De Optimum Vortex Blender is het meest veelzijdige en duurzame apparaat op de markt, gemaakt van de meest robuuste onderdelen en mooiste functies is de Optimum Vortex Blender het essentieelste keukenapparaat om uw leven gemakkelijker en gezonder te maken. Het kan ingrediënten blenden, snijden, verwerken, mengen en verwarmen. De roestvrijstalen messenset snijdt door ongeveer alles, van amandelen tot kaas. Maak slagroom, amandelboter en zelfs ijs met het ultieme keukenapparaat, dat de voorbereiding van voedsel gemakkelijk maakt. De Optimum Vortex Blenders zijn fantastische apparaten, die u perfect ondersteunen bij het dagelijks gebruik in uw keuken.

MAAL KOFFIEBONEN

Ingrediënten:

Koffiebonen

Bereidingswijze:

Doe de koffiebonen in de mengbeker

(Puls 30-60 seconden)

 

 

SLAGROOM

Ingrediënten:

1-2 kopjes slagroom

Bereidingswijze:

Blend op hoog voor ongeveer 10 seconden. Zorg ervoor, niet te lang te blenden.

 

 

GERASPTE KAAS

Ingrediënten:

1-2 kopjes blokjes kaas

Bereidingswijze:

Puls tot de kaas is geraspt

 

 

GRAAN MALEN TOT MEEL

Ingrediënten:

1-2 kopjes rijst, haver of ander graan

Bereidingswijze:

Blend op hoog voor 10 seconden

 

 

NAT FIJNHAKKEN

Ingrediënten:

1-2 kopjes harde groenten

2 kopjes water

Bereidingswijze:

Puls twee keer en controleer de consistentie. Zorg ervoor, niet te lang te blenden

 

 

FIJNGEHAKTE DROGE SALADE

Ingrediënten:

1 kopje rode biet

Bereidingswijze:

Puls 1 – 2 keer

 

 

WARME SOEP

Ingrediënten:

½ courgette
½ rode paprika
2-3 verse tomaten
¼ kopje olijfolie
Flinke snuf zout en peper
Kopje water

Bereidingswijze:

Blend op hoog voor 4 minuten

 

 

BROODDEEG KNEDEN

Ingrediënten:

2 ¼ kopjes warm water met 5 minuten vooraf gist toegevoegd
2 eetlepels olijfolie
2 ½ kopjes bloem
1 theelepel zout

Bereidingswijze:

Voor het beste resultaat eerst water toevoegen.
Blend op hoog voor 3 seconden, daarna de blender stoppen en de zijkanten schrapen met een spatel om de bloem opnieuw toe te voegen. Herhaal deze stappen 4 tot 5 keer tot het deeg is gemengd.

 

 

AMANDELMELK

Ingredients:

1 kopje amandelen
4 kopjes water

Bereidingswijze:

Blend op hoog voor ongeveer 30 seconden. Giet het mengsel in de notenmelkzak boven een kom. Draai en knijp in de zak om de notenmelk in de kom op te vangen. Bewaar in een kan in de koelkast voor ongeveer 4-7 dagen.

 

 

SPINAZIE EN TOMAATOMELET

Ingrediënten:

3 eieren
2-4 eetlepels waterr
1 eetlepel boter
Zout en peper naar smaak
½ tomaat
Spinazie
Twee blokjes kaas
1/3 ui

Bereidingswijze:

Blend de eieren, water, boter, zout en peper op hoog voor 10 seconden. Voeg vervolgens de tomaat, spinazie, kaas en ui toe en puls 3-4 keer. Giet in de koekepan om te bakken.

 

 

MANGOSORBET

Ingrediënten:

½ kopje citroensap
Kokossiroop
2 gepelde bananen
1 ½ kopje bevroren mango’s
Snufje cayennepeper

Bereidingswijze:

Blend op hoog voor 20-30 seconden

 

 

(ANANAS)SAP

Ingrediënten:

3 ½ kopjes ananas
1 kopje ijsklontjes

Bereidingswijze:

Blend tot het mengsel glad en romig is

 

 

FRAMBOZENROOMIJS

Ingrediënten:

Glas melk
1 kopje slagroom
1 eetlepel suiker
Beetje vanillepasta
Kom bevroren frambozen

Bereidingswijze:

Blend op hoog voor 30 seconden

 

 

LIMONADESLUSH

Ingrediënten:

Glas kokoswater
Kokosnectar voor de smaak
3 citroenen
2 kopjes ijsklontjes

Bereidingswijze:

Blend op hoog voor 20 – 30 seconden

 

 

NOTENMEEL EN -BOTERS

Ingrediënten:

1½-2 kopjes noten
1-2 eetlepels natuurlijke olie

Bereidingswijze:

Blijf blenden tot een glad mengsel

 

 

HET BESTE VAN ALLES – SNELLE & EENVOUDIGE REINIGING!

Voeg warm water en een paar druppels afwasmiddel toe en blend voor 20 – 30 seconden. Spoel om en u bent klaar!