Froothie is één van de snelst groeiende merken ter wereld gericht op gezondheids- en welzijnsproducten, met meer dan 100 duizend Facebookvolgers en er volgen er meer. Wij zijn er trots op de exclusieve distributeur van Optimum© te zijn – één van de meest vertrouwde keukenapparatuur merken in Australië en over de gehele wereld.

Froothie begon vanuit een klein, eenvoudig idee om fruit, groenten en apparatuur te leveren aan lokale cafés en juicebars in Australië. Toen we onze activiteiten verder uitbreidden, ontwikkelden we een krachtigere en diepere passie voor het promoten van gezonder voedsel en drinken en kwamen we op het idee meer mensen te betrekken bij het creëren van “Froothie”: Een gezonde smoothiebeweging. Zoals ons idee groeide en evolueerde, is het onze missie geworden elk huishouden te helpen gezondheid om de eerste plaats te zetten en gemakkelijk gezond eten en drinken te maken door ons strategisch partnerschap met Optimum Appliances – een wereldwijde erkend blender- en juicerbedrijf, dat één van de beste keukenapparaten op de markt produceert.

Vandaag de dag is onze missie eenvoudig en duidelijk: Mensen helpen een gezondere levensstijl te leiden door het gebruik van ons exclusieve aanbod van Optimum’s hoogwaardige keukenapparatuur. Wij delen onze kennis en tips over gezond leven door middel van workshops, YouTube-video’s, ons blog, diverse media en sterke strategische partners in Australië en in het buitenland, zodat je gezond kunt eten op een snelle, gemakkelijke en leuke manier.

Optimum Appliances http://optimumappliances.com/

De Optimum Appliances serie innovatieve en bekroonde kleine huishoudelijke apparaten leidt de industrie in kwaliteit, prestaties en design. Opgericht in Australië, is het merk nu te vinden in meer dan 40 landen, gebruikt door miljoenen mensen wereldwijd.

Innovatie voldoet aan kwaliteit

Als nr. 1 Blender- en Juicermerk in Australië, biedt Optimum nog meer door de invoering van het multifunctionele kookapparaat ThermoCook Pro, Inductie Hogedrukpan, AirFryer en vele andere multitasking, tijdbesparende keukenapparatuur. Optimum’s populariteit is grotendeels toe te schrijven aan hun strenge kwaliteitsnormen, duurzaamheid en focus op innovatie en hun nauwe samenwerking met Froothie in het brengen van eenvoudige kwaliteit voedselbereiding in huizen door het gehele land.

Alle Optimum apparaten en onderdelen worden met opmerkelijke precisie vervaardigd uit de hoogste kwaliteit materialen. Optimum voert uitgebreide tests uit om een volledige productcertificering en erkenning te bereiken en te voldoen aan de kwaliteitscontrole van de industrie. Wij garanderen kwaliteit en geloofwaardigheid reeds ervaren door miljoenen mensen wereldwijd. Als bewijs van de superieure kwaliteit en duurzaamheid van Optimum producten, bieden we een 30 dagen geld terug garantie en een uitgebreide garantie. Met het hoofdkantoor gevestigd in Melbourne, Australië, ontvangt u toegewijde klantenservice.

Onze bestverkopende producten

Optimum Vortex Hogesnelheidsblenders: e Optimum Vortex Blenders worden erkend als één van de toonaangevende wereldwijde merken voor duurzame vortex hogesnelheidsblenders, geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. De Optimum 9400 heeft internationale lof behaald van professionele koks en voedselliefhebbers, als een premium kwaliteitsproduct, dat niet alleen smoothies en vruchtensappen maakt, maar een breed scala van voedselbereidingstaken kan volbrengen, alsmede de mogelijkheid tot het creëren van heerlijke notenpasta, notenmelk, dips, sauzen, warme soep, ijsdesserts en nog veel meer. De Optimum blender is als nummer 1 beoordeeld door Choice Australia – samen met Vitamix – en regeert als nummer 1 op Product Review Australia, gebaseerd op onafhankelijke klantbeoordelingen. Bekijk hier onze

Optimum Koudepers Slowjuicers: De Optimum Slowjuicers hebben ook lof verdient over de hele wereld voor uitzonderlijke kwaliteit en prestaties. De Optimum Juicer is als nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk beoordeeld door T3 Magazine, terwijl de nieuwe Optimum 600 en Optimum 700 een revolutie in de industrie zijn, door het maken van sap van geheel fruit en groenten zonder voedselbereiding.

