Gloria Jeans
Wendy's Ice Cream
Cold Rock
Oliver's Real Food
Trampoline Gelato
Cotton On
PappaRoti
Caffissimo
Coffee Club
Starberry Frozen Yoghurts & Smoothies
Coco Bliss
Bloo Moo

Gloria Jean's

Gloria Jean's Coffees is gedecideerd om 's werelds meest kwalitatieve specialiteit koffie aan te bieden van boon tot kop. Het bedrijf is op en top Australisch en wordt lokaal geopereerd. De Gloria Jean's Coffees familie is nu terug te vinden in verschillende landen rondom de wereld, met meer dan 1.000 koffiehuizen in 39 landen.

Het is een combinatie van passie en vastberadenheid in onze maatschappij en een garantie om de meest kwalitatieve koffie te leveren aan al onze gasten. Met een globaal team, is ons doel het meest geliefde en gerespecteerde koffiehuis in de wereld te worden. Gloria Jean's Coffees een Australisch globaal koffie bedrijf, en is een merk dat gelijk staat aan kwalitatieve koffie, met een leidend franchise systeem.

Het Gloria Jean's Coffees verhaal begon in de Verenigde staten in 1979 wanneer Gloria Jean en Ed Kvetko een gourmet koffiehuis openende in een klein dorpje in het noorden van Chicago.

Met de groeiende waardering voor kwalitatieve koffie, duurde het niet lang voor Gloria Jean's Coffees outlets rondom de Verenigde Staren opstarte.

Meer dan 16 jaar later, Nabi Saleh, een Australische zakenman en koffie deskundige en ervaring met het merk in de USA en zijn zakenpartner, Peter Irvine, brachten zij Gloria Jean's Coffees tot stand in Australië.

Gloria Jean's Coffees' groeide al snel uit tot Australië's snelst groeiende koffiehuis. Met een recept voor succes, Nabi en Peter breidde hun visie uit om Gloria Jean's Coffees het meest gerespecteerde merk in de wereld te maken.

In 2004, keerden zij terug naar de USA en kochten zij de internationale branding en roost rechter voor alle landen buiten de Verenigde Staten.

Vier jaar later kwam de cirkel rond. In het begin van 2009 Gloria Jean's Coffees Internationale affiliatie bedrijf, Praise International North America Inc, voltooiden de verkoop van Gloria Jean's Coffees U.S. Retail en franchise operaties van zij huidige Amerikaanse eigenaars met 102 koffiehuizen in 24 staten.

Vandaag de dag kunt u Gloria Jean's Coffees terugvinden in een tal van landen rondom de wereld en blijven zij de harten sneller doen slaan met hun uitstekende koffie.

Wendy's Ice Cream

Van een bescheiden start tot een toonaangevende traktatie bestemming

In 1979, ondernemers Geoff Davis en Phil Rogers openden de deuren van hun eerste traktatie bedrijf in een winkel centrum in Zuid-Australië. Het woord werd al snel verspreidt over de kleine winkel dat heerlijke roomijs verkocht. Tegen de middag aan, sprong de hoofd zekering van het winkelcentrum en de toestellen van de winkel konden de aanvraag van de klanten amper aan.

Dit extraordinaire begin was de start van een merk dat zich heeft ontwikkeld tot een van de meest herkende franchise doorheen het land.

Met meer dan 30 jaar succes, kwam het bedrijf ver sinds hun bescheiden start. Wendy's heeft nu meer dan 250 winkels doorheen Australië en Nieuw-Zeeland en groeide uit van 1 winkel tot een heus franchise netwerk. Terwijl Wendy's vandaag veel verschilt van de eerste winkel die zij openden, motiveert onze franchise nog steeds de eenvoudige filosofie om de ultieme traktatie ervaring te leveren aan al onze klanten. Keer op keer. Yum-O!

Cold Rock

Cold Rock Ice ijssalon werd geboren in de voorstad van Aspley in Queensland in 1996 en wij zijn trots dat wij momenteel 90 winkels hebben doorheen Australië.

Van een bescheiden start in Aspley, een franchise model werd geselecteerd om hun bedrijf uit te groeien doorheen Queensland en de rest van Australië.

