BETAALMETHODES

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:
Creditcards / debitcard
PayPal
Bankoverschrijving
IDEAL

VERZENDING

Onze producten kunnen alleen in Nederland worden geleverd als u bestelt via www.froothie.nl. Zie hier voor verzending naar andere landen: http://froothieinternational.com/.

Na ontvangst van uw bestelling en bevestiging van betaling, wordt uw bestelling, binnen 24-uur, doorgestuurd naar het magazijn.

Uw bestelling wordt binnen 24-uur verwerkt door het magazijn. Zodra de bestelling vanuit het magazijn is verzonden, ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens.
Voornamelijk werken wij met DHL en GLS voor de bezorging. In speciale gevallen bezorgen wij ook pakketten met Fedex of andere koeriers.
Een gemiddelde levering duurt meestal 2-5 werkdagen.

Als er een bezorgpoging wordt gedaan en u bent niet thuis, dan wordt er meestal een bericht achtergelaten aan uw deur of in uw brievenbus.

Let op: helaas kunnen we niet garanderen dat uw pakket wordt afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor of pakketstation. Meestal is dit het geval, maar helaas hebben we geen controle over de koeriers. We willen ons bij voorbaat verontschuldigen als uw pakket ooit op een ander postkantoor wordt afgeleverd. Helaas kunnen we, in dit geval, niet regelen dat uw pakket naar het postkantoor van uw voorkeur wordt verzonden.

Btw-nummer en 0% btw-tariefproces (verlegging)

Als u een bedrijf runt in de EU (m.u.v. Duitsland) en over een geldig EU-btw-nummer beschikt, kunt u een aanvraag indienen om 0% btw in rekening te brengen voor uw bestelling en een btw-factuur ontvangen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Gebruik de VIES btw-validator om de geldigheid van uw BTW-nummer te bevestigen. (We zullen het zelf ook verifiëren, maar deze stap zorgt ervoor dat u ons een correct en geldig nummer verstrekt).

2. Stuur ons een e-mail naar support@froothie.nl met de volgende gegevens: voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, gedetailleerd adres, telefoonnummer en btw-nummer. Mochten de aflever- en factuuradressen afwijken, geef dat dan ook aan.

3. Geef ook aan welk(e) product(en) u wilt bestellen, inclusief de gewenste kleur en garantieoptie (indien van toepassing).

4. Wij verifiëren de geldigheid van uw btw-nummer en verwerken de bestelling handmatig.

5. Vervolgens ontvangt u, per e-mail, de orderbevestiging en betalingsgegevens.