Optimum ThermoCook Pro: De Optimum ThermoCook Pro Optimuml ThermoCook: Multifunctioneel Kookapparaat is in snel tempo één van onze meest populair apparaten, als nummer 1 Alles-in-een Keukenapparaat Merk door Product Review Australia en regeert als Australië’s nummer 1 Thermomix concurrent. Met 20-handige functies, kan je hakken, kloppen, mengen, malen, kneden, koken, blenden, roeren, stomen en nog veel meer met slechts één druk op de knop. U bespaart tijd, ruimte en geld met deze doet-alles keukentopper.

Optimum P200 Dehydrator: Het Parallax droogsysteem van de Optimum P200 Dehydrator: verdeeld de lucht gelijkmatig in alle laden, van boven naar beneden en van voren naar achteren. Dit elimineert smaakvervuiling en zorgt voor consistentie van de luchtstroom, zodat je thuis zelf lekkere, gezonde snacks met gemak voor u en uw gezin kunt creëren en ervoor kunt zorgen, dat de snacks altijd voedzaam en vrij van conserveringsmiddelen en andere additieven zijn.

Als een merk dat voortdurend innoveert om de beste kwaliteitsefficiënte keukenapparatuur te brengen, introduceert Optimum regelmatig nieuwe producten aan hun assortiment. Zorg ervoor, dat u zich abonneert op onze nieuwsbrief en volg ons op onze sociale media platforms om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en exclusieve deals.

Vertrouwd door commerciële bedrijven

Bijzondere modellen in de Optimum serie zijn speciaal ontworpen voor drukke juicebars en cafés dankzij de effectieve ruimtebesparende ontwerpen, zware blendmogelijkheden en hoge kwaliteit geluiddempende behuizing. Het zesbladige messenontwerp van de Optimum blenders zijn gemaakt van Japans staal, waardoor ze sterk, duurzaam en vrij van roest zijn. De messen zijn ontworpen als een multifunctionele messenset, die met evenveel gemak en efficiëntie zowel natte als droge ingrediënten kan blenden.  

In feite zijn onze commerciële blenders zo duurzaam en efficiënt, dat ze worden vertrouwd door nationale ketens, zoals Gloria Jean’s Coffees, Coffee Club, Wendy’s en andere rauw en volwaardige voeding cafés. Daarnaast biedt Froothie een landelijke uitgebreide garantie met klantondersteuning en -service aan al onze klanten. Onze servicecentra zorgen voor een volledige dekking, zodat uw bedrijf geen geblend drankje mist.

Froothie is toegewijd aan het leveren van topkwaliteitsapparatuur en klantenservice. Als u ooit hulp nodig heeft bij het kiezen van de beste blender voor uw bedrijf, dan staan onze experts voor u klaar. Contacteer ons vandaag voor meer informatie.

Froothie Affiliates

We werken met top gezondheids- en welzijnsambassadeurs rond de gehele wereld om u echte, heilzame tips, recepten en producten te brengen om u en uw familie te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden. We werken alleen met ambassadeurs, die zo enthousiast hun kennis over gezondheid en welzijn zijn, omdat zij er echt om geven en erin geloven dat iedereen de kans moet krijgen hun levensstijl ten goede te veranderen, net zoals Froothie ernaar streeft.

Onze ambassadeurs verspreiden de Froothie filosofie – zij delen en zorgen voor de invoering van Froothie’s exclusieve producten, die zij persoonlijk hebben getest en vertrouwen als het verbeteren van hun gezondheid en leven. Wij streven naar een levensstijlbeweging, die eenieder aandringt op het koesteren van het lichaam, door te leven op de Froothie manier – gezond eten op een snelle, eenvoudige en leuke manier. Daarom zijn al onze producten gemaakt om eenvoudig en gemakkelijk te bedienen, ontworpen om gezond eten mogelijk te maken en met een lange levensduur. Wij zijn hier om een beweging op te bouwen, die een gezonde levensstijl bevordert.

Wilt u graag de vreugde delen, die wij hebben voor het verbeteren van andermans leven, dan kunt u zich hier aanmelden als één van onze ambassadeurs. Samen met Froothie zal er voor u en uw familie altijd gezondheid en plezier zijn voor het leiden van een beter leven.