Het vorige management team kocht het Australische Franchise Systeem van Cold Rock in Augustus 2002 en had als doel Cold Rock uit te bouwen tot Australië premium roomijs franchise.

Cold Rock bereikte deze mijlsteen in november 2008 toen zij hun achttiende winkle openden in Melbourne, Victoria. Een meer spannende toekomst was in zicht met de implementatie van de 100e winkel enkele maanden later!

De Cold Rock franchise is wordt momenteel uitgebaat en beheerd door de Franchised Food Company, en is 100% Australisch.

Oliver's Real Food

Bij Oliver's Real Food, geloven wij dat een vitaal component van een goede gezondheid bij uzelf ligt. Te veel mensen leiden hun leven met kleine pijnen en ongemakken, hoesten en verkoudheden, spijsvertering problemen en overgewicht. Jammer genoeg denken velen onder ons dat dit normaal is.

Wat at jij gisteren? Voel jij je goed vandaag, met een zachte huid en stralende ogen? Voel jij je gelukkig en heb je ene overvloed aan energie?

Wij zijn wat wij eten

Ons lichaam is een grote juicer. Wij stoppen de voeding in aan de bovenkant en ons lichaam breekt het af om ons vitaminen, mineralen, aminozuren , vetzuren, vezels , water en energie te geven.

Jammer genoeg, door onze drukke levensstijl, hebben wij de neiging te veel vet, zout en suiker in ons lichaam op te nemen! Zo voelen wij ons oncomfortabel, ongemakkelijk en moe.

Onze focus zou om zoveel mogelijk vers, water gebaseerd, fruit, groenten en onverwerkte voeding in onze juicer te steken. Zo hebben we een proper en gereinigd systeem. Zelfs op een oudere leeftijd zouden we ons goed en levendig moeten voelen.

Bij Olivers geloven wij dat voeding het medicijn voor uw probleem is.

Welkom bij Oliver's

Wij willen dat je je gerelaxeerd en gerevitaliseerd voelt in onze winkels. Laat ons je voeden met ECHTE voeding. Bij Oliver's Real Food; krijg je een overvloed aan nutriënt-dichte voedingsmiddelen die je lichaam voedt met brandstof en plezier.

Voedsel moet yummo zijn! Dus we maken het met liefde en passie. Wij creëren unieke smaken en texturen met verse kruiden, knoflook en Himalaya steenzout. Wij maken gebruik van de wholefood; Dit zijn natuurlijke onbezoedelde voedingsmiddelen die rijk zijn aan hun natuurlijke voedingsstoffen. Waar mogelijk, gebruiken wij 'Organisch Gekweekte' voeding om niet alleen onze gezondheid, maar ook de gezondheid van onze planeet te bevorderen. Onze sappen worden dagelijks vers geperst van rauwe groenten en fruit, die krachtige helende en verjongende eigenschappen hebben. Wij bevonden ook graag de gezondheid van onze toekomstige generaties. Dit is de reden waarom Oliver's Real Food gezonde kinderen packs creëert.

Niet alleen voeden wij je hongerige buik, helpen wij je hele lichaam te voeden, zoals de natuur het bedoeld heeft .

 

Trampoline

Waar kom jij vandaan?

In 1990 Will en Grant Crothers (twee Melbourne broers van een familie met generaties ervaring in dairy) startte Burra Foods. Met een dairy fabriek in Gippsland south eastern Victoria, Burra Foods fabrikeert een reeks gespecialiseerde dairy ingrediënten om te exporteren.

In 2000 werd er gesuggereerd dat Burra een product zou ontwerpen voor de Australische markt – een kenmerkend product.

Met de beste melk, geavanceerde dairy technologie en de juiste bronnen wilden zij een vers, premium product leveren aan bedrijven in de verkoop sector. Het identificeren van het gat in de markt voor funky en verse roomijs of Italiaanse gelato, werd het idee om een leuk merk op te richten met verassend nieuwe producten.

De eerste Trampoline winkel opende in Brunswick Street, Fitzroy, een divers café op de grens van Melbourne's CBD. Het had een elektrische mix van bohemisch, trendy, alternatief en cool.

