De Optimum Vortex Blender is het meest veelzijdige en duurzame apparaat op de markt, gemaakt van de meest robuuste onderdelen en mooiste functies is de Optimum Vortex Blender het essentieelste keukenapparaat om uw leven gemakkelijker en gezonder te maken. Het kan ingrediënten blenden, snijden, verwerken, mengen en verwarmen. De roestvrijstalen messenset snijdt door ongeveer alles, van amandelen tot kaas. Maak slagroom, amandelboter en zelfs ijs met het ultieme keukenapparaat, dat de voorbereiding van voedsel gemakkelijk maakt. De Optimum Vortex Blenders zijn fantastische apparaten, die u perfect ondersteunen bij het dagelijks gebruik in uw keuken.
MAAL KOFFIEBONEN
Ingrediënten:
Koffiebonen
Bereidingswijze:
Doe de koffiebonen in de mengbeker
(Puls 30-60 seconden)
SLAGROOM
Ingrediënten:
1-2 kopjes slagroom
Bereidingswijze:
Blend op hoog voor ongeveer 10 seconden. Zorg ervoor, niet te lang te blenden.
GERASPTE KAAS
Ingrediënten:
1-2 kopjes blokjes kaas
Bereidingswijze:
Puls tot de kaas is geraspt
GRAAN MALEN TOT MEEL
Ingrediënten:
1-2 kopjes rijst, haver of ander graan
Bereidingswijze:
Blend op hoog voor 10 seconden
NAT FIJNHAKKEN
Ingrediënten:
1-2 kopjes harde groenten
2 kopjes water
Bereidingswijze:
Puls twee keer en controleer de consistentie. Zorg ervoor, niet te lang te blenden
FIJNGEHAKTE DROGE SALADE
Ingrediënten:
1 kopje rode biet
Bereidingswijze:
Puls 1 – 2 keer
WARME SOEP
Ingrediënten:
½ courgette
½ rode paprika
2-3 verse tomaten
¼ kopje olijfolie
Flinke snuf zout en peper
Kopje water
Bereidingswijze:
Blend op hoog voor 4 minuten
BROODDEEG KNEDEN
Ingrediënten:
2 ¼ kopjes warm water met 5 minuten vooraf gist toegevoegd
2 eetlepels olijfolie
2 ½ kopjes bloem
1 theelepel zout
Bereidingswijze:
Voor het beste resultaat eerst water toevoegen.
Blend op hoog voor 3 seconden, daarna de blender stoppen en de zijkanten schrapen met een spatel om de bloem opnieuw toe te voegen. Herhaal deze stappen 4 tot 5 keer tot het deeg is gemengd.
AMANDELMELK
Ingredients:
1 kopje amandelen
4 kopjes water
Bereidingswijze:
Blend op hoog voor ongeveer 30 seconden. Giet het mengsel in de notenmelkzak boven een kom. Draai en knijp in de zak om de notenmelk in de kom op te vangen. Bewaar in een kan in de koelkast voor ongeveer 4-7 dagen.
SPINAZIE EN TOMAATOMELET
Ingrediënten:
3 eieren
2-4 eetlepels waterr
1 eetlepel boter
Zout en peper naar smaak
½ tomaat
Spinazie
Twee blokjes kaas
1/3 ui
Bereidingswijze:
Blend de eieren, water, boter, zout en peper op hoog voor 10 seconden. Voeg vervolgens de tomaat, spinazie, kaas en ui toe en puls 3-4 keer. Giet in de koekepan om te bakken.
MANGOSORBET
Ingrediënten:
½ kopje citroensap
Kokossiroop
2 gepelde bananen
1 ½ kopje bevroren mango’s
Snufje cayennepeper
Bereidingswijze:
Blend op hoog voor 20-30 seconden
(ANANAS)SAP
Ingrediënten:
3 ½ kopjes ananas
1 kopje ijsklontjes
Bereidingswijze:
Blend tot het mengsel glad en romig is
FRAMBOZENROOMIJS
Ingrediënten:
Glas melk
1 kopje slagroom
1 eetlepel suiker
Beetje vanillepasta
Kom bevroren frambozen
Bereidingswijze:
Blend op hoog voor 30 seconden
LIMONADESLUSH
Ingrediënten:
Glas kokoswater
Kokosnectar voor de smaak
3 citroenen
2 kopjes ijsklontjes
Bereidingswijze:
Blend op hoog voor 20 – 30 seconden
NOTENMEEL EN -BOTERS
Ingrediënten:
1½-2 kopjes noten
1-2 eetlepels natuurlijke olie
Bereidingswijze:
Blijf blenden tot een glad mengsel
HET BESTE VAN ALLES – SNELLE & EENVOUDIGE REINIGING!
Voeg warm water en een paar druppels afwasmiddel toe en blend voor 20 – 30 seconden. Spoel om en u bent klaar!