Froothie/Athena Solutions aan te raden aan al mijn vrienden en familie! Bedankt voor jullie hulp
-Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)
 
Beste Roy
Ik ontving mijn blender (geleverd op mijn werk) op donderdag. Heel mijn kantoor wist dat het ging komen - Ik kon mijn enthousiasme niet inhouden! Tijdens mijn lunch break spurte ik naar de supermarkt en kocht ik wat groenten en fruit om de Optimum uit te testen. Ik maakte twee sappen die ik kon delen met mijn collega's; eentje was een Popeye drankje met komkommer, groene appel, gember, munt, limoen en spinazie; het andere was papaya, mango, druiven en munt. Ze smaakte beide overheerlijk en de textuur was super smooth.
Ik kon niet wachten om naar huis te gaan om het daar verder uit te testen met ijs. Eenmaal thuis maakte ik een groenten sap, een fruit frappe en een Freddo Espresso. Ik weet niet wat dit is maar hieronder ziet u de foto. Het is gewoon een of twee shotjes espresso, suiker, honing en ijs. Overheerlijk! 
Ik ben zo blij met mijn Optimum en kan niet wachten meer recepten uit te proberen. Dus gelieve mij de PDF zo snel mogelijk te sturen. 
Ik heb nog geen koffiebonen gemaalt of een amandel pasta gemaakt, maar eens ik dit doe laat ik het jullie zeker en vast weten. De Amandel pasta zal zeer speciaal zijn, indien het mij lukt. Het is geïnspireerd door Amalou - een spread gemaakt van Argan noten uit Marocco - Dezelfde noten die worden gebruikt in cosmetische Marokkaanse olie. het heeft noten, kaneel en tahini denk ik. Harelijk bedankt.
-Tina Loppacher (Haymarket, NSW)
 
 
Yeah, zover is het geweldig. Ik gebruikte het de eerste dag om noten boter te maken met amandelen, cashews en Braziliaanse noten. ik deed dit op een trage manier. Ik vond het leuk hoe de vortex de volledige inhoud ronddraaide totdat alles smooth was. Er zijn andere toestellen die pasta's niet zo smooth maken doordat alles aan de wanden en hoeken blijft vasthangen.
-Andrew Healey (Mansfield, Queensland)
 
 
Halle Froothie,
Ja alles is goed. Ik ben onder de indruk van mijn blender .. Het is meer dan ik ooit wilde in vergelijking met mijn oude toestel.. Het lijkt veel op de Vitamix. Het is leuk enkele programma's  te hebben, maar het is ook goed dat ik het gewoon kan opstarten en afzetten wanneer ik het wil. Blending is zeer smooth... Opnieuw bedankt voor jullie hulp.
-Kurt Vogt (Caringbah, NSW)
 
 
Deze blender is Fantastisch. Een vriendin van mijn vrouw heeft de VITAMIX 5200 en zij was zeer onder de indruk van de kwaliteit en de prijs!
-Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)
 
 
Omdat mijn partner vaak van huis werkt voor langere periodes en wij zo blij zijn met de Optiumum, kopen wij er nog eentje zodat wij beiden het dagelijks kunnen gebruiken!
-Fiona Crowe (Nedlands, WA)