Een andere mijlsteen voor het merk gebeurde in december 2009 met de opening van de eerste inter-staat winkel in Indooroopilly, Queensland en opnieuw in het begin van 2010 met de toevoeging van twee nieuwe winkels in Darwin, gelogeerd in het nieuw ontwikkelde Darwin Waterfront Precinct en de populaire Knuckey Straat.

Cotton On

Cotton On is een Australisch retail chain gevestigd in Australië, Nieuw-Zeeland, Hong Kong, Maleisië, Singapore, UAE, Duitsland, Filipijnen, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten .

History

Cotton On werd opgericht in 1991, en de eerste winkel opende in Geelong, Australië . Sinds 2010, heeft Cotton On meer dan 800 winkels wereldwijd.

Het heeft meer dan 800 winkels in zeven landen en sinds 2011 wierven zij 5.500 mensen aan.

Het ontwerp team van het bedrijf’s Australische kantoor controleert de productie stappen van merchandise planning tot het oprichten van specificaties en productie is uitbesteed aan ongeveer 150 fabrieken in Europa en Azië. Deze faciliteiten worden gebruikt for horizontale divisie in plaats van integratie.

Het bedrijf werd opgericht in 1991 door Nigel Austin in Geelong, Australië en verkocht op dat moment enkel vrouwen kleding. Het originele Cotton On offer is uitgebreid tot een succesvolle branche met ondergoed, slaapkledij en sportkledij met Cotton On Body; kinderkleding met Cotton On Kids, schoenen met Rubi shoes; en geschenken en schrijfbehoeften met Typo. In februari 2012 kondigde Cotton On aan om een derde winkel te openen in Elizabeth Street store, Melbourne CBD. Het

Merk

Cotton On opereert ook onder de namen Cotton On Body (vrouwen ondergoed en slaapkledij), Cotton On Kids, Rubi Shoes (schoenen, tassen, juwelen en accessoires) Typo (homeware, knutselgerief en schrijfbehoeften). Maar ook T-bar en Factorij

PappaRoti

Established in Malaysia in 2003, Papparoti is een succesvolle voedselketen wat open bloeide doorheen Azië met winkels in Maleisië, Dubai, China, Vietnam, Korea, De Filipijnen en sinds 15 juni 2010, Australië.

Met de groeiden vraag voor fast food en gebakjes, biedt PappaRoti een nieuwe en unieke zelfgemaakte snack ervaring aan, aan hun klanten op elk moment van de dag. Dee heerlijke broodjes zijn een directe hit in verschillende landen. Door de urenlange onderzoeken en ontwikkeling om het broodje te bereiden. Het gekenmerkte broodje heeft een krokante korst van koffie-room. Het broodje zelf is lucht en licht met een hint van boter in de vulling.

Wanneer je het broodje combineert met een van hun uitgebreide drankjes, die je kunt verkrijgen in al hun winkels. heeft PappaRoti Australia als doel een unieke café stijl ervaring te leveren aan iedereen.

Caffissimo

CAFFISSIMO geeft Perth toegang tot een van de beste koffies in de wereld: En het word geroost hier in Perth.

In de grootste koffie roast competitie in de wereld, kwam Caffissimo op de 10e plaats voor reeds 3 jaar op rij. Dit toont aan dat dit bedrijf probleemloos op kan tegen de meest elite Europese koffiehuizen. Als al je geen koffie drinkt, importeert Caffissimo ook premium thees.

Caffissimo's succes is aangewakkerd door een bedrijfscultuur gericht op het leveren van hoogwaardige producten in een omgeving van een superieure service.

De mengsels die Caffissimo ontwikkelde, zijn uniek voor Caffissimo en worden enkel aangekocht voor hun cafés .

Als u geïnteresseerd bent in een deelname van de Caffissimo franchise, heeft Caffissimo vele locaties beschikbaar voor franchisenemers.

Volledige training en ondersteuning worden aangeboden.

MadCap Cafe

MadCap Café gaar om wat wij kunnen doen. Niet wat we niet kunnen

Vandaag de dag gaan meer Aussies om met mentale ziekten.

Bij MadCap Café, bieden wij mogelijkheden voor mensen met mentale ziekten.

Zoals elk café, bar, winkel of restaurant, heeft een deel van het personeel bij MadCap een mentale ziekte. Maar je kan waarschijnlijk niet zeggen wie zij zijn. Want zoals tandpijn of rugpijn, discrimineren mentale ziekten niet en kun je het niet altijd waarnemen. En net zoals bij tandpijn of rugpijn moet je ermee overweg. Jij maakt de koffie. Jij doet het werk. Jij gaat verder.

MadCap trainees kiezen ervoor de training en ervaring te krijgen die zij nodig hebben wanneer zij een job willen.

Bij MadCap, werven wij geen mensen aan om koffie te maken. Wij maken koffie om mensen aan te werven.

Coffee Club


In November 2012, een van Australië's grootste café groepen, The Coffee Club, vierden 23 jaar van goede voeding, Geweldige Service en uitstekende koffie.

Van 1 winkel die openden in november 1989 in Brisbane's Eagle Street Pier, tot meer dan 309 outlets rondom Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand, Nieuw Caledonië, China en Egypte, heeft The Coffee Club zich gevestigd als een iconische huishoud naam en een geprefereerde plek voor miljoenen koffiedrinkers in de Aziatische regio.

Met de gezamenlijke inspanningen om meer te ondernemen in een maatschappelijk verantwoord beleid, biedt The Coffee Club voortdurend ondersteuning en financiering van lokale gemeenschappen en scholen en het bijdragen aan milieu-initiatieven. Elk jaar doneert The Coffee Club meer dan $ 200.000 in liefdadigheid evenementen en verzameld het jaarlijks $ 729.000 voor organisaties zoals Children's Hospital Stichtingen Australië .

Starberry Frozen Yoghurts & Smoothies


Starberry Frozen Yoghurts & Smoothies zijn er te wegen en te betalen dient waarbij je je eigen gezondheid creaties kunt maken.

Je kunt kiezen uit meer dan 30 gewone en seizoensgebonden bevroren yoghurt smaken. Wij hebben ook droge toppings zoals noten, muesli, chocolade en verschillende soorten snoep. Wij bieden een heerlijke assortiment smoothies aan om te drinken, maar ook vers gemaakte Bircher muesli als ontbijt.

Je zal zo veel van onze bevroren yoghurt houden dat je een extra portie koopt om thuis op te eten!

Coco Bliss


Cocobliss Superfood Bar biedt ORGANISCHE: COLD PRESSED JUICE | FAIR TRADE KOFFIE | PROTEINE SHAKES | ACAI KOMMEN | SUPER SALADES
www.cocobliss.com.au

Bloo Moo

Welkom bij Bloo Moo Premium Bevroren Yoghurt Shop!

Wij serveren enkel de beste bevroren yoghurts en toppings aan. Al onze yoghurts zijn gelabeld met een LAC zegel. LAC staat voor Live and Active Cultures, wat betekend dat al onze bevroren yoghurts te minste 10 miljoen cultures bevatten per gram! Er zijn vele voordelen van actieve cultures.

 

Verse smaak

Bloo Moo Frozen Yogurt is gemaakt met de meest kwalitatieve ingrediënten en ons geheime recept is speciaal gemixt voor een zachte en romige smaak.

 

Levende en actieve Culture

Wetenschappelijk onderzoek toont dat de levende en actieve culture gevonden in yoghurt veel meer gezonde voordelen heeft buiten dat het boordevol voedingsstoffen zit. Onderzoekers onderzoeken hoe levende en actieve culture yoghurt een voordelig effect heeft op ons immuun systeem, een potentieel voor een langere cholesterol, en een bestrijden van bepaalde kankerverwekkende elementen, meer bepaald in ons spijsvertering stelsel. Er is weinig voedsel dat onze nood aan voedingswaarden voldoet, maar levende en actieve yoghurt doet dit zeker en vast. En omdat het in zovele smaken verkrijgbaar is, is yoghurt aantrekkelijk voor elk lid in uw familie!

 

Maak deel uit van Bloo Croo!

Wij werven binnenkort nieuw personeel aan en indien je interesse hebt, stuur ons dan een e-mail via onze contact sectie. Vergeet ook niet onze Facebook en Twitter pagina te bekijken voor meer info over wanneer wij mensen aanwerven. Wij zullen binnenkort meer informatie over het aanwervingsproces plaatsen op onze Facebook pagina!

Job Application Form